|
|
|
|
Evga ftw 3080 için kasa arıyorum
|
25-30k arası monitör hariç sistem önerisi
Bugün gaming.gen.tr 'de bi kasa vardı alamadım yetişemedim. oyun amaçlı kullanılmak üzere bir sistem toplamak istiyorum. bütçem 30bin'e kadar ama ne kadar az kullanırsam iyi :)
elimde 27" 2k ips 144 hz bir monitör mevcut.
1 adet 500gb samsung 980 m2 ssd mevcut.
2 adet 500gb kioxia sata ssd mevcut
ekran kartı tercihi olarak nvidia istiyorum. 2 sene boyunca amd'nin saçma sapan driver hataları ile uğraştım, ekran kapanmaları vs. o yüzden nvidia alıp rahat rahat kullanmak istiyorum. mümkünse rtx 3080 ama olmazsa da 3070ti'a boyun eğebiliriz.
kasa için ışıklı şöyle böyle bir kasa olsun demicem. mümkün olduğunca sade, az ışıklı ama max soğutma performansı sağlayan bir kasa istiyorum. odamı pavyona çevirmesin.
klavye, mouse, ses sistemi, kulaklık vs bilimum çevre ürünlerim mevcut onlara ihtiyacım yok. sadece kasa arayışındayım. yardımcı olursanız sevinirim.
not : bu sistem de mevcutmuş yeni gördüm fakat zotac marka kart nasıldır bilmem. ekran kartı çok ısınır mı ısınmaz mı bilemedim. bir de elimde zaten ssd'ler olduğu için hazır sistem alınca bir de o parçalar elimde fazlalık olacak. o yüzden ikinci plana attım ama düşünme al derseniz de yapacak birşey yok.
400 tl daha fazla verip anakartı değiştirdim. ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart olarak değiştirdim.
ssd'yi de -900 tl düşürecek şeklide wd 500gb m2 olacak şekilde değiştirdim.
kasa ile ilgili bir değişiklik yapmadım. eğer yap derseniz de onu da önereceğiniz kasa ile değiştirebilirim.
toplam fiyat : 28.450 tl olarak güncellendi.
Bu kasa alınır mı ? 12400f - 3070ti
|
Rtx 3080’li sistem tavsiyesi
|
2K çözünürlük, 27" 165hz ve ips ekran. bence bu fiyata iyi denilebilir.
Meslek: Geomatik Mühendisi
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.223
İkinci El Bölümü Mesajları: 348
Konularının görüntülenme sayısı: 92.369 (Bu ay: 1.607)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 295 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic