Fizik sorusu çozebilcek var mi ? 1.soru sadece
Tüfekle gezen polisler
Bazen yolda görürsünüz, bazı polislerde otomatik tüfek oluyor ve bazen de tek başına da geziyor bu arkadaşlar sadece basit bir askıyla sırtlarına takmışlar . Polisler tabancayı bile emniyet kilitli kabzesinden çıkarmıyor . Herhangi bir kaç örgüt üyesi ya da psikopat şahıs grubu bu polislerden bu tüfeği( arkasından veya bir plan, taktik kullanarak) kolayca alıp katliam vesaire yapabilir bence . Fazla açıkta geliyor bana şahsen . Gözümden kaçırdığım ya da atladığım bir nokta var muhtemelen . Siz ne düşünüyorsunuz .
Hastaneye gitmeli miyim ? (Korona ile ilgili)
2 gün once gece 4 sularında şiddetli bir titreme başladı, sonrasında mide bulantısı ve kusma ile devam etti . Ateşimi düşürmek ve hızlı toparlamak için minoset plus kullandım toplamda 2 kere .Dün ve bugün gayet iyiyim halsizliğim yorgunluğum vardı o da geçti çabucak, kuru öksürük nefes darlığı ve benzeri herhangi bir durumla karşılaşmadım . Hastaneye gidip test yaptırmalı mıyım ? Yaptırırım yaptırmasına ancak hastaneden kapmaktan tedirginim açıkçası .
Bu Adam Nasıl Para Kazanıyor ? (ZHC)
ZHC adlı bir youtube kanalı var ara sıra videolarına denk geliyorum . Arkadaşlar hemen hemen her video da onlarca bazen 100 lerce iphone, ipad, airpods gibi ürünleri spreylerle ve markerlarla boyayıp insanlara bedava dağıtıyor. Ara sıra yapsa anlamlandırabilirim fakat hemen hemen her 2 3 videosu bu ve benzeri . 100 kişiye nintendo swith, 100 kişiye airpods ve hatta lambourghiniyi bile boyayıp hediye ediyor. 13,1M takipçisi var. Evet yüksek bir rakam fakat yine de bana abartı geldi . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Beton Evde Nasıl Yangın Çıkıyorki ?
|
Boş Okulda Basketbol Oynasam Ceza Yer miyim ?
|
1 ocakta kütüphaneler açık mı ?
|
Babam günün 25 Saati facebookta
|
Halı Saha Maç Özledim( Yok mu benim gibi ? )
|
İstanbul Uygun Ortodonti ?
|
Meslek: öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.552
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 46.118 (Bu ay: 591)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 712 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun