Arkadaşlar Merhaba,
Gaming Gen TR üzerinden oyun oynamak için bir sistem satın aldım. Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir:
i5- 12000f
16GB Ram
Asus Prime H610M-K D4
Asus RTX 2060 6GB
Vento marka kasa
WD 500 GB Nvme SSD
Sistemi alalı yaklaşık 1.5 ay oldu, kasa harici tüm ürün kutuları durmaktadır. Sizce bu kasa ne kadara satılmalı?
Teşekkürler, iyi forumlar
Sizce 10 Senelik Sistem Upgrade Edilir mi?
Merhabalar,
Elimde arkadaşımın bana hediye ettiği yaklaşık 10 senelik bir makina var. İçindeki işlemci i5 -760 ve 8gb rami bulunuyor. ATI HD 6800 ekran kartı mevcut.
Bu konfigürasyonla ancak WoW Classic ve CS:GO'yu oynayabiliyorum. GTA V'i açmasına rağmen tahmin ediyorum ki ekran kartının 1 GB'lık raminden dolayı cisimler üzerindeki dokular 1-2 sn sonra gecikmeli olarak geliyor. Amazon'da ekran kartlarına bakarken bir kişi elinde 9 senelik i7 işlemci oldugunu ve MSI'ın 1050 TI isimli kartını aldıktan sonra oldukça iyi performans aldıgını belirtmiş.
Aklımdaki soru şu:
1- SSD Takviyesi yaparsam
2- Rami 16 GB'a çekersem
3- Ekran kartını 1050 Ti veya o seviyede bir kart ile değiştirirsem (Eğer performans artacaksa her türlü öneriye açığım)
COD: Modern Warfare, COD: Cold War, Pub G, Witcher 3 vb. 1080p'de performans alarak oynayabilir miyim? Yoksa bu yaptığım yatırımlar gereksiz mi olur?
İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Samsung Galaxy S10 kaça satılır?
|
PDF'TE KELIME ÇEVIRMEK İÇİN APP
|
PDF'TE KELIME ÇEVIRMEK İÇİN APP
|
PDF OKUMA - KELİME ÇEVİRİ APP
|
Xiaomi Mi Pad 4
|
Samsung S9 hangi renk?
|
Ipad Air 2 Klavye tavsiyesi
|
Gold vs Silver Ipad Air 2
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 181
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 12.238 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar