Digitürk Modül Bazı Kanalların Çekmeme Sorunu
Selamlar herkese.Digitürk Modül kullanıyorum Sony marka tv ile.Bazı kanallar kafasına göre açılıyor bende.Mesela EuroSports2 Fashion Tv MTV müzik kanalları ve bazı çocuk kanalları.Akşam yayın var sabah açıyorum sinyal hatası veriyor.Bazen açılıyor ama cızırtılı şekilde bir türlü düzelmiyor.Diğer kanalların hepsi düzgün çalışıyor.
Bunu yaşayan var mıdır? Çözümü nedir? Sadece 5-6 kanalda var bu olay.Aynı kanallar hep.Sinyal güçlendirici tarzı bir şey mi lazımdır sizce?
Selamlar herkese,sahibi olduğum girişim için buraya da konu açmak istedim.Satın almadan önce benim ve sayfamızın referanslarına bakabilirsiniz.
-Sayfamızdan kadın ve erkek kokularına ayrı ayrı bakabilir ve parfümler hakkında bilgi alabilirsiniz.
-Yaşınıza,sevdiğiniz kokulara ve alt üst koku notalarına göre önerilerde bulunabilmekteyiz.
-Satın alacağınız katı veya sıvı parfümü seçtikten sonra sizin için üretilip istediğiniz adrese gönderilecektir.
İnstagram Adresi Linki: @TheSillage sayfada detaylı bilgi ve ürünler mevcuttur.İnstagrama özel 3 ml şişelerde dekant satışımız da başlamıştır.
FİYAT:Katı Parfüm: 300TL + Kargo
FİYAT:Sıvı Parfüm: 350TL + Kargo
FİYAT:3 ml Dekant: 30TL + Kargo
İnstagram üzerinden TRENDYOL'a göre daha avantajlı ve ucuz fiyattan satın alabilirsiniz.
TRENDYOL satışımız başladı!Nakit almak istemeyen müşterilerimiz kredi kartı ile TRENDYOL üzerinden satın alabilir ve TRENDYOL yorumlarına da bakabilirsiniz.(TRENDYOL fiyatlarımız komisyon ve kdv eklenerek hesaplandığı için farklıdır.)
Satın alma işlemleri ve fiyatlar için sayfaya Dm atarak yada linkten bilgi alabilirsiniz.
TRENDYOL linki: TheSillageTrendyol
The Sillage (Kokunun İzi)
-Kadın ve erkek kokuları
-%40 Esans Oranı
-Kargo Ücreti DH Üyelerine Özel 50TL(Tüm Türkiye)
-Kargo Hasarına Değişim Garantisi
KATI PARFÜM
Alkol ve kimyasal içermeyen, tamamen doğal içerikli katı parfümler, ünlü markaların ithal esanslarıyla üretilir ve tende kalıcığı sprey parfümlerden katbekat fazladır. İçlerinde sertifikalı bitkisel yağlar, saf esans ve balmumu bulunur.Ortalama kalıcılık süresi 6-8 saat arasındadır.Alerjik madde içermediğinden çocuklar da kullanabilir.
Kalıcılığı artıran özel formülasyon ile alkollü parfümleri kullanamayan,alerjisi olan ya da ekstra kalıcılık isteyen bireyler için üretilmiştir. Aynı zamanda besleyici ve nemlendirici özelliği ile teninize bakım yapmış olacaktır. Bilekler, kollar, bacaklar, eklem bölgeleri, kulak arkası, kuru saç ve sakal uçları katı parfüm için en etkili bölgelerdir. Güzel günlerde kullanmanız ya da kullandığınız günleri güzelleştirmesi dileğiyle.
SIVI PARFÜM
İçerisinde sadece Saf Alkol,Ultra Saf Su ve Orijinal İthal Esanslar bulunan ve katkı maddesi bulundurmayan %40 esans oranına sahip sıvı parfümlerimizi gelen yoğun istekler doğrultusunda satışa sunduk.Kullandığı parfümün herkes tarafından fark edilmesini ve birebir orijinal parfümünün kokusunu kullanmaya devam etmek isteyen müşterilerimiz için üretildi.
Katı ve sıvı parfümü set olarak kullanabilirsiniz.Katı parfüm size katkısız,doğal ve uzun süren kalıcı kullanım sunarken.Sıvı parfümleri ise kıyafetlerinizde kullanarak kokunun herkes tarafından fark edilmesini sağlar ve tüm gün kalıcığı pekiştirebilirsiniz.İsterseniz sadece katı yada sıvı parfümleri tercihinize göre vücudunuzda kullanabilirsiniz.
KADIN PARFÜMLERİMİZ;
- Chanel-Coco Mademoiselle
- Estée Lauder-Modern Muse
- Lacoste-Pour Femme
- Lancome-La vie est belle
- Carolina Herrera-Good Girl
- Chloe-Love Eau Intense
- Lancome-Idole
- Chloe-Love Story
- Estee Lauder-Modern Muse Nuit
- Chanel-Chance
- Lancome-La Nuit Tresor
- Versace-Crystal Noir
- Maison Francis Kurkdjian-Baccarat Rouge 540
- Chole-Nomade
- YSL-Libre
- Lancome-Hypnose
- Dior-Hypnotic Poison
- Shiseido-Zen
- Gucci-Guilty Absolute Pour Femme
- Dior-Addict
- Yves Rocher-Evidence
- DKNY-Be Delicious
- Guerlain-Mon Guerlain
- Narciso Rodriguez-For Her (Yeni)
Selamlar herkese sahibi olduğum girişim için buraya da konu açmak istedim.Satın almadan önce benim ve sayfamızın referanslarına bakabilirsiniz.
-Sayfamızdan kadın ve erkek kokularına ayrı ayrı bakabilir ve parfümler hakkında bilgi alabilirsiniz.
-Yaşınıza,sevdiğiniz kokulara ve alt üst koku notalarına göre önerilerde bulunabilmekteyiz.
-Satın alacağınız katı veya sıvı parfümü seçtikten sonra sizin için üretilip istediğiniz adrese gönderilecektir.
İnstagram Adresi Linki: @TheSillage sayfada detaylı bilgi ve ürünler mevcuttur.İnstagrama özel 3 ml şişelerde dekant satışımız da başlamıştır.
FİYAT:Katı Parfüm: 300TL + Kargo
FİYAT:Sıvı Parfüm: 350TL + Kargo
FİYAT:3 ml Dekant: 30TL + Kargo
İnstagram üzerinden TRENDYOL'a göre daha avantajlı ve ucuz fiyattan satın alabilirsiniz.
TRENDYOL satışımız başladı!Nakit almak istemeyen müşterilerimiz kredi kartı ile TRENDYOL üzerinden satın alabilir ve TRENDYOL yorumlarına da bakabilirsiniz.(TRENDYOL fiyatlarımız komisyon ve kdv eklenerek hesaplandığı için farklıdır.)
Satın alma işlemleri ve fiyatlar için sayfaya Dm atarak yada linkten bilgi alabilirsiniz.
TRENDYOL linki: TheSillageTrendyol
The Sillage (Kokunun İzi)
-Kadın ve erkek kokuları
-Anılarınıza kokusuyla eşlik edecek doğal katı ve sıvı parfümler
-%40 Esans Oranı
-Kargo Ücreti DH Üyelerine Özel 50 TL(Tüm Türkiye)
-Kargo Hasarına Değişim Garantisi
KATI PARFÜM
Alkol ve kimyasal içermeyen, tamamen doğal içerikli katı parfümler, ünlü markaların ithal esanslarıyla üretilir ve tende kalıcığı sprey parfümlerden katbekat fazladır. İçlerinde sertifikalı bitkisel yağlar, saf esans ve balmumu bulunur.Ortalama kalıcılık süresi 6-8 saat arasındadır.Alerjik madde içermediğinden çocuklar da kullanabilir.
Kalıcılığı artıran özel formülasyon ile alkollü parfümleri kullanamayan,alerjisi olan ya da ekstra kalıcılık isteyen bireyler için üretilmiştir. Aynı zamanda besleyici ve nemlendirici özelliği ile teninize bakım yapmış olacaktır. Bilekler, kollar, bacaklar, eklem bölgeleri, kulak arkası, kuru saç ve sakal uçları katı parfüm için en etkili bölgelerdir. Güzel günlerde kullanmanız ya da kullandığınız günleri güzelleştirmesi dileğiyle.
SIVI PARFÜM
İçerisinde sadece Saf Alkol,Ultra Saf Su ve Orijinal İthal Esanslar bulunan ve katkı maddesi bulundurmayan %40 esans oranına sahip sıvı parfümlerimizi gelen yoğun istekler doğrultusunda satışa sunduk.Kullandığı parfümün herkes tarafından fark edilmesini ve birebir orijinal parfümünün kokusunu kullanmaya devam etmek isteyen müşterilerimiz için üretildi.
Katı ve sıvı parfümü set olarak kullanabilirsiniz.Katı parfüm size katkısız,doğal ve uzun süren kalıcı kullanım sunarken.Sıvı parfümleri ise kıyafetlerinizde kullanarak kokunun herkes tarafından fark edilmesini sağlar ve tüm gün kalıcığı pekiştirebilirsiniz.İsterseniz sadece katı yada sıvı parfümleri tercihinize göre vücudunuzda kullanabilirsiniz.
ERKEK PARFÜMLERİMİZ;
- Jil Sander-Sun
- Valentino-Uomo
- Givency-Pi
- Bvlgari-Man In Black
- Emporio Armani-Stronger With You
- Carolina Herrera-212 Vip
- Bvlgari-Aqva Pour Homme
- Maison Francis-Baccarat Rouge 540 Extrait
- Versace-Dylan Blue
- Gucci-Guilty Pour Homme
- Paco Rabanne-One Million
- Giorgio Armani-Black Code
- Aventus-Creed (Yeni)
- Dior-Sauvage (Yeni)
- Tom Ford-Velvet Orcid (Yeni)
Samsun Mengerler Rezaleti!!
Edit2:Çocuk kandırır gibi beni hala oyalıyorlar,Samsun Mengerlerden farklı miktarlar duyduğum için her seferinde,Mercedes merkezin iade miktarının yazdığı belgeyi bana mail atın dedim önce tamam dedi sonra attığı mail aşağıda.Diyorum bu senin bana attığın bir mail çocuk mu kandırıyorsun,cevap yok.İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip duruyor nasıl bir müşteri temsilcisi anlamadım bu G.K. Ne nalet bir firma bu Samsun Mengerler,haklı olduğum halde 2000 tl için bin takla atıyor.Ayak üstü 40 tane yalan söylüyorlar.İlk önceliğim tabi ki paramı almak ama benim asıl derdim çalışıp kazandığım bir kuruş parayı dahi böyle insanlara kaptırmamak,salak yerine koyulmamak.
Edit:Bugün aradılar şikayet eder etmez.Daha önce 1024 tl iade edeceklerini söylemişti bana yalan söyleyip kandıran bir müşteri ilişkileri temsilcisi var ismi G.K. internetten bulduğum kadarıyla.Şuan ise fatura birimi 800 küsür tlden bahsediyor dedim 1024 den 800 e mi düştünüz,sorup arayacağım dedi.Yine G.K. denen kadın aradı ben fiyatı tam bilmiyordum o an öyle söylemişim diyor.Mercedes müsteri hizmetleri ise daha önce 100 küsür € iade edilecek demişti tam fiyatı yada yüzdeyi onlarda söylemiyor.Nasıl bir kurumsallık bu Mercedeste olan yada Samsun Mengerlerde olan çözemedim.Tüketici hakem heyetine başvurup Almanyaya tekrar mail atacağım.Merkezin kaç para iade ettiğini gösteren kağıdın kopyasını istedim mail atacaklar sözde.Nereden tutsan elinde kalıyor.Parayla rezil olmak bu çakma premium sanırım...
16 Ekim cuma günü bakım için randevu aldığım Samsun Mengerler'e gidiyorken yolda termostatla alakalı bir sıkıntı oldu. Aracım 2016 A200, bu sorun a, Cla, gla hatta c serilerinde bile kronik bir sorun. Bu cihaz elektronik, suyun sıcaklığını ölçen bir cihaz ve sensörü kendiliğinden bozuluyor.
Aracımın 4 yıl garantisi biteli daha birkaç gün olmasına ve hala yetkili servise gidiyor olmama rağmen, benim zorlamamla genel merkeze yazıldı garanti için.Müşteri temsilcisi S.P. zaten karşılamazlar, cevap geç gelir dedi. Daha sonra ise cevap geldiğini ve garantinin karşılamadığı söyledi.
Ben ise iyi niyet garantisini sordum yetkili servis bakımlı ve garantisi biteli birkaç gün olmuş sonuçta. Onun da kabul görmediğini söyledi daha sonra öğrendim ki iyi niyet için hiç yazışma yapılmamış çünkü merkez zaten parça bozuksa değiştirin, siz karar verin demiş.
S.P. olan müşteri temsilcisi bunu söylemedi bile. Meğer her söylediği yalanmış, beni oyalayıp kandırmış. Ben bunu araçta unutulan merkezle olan yazışmaları içeren kağıdı tesadüfen bularak öğrendim. Müşteri temsilcisine kağıdı gösterip sorduğumda ise paniğe kapıldı ve ne söyleyeceğini bilemedi, kağıdı elimden aldı. Yanında ustalardan biri de vardı o da aynı şekilde hemen yalanına ortak oldu. Ben ise şikayet edeceğimi kağıdın bir kopyasını istediğimi söyledim, müdürüne gidip sorduğunu ve veremeyeceğini söyledi (ki bence o da yalan).
Daha sonra İstanbul'da olan bakımlarımı yaptırdığım yetkili servisle görüştüm meğer parça bozuksa garantiden değişiyormuş ve Mercedes bunu karşılıyormuş, ayrıca tamamını karşılamadığı durumlarda bile iyi niyet garantisine müşteri temsilcisinin başvurması gerekiyormuş. Temsilci olan S.P. bunu da yapmamış ama bana yaptım red geldi diyerek yalan söylemiş. Sonrasında ben genel merkezi arayarak, Almanya'ya ise mail atarak şikayetçi oldum.
Parçanın belli bir yüzdesini geri ödeyeceklerini söylediler ama en başta garantiden değişebiliyor iken ben neden ödediğim paranın bir kısmını alayım ki? 2000 TL para ödedim bana söyledikleri ise 1024 TL'sini geri ödemek onu da 10 gündür hala ödemediler sözde 30 ekimde fatura birimi arayacaktı arayıp soran yok. Bu süreçte 4 şikayet kaydı oluşturdum Mercedes'e ama onlar servis ne derse inanıp şikayeti çözülmüş gibi kapatıyor. Mercedes Türkiye de hayal kırıklığına uğrattı bu süreçte beni hala beklemeye devam, ben yandım siz yanmayın. Bu servisten zorunda olmadıkça uzak durun!!
Samsun Mengerler Rezaleti!!
Sonuç:Gelelim Samsun Mengerlere.Bu süreci o kadar kötü ve acemice yönettiler ki inanamazsınız.Bu işi başıma saran S.P. adlı müşteri temsilcisi yada herhangi bir yetkili arayıp özür dahi dilemedi. G.K. adlı müşteri ilişkileri sorumlusu her aradığında farklı bir isimle hitap etti bana Oktay,Orhan,Okan en son ismimi karıştırıyorum artık sayenizde dediğimde telefonda gülüyordu G.K. adlı kadın.Böyle ahlaksız ve ciddiyetten uzak bir firma.Parayı ödeyecekleri zaman önce bana whatsapp dan bir evrak attılar aynısını yazın imzalayın ve kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını da gönderin diye.Daha sonra neymiş ruhsatta babamın ismi varmış babamın yazıp göndermesi lazımmış.Diyorum ki parayı ben ödedim evraklara ben imza attım iade edilecek kişi benim hala anlamıyorlar.Diyorum madem babama ödeyecektiniz başta neden benden istediniz muhasebe birimi dikkat etmemiş diyor cevaba bak.Ki bu resmi bir evrak,bu işler whatsapp üzerinden yapılır mı orası da ayrı bir olay.Şirkette çalışanların whatsappına atıyorsunuz evrakları,zaten güvenmediğiniz servisin çalışanlarına.Umarım oradan da başımıza bir iş gelmez :).Bakım bittiğinde ilk faturayı da başkasının üzerine kesmişlerdi ben farketmesem haberleri bile yok.Diyorum ya kurumsallıkla uzaktan yakından alakası yok Samsun Mengerlerin.Umarım bir daha yolum yada işim düşmez,siz de gideceğiniz zaman bu süreci göz önünde bulundurarak gidin.
Aracımda unutulan kağıdı şansa bulmasam dünyadan haberim olmayacaktı.Güvenmeyin kimseye,garanti karşılamıyor dediklerinde kanıt evrak isteyin.Sürecin sonunda utanmadan şikayetvar gönderisi için size talep göndereyim yanıtlayın kapatalım diyorlar,bu kadar da yüzsüzler.Bu olayın sonunda bana kalan sinir,stres,zaman kaybı ve bir bardak soğuk su oldu.Ayrıca gittiğinizde göreceksiniz çalışan kimse ne maske takıyor ne mesafeye dikkat ediyor.Herkesin ağzı burnu açık çoğunda maske dahi yok,müşteriler de buna dahil.Ne çalışanları uyaran var ne müşterileri.Ben görünce şok oldum sözde MB bayisi.Arabayı ilk alırken sözde dezenfekte ediyorlar virüse karşı ama kimse maske dahi takmıyor şaka gibiler.Diyorum ya MB bayisi ama kurumsallık sanayide ki usta seviyesinde.Bina dışarıdan bakınca güzel ama içinde çalışanlar bomboş.Sanırım karadenizde çok servis olmadığı için umursamıyorlar nasıl olsa mecbur gelecekler diye.İstanbulda düzenli kullandığım Hases Çekmeköy servisi her konuda mükemmeldi ve bu süreçte çok yardımcı oldu olayları süreci anlamamı ve doğru yönetmemi sağladılar.Kendilerine telefondan teşekkür ettim buradan da ediyorum.
Edit3:Herkese selamlar.Süreç sonuçlandı daha doğrusu daha fazla uğraşacak vaktim yok pandemide çalışmaya devam ettiğim ve vakalar çok arttığı için.Arabanın içinde unutuludan servis yazışma kağıdını bulmasam bu parayı da alamayacaktım.Mailde yazan 872 tl yi almak zorunda kaldım.5-6 kez şikayet kaydı oluşturdum,Almanya merkeze mail de attım ama yine de koskoca MBT bana merkezin verdiği iyi niyet karşılama oranını yada ödenecek tam miktarı söylemedi.Müşteri hizmetlerini her aradığımda ben sizi özellikle kendim geri arayacağım deyip sizi kandırıyorlar ve sonunda yine yetkili servise aratıp şikayeti kapatıyorlar.Müşteri hizmetleri her aradığımda farklı bir fiyat söyledi biri 100 küsür Euro dedi(nasıl bir tutar verme şekliyse artık bu,tabire bak küsür euro ne),biri 1200 tl dedi,biri biz göremeyiz onu dedi.Madem göremiyorsunuz diğerleri nasıl bu fiyatları verdi diyorum cevap yok.
Şikayeti kapattıkları için her aradığım kişiye derdimi yeniden anlatmak zorunda kaldım geçmişi göremiyorlarmış sözde.Diyorum ki bu firma beni en hafif tabirle kandırmaya çalıştı ben ödenecek tutarı sizden duymak istiyorum servis her seferinde bana farklı bir tutar veriyor MBT nin karşılama oranı % kaç yada tutar tam olarak nedir ama ne hikmetse hepsi merkeze yazıp öğreneceğim sizi arayacağım deyip daha sonra şikayeti kapatıp yine sizi servise arattırıyor.Kronik bir problem olan sorunu bile tamamen karşılamadılar yada iş bilmez Samsun Mengerler yüzünden karşılanmadı.Garantiniz bittiğinde kronik sizin bozamayacağınız ayıplı bir parça dahi olsa,söz konusu MBT bile olsa hiç bir şekilde karşılanmıyor ve tamamen ve mağdur oluyorsunuz.Ben acı bir tecrübeyle öğrendim Allah düşürmesin bir daha.Garantiniz bitince dua etmeye başlayın aracım bozulmasın diye.Firmanın Türkiye ayağıyla muhattap olduğunuzu da unutmayın.Para söz konusu ise her şeyi yapıyorlar.Bozacının şahidi şıracı anlayacağınız.
Edit2:Çocuk kandırır gibi beni hala oyalıyorlar,Samsun Mengerlerden farklı miktarlar duyduğum için her seferinde,Mercedes merkezin iade miktarının yazdığı belgeyi bana mail atın dedim önce tamam dedi sonra attığı mail aşağıda.Diyorum bu senin bana attığın bir mail çocuk mu kandırıyorsun,cevap yok.İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip duruyor nasıl bir müşteri temsilcisi anlamadım bu G.K. Ne nalet bir firma bu Samsun Mengerler,haklı olduğum halde 2000 tl için bin takla atıyor.Ayak üstü 40 tane yalan söylüyorlar.İlk önceliğim tabi ki paramı almak ama benim asıl derdim çalışıp kazandığım bir kuruş parayı dahi böyle insanlara kaptırmamak,salak yerine koyulmamak.
Edit:Bugün aradılar şikayet eder etmez.Daha önce 1024 tl iade edeceklerini söylemişti bana yalan söyleyip kandıran bir müşteri ilişkileri temsilcisi var ismi G.K. internetten bulduğum kadarıyla.Şuan ise fatura birimi 800 küsür tlden bahsediyor dedim 1024 den 800 e mi düştünüz,sorup arayacağım dedi.Yine G.K. denen kadın aradı ben fiyatı tam bilmiyordum o an öyle söylemişim diyor.Mercedes müsteri hizmetleri ise daha önce 100 küsür € iade edilecek demişti tam fiyatı yada yüzdeyi onlarda söylemiyor.Nasıl bir kurumsallık bu Mercedeste olan yada Samsun Mengerlerde olan çözemedim.Tüketici hakem heyetine başvurup Almanyaya tekrar mail atacağım.Merkezin kaç para iade ettiğini gösteren kağıdın kopyasını istedim mail atacaklar sözde.Nereden tutsan elinde kalıyor.Parayla rezil olmak bu çakma premium sanırım...
16 Ekim cuma günü bakım için randevu aldığım Samsun Mengerler'e gidiyorken yolda termostatla alakalı bir sıkıntı oldu. Aracım 2016 A200, bu sorun a, Cla, gla hatta c serilerinde bile kronik bir sorun. Bu cihaz elektronik, suyun sıcaklığını ölçen bir cihaz ve sensörü kendiliğinden bozuluyor.
Aracımın 4 yıl garantisi biteli daha birkaç gün olmasına ve hala yetkili servise gidiyor olmama rağmen, benim zorlamamla genel merkeze yazıldı garanti için.Müşteri temsilcisi S.P. zaten karşılamazlar, cevap geç gelir dedi. Daha sonra ise cevap geldiğini ve garantinin karşılamadığı söyledi.
Ben ise iyi niyet garantisini sordum yetkili servis bakımlı ve garantisi biteli birkaç gün olmuş sonuçta. Onun da kabul görmediğini söyledi daha sonra öğrendim ki iyi niyet için hiç yazışma yapılmamış çünkü merkez zaten parça bozuksa değiştirin, siz karar verin demiş.
S.P. olan müşteri temsilcisi bunu söylemedi bile. Meğer her söylediği yalanmış, beni oyalayıp kandırmış. Ben bunu araçta unutulan merkezle olan yazışmaları içeren kağıdı tesadüfen bularak öğrendim. Müşteri temsilcisine kağıdı gösterip sorduğumda ise paniğe kapıldı ve ne söyleyeceğini bilemedi, kağıdı elimden aldı. Yanında ustalardan biri de vardı o da aynı şekilde hemen yalanına ortak oldu. Ben ise şikayet edeceğimi kağıdın bir kopyasını istediğimi söyledim, müdürüne gidip sorduğunu ve veremeyeceğini söyledi (ki bence o da yalan).
Daha sonra İstanbul'da olan bakımlarımı yaptırdığım yetkili servisle görüştüm meğer parça bozuksa garantiden değişiyormuş ve Mercedes bunu karşılıyormuş, ayrıca tamamını karşılamadığı durumlarda bile iyi niyet garantisine müşteri temsilcisinin başvurması gerekiyormuş. Temsilci olan S.P. bunu da yapmamış ama bana yaptım red geldi diyerek yalan söylemiş. Sonrasında ben genel merkezi arayarak, Almanya'ya ise mail atarak şikayetçi oldum.
Parçanın belli bir yüzdesini geri ödeyeceklerini söylediler ama en başta garantiden değişebiliyor iken ben neden ödediğim paranın bir kısmını alayım ki? 2000 TL para ödedim bana söyledikleri ise 1024 TL'sini geri ödemek onu da 10 gündür hala ödemediler sözde 30 ekimde fatura birimi arayacaktı arayıp soran yok. Bu süreçte 4 şikayet kaydı oluşturdum Mercedes'e ama onlar servis ne derse inanıp şikayeti çözülmüş gibi kapatıyor. Mercedes Türkiye de hayal kırıklığına uğrattı bu süreçte beni hala beklemeye devam, ben yandım siz yanmayın. Bu servisten zorunda olmadıkça uzak durun!!
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.405
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 50.375 (Bu ay: 314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.622 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic