Veraset ve İntikal Borç Yoktur Yazısı
Selamlar, maalesef dedemi kaybettik. Rahmetli dedemin evini mirasçılar üzerine alabilmek için tüm belgeleri tamamladık fakat tapu için borç yoktur belgesine ihtiyaç var. Sorum şu ki bu belgeyi internetten alabilme şansımız yok mudur?
Ev Edirne'de, biz ise İstanbul'da oturuyoruz. Edirne'deyken işlemleri halletikten sonra 2-3 hafta sonra çıkar denen belgeler, 2 gün sonra çıktı ve biz İstanbul'a dönmek zorunda kalmıştık. İnternet Vergi Dairesinden çıkan borçları da ödedik fakat, bunu webtapu sistemi üzerinden halledemiyor muyuz? Webtapu'da ilerledikten sonra borç yoktur belgesini yüklememi istiyor fakat o belgeyi internetten nasıl alacağımı bulamadım.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler
Yüklü Download Yapınca Modemin Reset Atması
Herkese selamlar, Dsmart üzerinden Türk Telekom'un altyapısı kullanılarak Fiber İnternet'e geçiş yaptım. Öncesinde de 16Mbit lik internet kullanmaktaydım. Herhangi bir sorun yokken, dün fiber'e geçiş yapınca ne zaman yüklü download işlemi gerçekleştirsem modemimin resetlendiğini gördüm.
Modem kendini hep kapatıp açıyor, ve internet bağlantısı yaklaşık 20dk'da geri geliyor. Bu neden kaynaklı olabilir, Dsmart'ın da müşteri temsilcilerinin hepsi değişmiş (bayiinin söylediği) ve gerçekten teknik bir bilgiye sahip değiller, saçma sapan işler yaptırıp duruyorlar ama işe yaramıyor. En son modemin kapanıp açıldığını söylememe rağmen 192.168.x.x ile modeme bağlanın siz diyerek beni deli edeceklerdi :)
Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı?
Modemim Zyxel VMG 3312 B10A
HGS Geçişlerim Çıkmıyor
|
Alman Arabaları Seçimi Hakkında
|
Askerlik Tecilimi Yapamıyorum Ne Yapmam Lazım
|
2010 model Audi A3 1.4TFSI Alınır Mı?
|
Oyunları Çalıştırırken Grafik ve Performansın Farklı Gözükmesi
Golf vs 308 vs C4
|
55.000 TL'ye Alınacak Araba Hakkında
|
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.729
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 29.443 (Bu ay: 853)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 210 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun