Selamlar konu başlığındanda anlaşılacağı gibi hafta sonları E5 üzerinden karşıya geçiş tam bir işkence oldu. Gecenin ikisinde bile olsa trafik adım adım. Bu kadar tesadüf olacağını sanmıyorum her hafta gözlemlediğim sıfır denilecek yeni model araçlar orta şeritte sol şeritte durup bekliyor içinde birileri ya kahve içiyor ya sigara içiyor hareket etmeden bekliyor öylece.Buna haftalardır özellikle dikkat ediyorum Küçükçekmeceden köprüye kadar en az 8 10 tane bu şekilde durmuş şerit kapatmış araç görüyorum ayrıca bu araçlar sahil yoluna kaçış olan noktalarda konumlaniyorlar . Bir diğer konu ne hikmetse yönlendirme levhaları yol çalışmaları aylardır bitmek bilmiyor . Sanki kasten birileri halkı bezidirip avrasyaya yönlendirmek için uğraşıyor bu kadar olmaz yani hiç kimsemi farketmiyor ses çıkarmıyor . Bu lanet olası E5 neden bir gun olsun tüm şeritleri akıcı olarak ilerlemiyor neden sürekli yol çalışması var yol boyunca duran şerit kapatan araçlar var . Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ben paranoid şizofren düşünceler olarak yorumlamistim lakin haftalardır dikkatli gozlemleyince kasten ve bilerek birilerinin bunu yaptığına emin oldum
FİFA 23 OYUN AYARLARIM KISITLANDI
Selamlar uzun uğraşlar sonunda fifa 23 deki sorunları çözdüm ilk düzgün maçıma başladım 4 0 sıfır iken rakip oyuncu ard arda oyunu durdurdu en son başlattığında oyun aşırı derecede ağırlaştı adamlar saçma sapan dengesiz hareketler yapmaya gamepad geç tepki vermeye başladı .Oyuncuları resmen kontrol edemez oldum 60 fps sabit olmasına rağmen resmen 15 20 fpsye döndü oyun ve en sinirimi bozan şey sol analoğa ayarladığım taktik ayarlarından bazıları kısıtlandı o anda seçili olan takım presi ve ofsayt tuzağıydı seçtiklerim yeşil tıklıydı bu olaydan sonra her ikiside boş yuvarlak simge haline geldi ve birdahada naptıysam bu ayarları seçemez oldum böyle rezalet oyun olmaz olsun teknik desteğede bir türlü ulaşamıyorum kontrol ayarları vesayre ile ilgili bir sorun değil çok dikkatli biriyim özellikle maç başında direk bu taktik ayarlarını analogdan hemen yaparım fifa 12 den beri alışkanlık yani .Bu taktik kısmı serverla alakalımı kısıtlandı bu karşıma gelen hilecimidir omu bişey yaptım muamma resmen uzun uğraşlar sonrasıı düzelttiğim oyun hem akıcılık hem kontrol olarak bozuldu buda yetmez gibi taktik ayarlarım kısıtlandı .
PowerAmp aptx hd bağlantı sorunu
İyi bayramlar hepinize herşey gönlünüzce olsun, aptx hd optik bluetooth alıcı kullanıyorum.Telefonum destekliyor, geliştirici ayarlarından aptx hd aktif hale getirdim fakat poweramp tam sürümü satın almama rağmen bağlı cihazımı aac 16 bit olarak tanımlıyor .Spotıfy tidal gibi platformlardan aldığım ses kalitesini yüksek çözünürlüklü orjinal kayıtlar dinlememe rağmen duyamıyorum. ses şiddedi düşük ve çizik cd gibi sesler geliyor.Bunun bir ayarı varmıdır aptx hd alıcı veya kulaklık kullanıpta aynı sorunu yasayanlarınız oldumu?
clio ses sistemi
|
thermaltake nıc4 potans problemi
|
fifa 16 sürekli online olup 2v2 oynacak varmı?
|
PS3 HEDİYE ALICAM ZAHMET OLMAZSA BAKARMISINIZ
|
|
FİFA 15 ONLİNE BU HİLEMİ?
|
|
Meslek: pilot
İlgi Alanları: doğa çevre deniz dağ daş tepe dere
----------- |
----- |
-------------- |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 689
İkinci El Bölümü Mesajları: 39
Konularının görüntülenme sayısı: 7.093 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar