Ayasofya Konusunun Artık Konuşulmaması Gerektiği
İki sene önce Ayasofya'nın açılması gündeme geldiğinde karşı çıkanların şimdi bunu siyasi çıkar amacıyla yaptıkları apaçık ortada. Bunda zaten herkes hemfikir. Ekonomi bu kadar kötü duruma girince AKP'den her zaman beklendiği gibi yine bir din hamlesi geldi. Büyük ihtimal kendilerini bunun da kurtarmayacağının farkındalar. Ekonomi öyle bir hale geldi ki kendi kanatlarında sesler yükselmeye başladı ve artık seçmenleri sırt çeviriyor. AKP'nin artık kurtarıcı rolü üstlenebilmesi mümkün değil. Seçmenini geri kazanmanın tek yolunun, önceden olduğu gibi yine ayrıştırıcı bir kaos ortamı yaratmak. Bugün Atatürk hakkındaki konuşmalar buna bir örnek. Oradaki konuşma AKP'lilere yapılmadı. Resmen Atatürkçü kesimi kışkırtmak içindi. İnsanlar ayağa kalkacak, iki taraf birbirine düşecek, yine bazı kesimler dinsiz olmakla suçlanacak. Bunun sonunda da Ayasofyayı AKP operasyonlarını yönetim merkezi haline getirenler dinin en büyük savunucuları olarak mı anılacak?
Yapılması gereken, artık Akp'nin ekmeğine yağ sürmeden yavaş yavaş gündemden düşürmek. Ne kadar çok konuşulursa o kadar çok tartışma çıkacak. Namaz mı kılmak istiyorsun? En doğal hakkın tabii ki kılacaksın. Tur mu düzenleyeceksin muhalefet olarak buyur gel ben yardımcı olayım. İçini yeniden mi düzenleyeceksin, buyur düzenle?
Kimse kusura bakmasın, ülkenin geleceği duvarda asılı bir kaç fayans parçasından daha değerli benim için. Madem bu boka bulaştık kurtulmak için elbet bir bedel ödememiz gerekiyor.
Not: Bu arada dini inancı gereği içi temiz, tek amacı ibadet olan insanları ayrı tutuyorum. Onlara saygım var. Benim derdim bu inançlı insanların duygularını siyasete alet edenlerle.
Sağlık Ocakları Kan Tahlili
|
Cevap: UEFA EURO 2016
|
(ALINDI)Toplayacağım Sistem Nasıl Olmuş
|
(ALINDI)Toplayacağım Sistem Nasıl Olmuş
Yatkınlık Bir Türlü Artmıyor
|
Hdd Regenerator sonrası PC açılmıyor
|
500-800 TL arası, 24" civarı monitör tavsiyesi lazım. Biraz acele :)
|
Battlefield 3 ATI CCC Sorunu [Resimli]
|
Oynadığınız Class ve Kullanılan Ekipmanlar [BF3]
|

Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.545
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.548 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.893 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun