Merhaba
Navigasyon cihazı aldım.İnternete giriyor ama Telefon arama yapmıyor.Daha önce sorunsuz kullanıyordum.Kontağı çevirdiğimde aşağıdaki resimler çıkıyor.GSM Oparatörüm Türk Telekom.
Merhaba
Sizin tercihiniz hangisi olurdu? İgo Mu? Yoksa Sygic mi? Hangisine yıllık üye olurdunuz.?
Merhaba
Carlinkit Android 13 Box max ürününüzü satın aldım.Cihazdan menmunum fakat 128gb roma mp3 nasıl yüklerim .???4 Gb Micro sd karta mp3 yükledim ama görmüyor.Vlc Player kullanıyorum.Önerebilceğiniz android mp3 player programı var mı.??
İkinci sorum TF (micro sd) card mı takmak mı lazım.???
Carlinkit Android 13 Box Mp3 Player (VLC Player) Android
Merhaba
Carlinkit Android 13 Box max ürününüzü satın aldım.Cihazdan menmunum fakat 128gb roma mp3 nasıl yüklerim .???4 Gb Micro sd karta mp3 yükledim ama görmüyor.Vlc Player kullanıyorum.Önerebilceğiniz android mp3 player programı var mı.??
Merhaba
Tavsiye edebileceğiniz mp3 oynatıcı programı var mı.?Siz hangi programı kullanıyorsunuz?
Merhaba
Slackware64-15.0-install-dvd sürümünü kurdum.XFCE masa üstü ingilizce türkçe kurulumu nasıl yaparım
Merhaba debian-live-12.6.0-amd64-lxde kurdum Wi-fi ağ gözükmüyor
Merhaba
Debian-live-12.6.0-amd64-lxde kurdum Wi-fi ağ da sorun var.Ağ istesi gözükmüyor.
Samsung R580 için batarya tavsiyesi
Emektar Samsung R580 laptop için batarya arayış içerisindeyim.Orjinalını bulamadım değişik markalar var.Aşağıdaki ürünü tavsiye edermisiniz.
Fedora-Xfce-Live-x86_64-40-1.14 Kurulumu hk
Merhaba
Fedora-Xfce-Live kurmayı düşünüyorum.NVIDIA GeForce GT 330M ekran kartımı fedoraya tanıtmaya gerek var mı?Bu sorun aşıldımı?
Samsung r580 windows 10nvidia ekran kartı driver lazım
Samsung r580 windows 10 nvidia ekran kartı driver lazım. Notebookda windows 7 kuruluydu.10 yılldır kullanıyorum Yardımcı olursanız sevinirim.Notebook hangi seri olduğunu bulamadım
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 826
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 91.853 (Bu ay: 1.759)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware