Kasiyer kiza nasil acilabilirim?
Beyler okulun yanindaki markette calisan kasiyere acilmam gerek. Gecen gun urunleri gecirirken bekledigimden fazla tuttu, ben de itiraz ettim ve fisteki yanlisliklari gosterdim. Galiba sistemde bir agriza olmus biraz farkli fiyatlar okunmus. Kiz bana cok guclu bir hafizam ve matematigimin oldugunu soyledi. Ben de oyle oldugumu ve ama genellikle deneysel calistigimi ayni zamanda da ellerimi cok iyi kullanabildigimi soyledim. Daha sonra bana her konuda mi ellerini iyi kullanabiliyorsun dedi. Ben de onayladim ve hemen her alanda oldugunu soyledim. Ondan sonra birgun raflari beraber dizeriz istersen dedim ve gulme krizine girdi. MUhabbeti daha da uzatacaktim ancak arkamdaki yasli dede bastonuyla hadi hadi der gibi hareketler yapinca gerildim. Kiz fisteki yanlisligi duzeltti ve see you soon dedi. Bye demedi sadece. Ben simdi bu kiza nasil acilabilirim?
GTX 1660S vs RTX 2060
Sistem topluyorum, bugun veya yarin alacagim. Isim dolayisiyla oyunlara pek fazla vakit harcayamiyorum, ekran karti icin 1660 Super ve RTX 2060 arasinda kaldim. Butce sikinti degil ancak RTX 2060'in gereginden fazla oldugunu dusunuyorum. Yorum alabilir miyim?
CO poisoning
|
LG 32UK550-B vs ViewSonic VX3211
|
Sisteme yorum alabilir miyim?
Turkiye´deki insanlarin asiri sinirli olmasi
|
Suriye'ye gidiyorum, soruları alayım.
|
Kız arkadaşım doymak bilmiyor.
|
Kızın ayakkabısını koklarken yakalandım.
|
Meslek: Akademisyen
güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018 |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.919
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 77.410 (Bu ay: 943)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12.928 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic