Panasonic ni-cd BU PİLİ NEREDE BULABİLİRİM?
Merhaba Arkadaşlar, traş makinem şarj almaz oldu. Elektrikçi arkadaşıma götürdüm söktü, baktı, ölçüm yaptı ve pil ömrünün tükendiğini söyledi. Yenisini nereden bulabilirim?
Game Garaj Laptop SSD Nasıl Eklenir?
Arkadaşlar merhaba, Game Garaj Fenix 10 TN'e sadece SSD eklemek için laptop sökümü nasıl yapılır?
PMDG 777 T/D Göstermiyor
PMDG 777 T/C ve S/C gösteriyor ama T/D yok. Bu yüzden TOD kaçırıyorum. T/D'in ND'de görünmesini nasıl sağlarım?
Prepar3D v5.3
PMDG 777 1.11.1201
Bilgisayardan Parazit(Cızırtı) Sesi Geliyor
Arkadaşlar, bilgisayardan(dizüstü) belirsiz aralıklarla cızırtı geliyor. Çıktı veren fax makinesi sesi gibi bir ses. 1 saniyeden kısa sürüyor. Her seferinde olmasa da sesin ardından fanlar devreye giriyor 1-2 saniye hızlanıp yavaşlıyorlar. Ne olduğunu ve sebebini anlayabilmiş değilim. Fikirleriniz neler?
Bu durum normal kullanımdayken(sadece tarayıcı yada film) duyuluyor. Oyundayken kulaklık olduğu için duymuyorum.
Normal kullanımda sıcaklık değerleri: GPU 59 CPU 63
Bilgisayar Monster Tulpar T5
Dahili Ekran Kartı Çalışmıyor
Merhaba Arkadaşlar, dahili ekran kartı çalışmıyor, sürekli NVIDIA çalışıyor. Intel'i nasıl devreye alabilirim?
iOS 15’ten iOS 13’e Downgrade Mümkün mü?
Merhaba Arkadaşlar, iPhone 7 kullanıyorum. iOS 13.7’de kendi kullanımıma göre rahat 1,5 gün çıkaran telefon iOS 14’e geçince 99% olan pil sağlığını 1 ayda 95’e düşürüp şarjı çabuk bitirmeye başladı. iOS 15’e geçtim pil sağlığını 3 ayda 93%’e düşürdü ve şarj çabuk bitmeye devam ediyor.
Şimdi günde 2-3 kez şarj etmek zorunda kalıyorum.
Temiz kurulum, yedekleme, sıfırlama, resetleme işlemlerini uyguladım, değişiklik olmadı.
iOS 13.7’ye downgrade etme imkanı var mı?
iPhone 7 Yavaş Şarj Oluyor
Merhaba arkadaşlar, i7'nin bataryası şişti, yeni batarya olarak Baseus 2250 mAh seçtim ve kullanmaya başladım. Kullanım süresi olarak oldukça fark ettiğini söyleyebilirim. Normal kullanımda iki şarj arası 36 saat.
Lakin yavaş şarj oluyor. 80%'e kadar normal hızda, 80'den sonra ise biraz yavaşlıyor. Ancak 90'ı görünce çok yavaşlıyor. 15-20 dakikada 1% artıyor. 99% olunca şarj olmayı kesiyor. 100% olması için ya telefonla bir şeyler yapmam(kurcalamam), şarj kablosunu çıkarıp 2-3 dakika sonra takmam veya kapatıp açmam gerekiyor.
Batarya satıcısı entegre bozuktur diyor, servis ise entegre bozuk olsa cihaz şarj olmaz diyor.
Acaba iyileştirilmiş pil şarjı seçeneği aktif ve yüksek kapasiteli batarya olduğu için mi şarj olması böyle uzun sürüyor?
P3D v3 Bulanık VC
|
FSX:SE Ekran Kartı Sorunu
|
Bu 2 RAM Uyumlu mu?
Meslek: Mekanik ve Sıhhi Tesisat
İlgi Alanları: Müzik
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 742
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 66.660 (Bu ay: 961)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware