Kombi Sıcak Su Dalgalanması
Arkadaşlar geçen ay sıcak su dalgalanması sorunu yüzünden servis çağırdık. Kombide Plaka Eşanjör, Limit sensörü, Ntc sensörü, Doldurma Musluğu
Üç yollu grup takımı değiştirildi. Bir süre hiç sorun yaşamadık. Ancak bir süre sonra kombinin su ayarını yükselttikçe suyun soğuduğunu farkedip aynı servisi tekrar çağırdık. Bu sorunu halledip su daha sıcak gelsin diye bir ayar yaptı. Bu ayardan sonra sıcak su dalgalanması sorunu tekrar nüksetti. Ayrıca sıcak su açıkken kombi 10 saniyede bir ateşleyip sönüyor. Sorun nedir sizce? Evde olmadığım için suyun sıcaklığını nasıl attırdı göremedim. Bu ayarı nasıl geri alabilirim?
Kablonet WiFi Sorunu?
Arkadaşlar Kablonet'in verdiği Netmaster Infinity 401 modemi kullanıyorum. Modeme yakın yerlerde sıkıntı yok ama uzaktaki odada internet arada bir kesiliyor veya çok yavaşlıyor. Xiaomi'nin sinyal güçlendiricisini aldım. Farklı noktalarda denememe rağmen bunda da arada bir kopmalar oldu. Xiaomi yerine başka bir marka mı deneyeyim? Bu işi kablo kalabalığı olmadan kesin bir şekilde çözmenin yolu var mıdır?
Elektro gitar mı Bateri mi?
|
|
MOVED: Güvenlik Kamerası Nasıl İzlenir?
|
Sinek ve Arılar Balkondan Nasıl Uzaklaştırılır?
|
Yeni Başlayanlar İçin Elektro Gitar Tavsiyesi
|
Asus Fn Sorunu
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.822 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik