En Sevilen Türküler! Mesut Çoban Amatör Çalışmalar.
Tamamen kendi seslendirmelerimle en sevilen türküleri paylaşıyorum, bir bakıp iyi - kötü - eksikleri vs yorumlarsanız sevinirim. Hiçbir eğitimim yoktur, tamamen hobi amaçlıdır paylaşımlarımdır. Benim en çok hoşuma giden ''Bir Ay Doğar'' ve ''Mevlam Bir Çok Dert Vermiş'' oldu.
Türkülerimde genellikle Cius Sahne'nin Karaokelerini kullandım, Cius Sahne'ye teşekkürlerimi sunuyorum.
İlk Seslendirdiğim Türkü'dür ''Yollar Seni Gide Gide Usandım''.
Akşam Olur Karanlığa Kalırsın
Karadır Kaşların
Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden!
Mevlam Birçok Dert Vermiş!
[img]https://store.donanimhaber.com/dd/a1/2c/dda12c9689e1a6b11b8661bb0686a7c7.png[/img]
Merhaba Arkadaşlar, PokéTibia oyunu seven herkesin hoşuna gidebilecek bir Pokémon oyununa hoşgeldiniz, oyun 2012'den beri hizmet veriyor tek problemi Brezilya sunucusu olmasından ötürü ülkemizde çok lag oluşmasından dolayı oynayamıyorduk, bu ay oyuna Avrupa sunucusu açtılar. Zorluk derecesi oyunun başlarında bir hayli zor, fakat oyunda biraz ilerledikten sonra oyunun daha kolaylaştığını ve akıcı bir hal aldığını göreceksiniz. Oyuna başlamak isteyen arkadaşlar için istek üzerine Tutorial videoları hazırlayabilirim.
https://psoul.gg/en/r/25
İlk olarak oyuna kayıt olmayı, oyunu indirmeyi ve oyuna ilk giriş yaptığımızda karşımıza çıkan Tutorial eğitici görevini geçmeyi anlattığım bir video paylaşmıştım, onu buraya ekliyorum, izleyerek başlangıç kısmını geçebilirsiniz, oyunda birçok sistem mevcut ve poketibia oyunlarındaki en büyük sorun olan premium olmayanlar uçamaz, yüzemez, teleport olamaz gibi durumlar bu oyunda tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor.
Oyunda her nesilden pokemonlar mevcut ve harita olarak ise Kanto, Hoenn, Sinnoh, Hissuan ve Orange Island bölgeleri mevcuttur. Her Pokémonun Shiny'si ile haritada karşılaşabilirsiniz ve şansınız varsa yakalayabilirsiniz. Oyunda Pokémon yakalama taktikleri ve birçok farklı özellikler mevcuttur, ilerleyen zamanda hepsini sizlerle paylaşabilirim, sormak istediğiniz her türlü soruyu buradan veya oyun içinden mesaj yoluyla da bana ulaşabilir, sorularınızı sorabilirsiniz, her türlü yardımcı olurum, benim nickim. Zombi TR
Oyunda dün akşam bir tane Shiny Shinx ile karşılaştım ve onu önce kafese hapsettim, kolay yakalamak için normal Shinx'lere top atarak yakalama şansını artırıp sonrasında kafesten serbest bırakıp Quick Ball kullanarak Shiny Shinx'i yakaladım, bu anları da kayıt altına almıştım ve buradan sizlerle paylaşıyorum. :)
Hattrick Satılık Uygun Hesap!
2017 yılında başladığım Hattrick serüvenine artık ilgilenmeye pek vakit ayıramadığım gerekçesiyle son vermeyi düşünüyorum. O kadar emek vermemden ötürüde hesabın silinmesini istemedim. Bir başkasının takımı devam ettirmesi tercihimdir. Hesaptaki mevcut nakiti transferde kullanarak ve mevcut oyuncuları da kullanarak takımı çok üst yerlere taşıyabileceğinizden hiç şüpheniz olmasın.
Takımdaki Kilit Oyuncular.
Gelecek Emin Ellerde! Liderliği kaliteli oyuncular, Genç ve Geliştirmeye müsait oyuncuları takıma monte edip hemen halihazırda Çok iyi antrenör olmaya uygun oyuncular mevcuttur, hemen bir tanesini antrenör yapıp antrenman ayarlarını takıma uygun şekilde yapıp oyuncuları çok hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz. Takım Kurmayları zaten en iyi seviyede. :)
Takımın Taraftar kitlesi. :) Nakit akışı için taraftarlar olmazsa olmazımızdır. :)
100.000 Seyirci kapasiteli Stadyumunuzu dilediğiniz zamanda daha da geliştirebilirsiniz. Şuan stadyumun yarısını anca doldurabiliyoruz, yeni geliştirilen bu Stadyum'a yakın zamanda yatırım yapmanıza gerek yoktur. :)
Takımın Finansal yönü gayet güzel durumdadır.
Pokémon Sezon 1 Türkçe Dublaj 1080p Bluray!
|
|
|
|
|
Digimon Masters Online [Soru]
|
Pokemon TR Online Test Sürüm Açıldı!
|
Zombi TR Senkroncu |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.113 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO