Keenetic kullanmıştım Arayüzünden WireGuard VPN ile bağlantı yapıp direkt router üzerinden VPN açıp kapayabiliyordum yada istediğim cihaza VPN bağlantısı veriyordum vs diğer markalarda da bu özellik olan varmı ?
Wifi 6 destekli Keenetic Router çok pahalı çünkü diğer markalarda varsa onalara bakmak istiyorum
Ea Play Pro Üyelik Uzatma Varmı ?
|
Sıfır İphone 13 mü 2.El 13 Pro mu ?
|
İphone 13 ten Android Geçiş
1 yıldır iPhone 13 256 GB kullanıyorum. Yıllardır iOS kullanıyorum ancak artık bu şarj problemi bana iyice sıkıntı çıkartmaya başladı. Gün içinde şarjı çok hızlı düşüyor telefonun yanında bir de şarj aleti taşıyorum. İşim gereği mesaim gecelere kadar sürdüğü için çok sıkıntı yaşıyorum.
Bir de bazen WhatsApp gruplarında video resim gelince telefonun onu açması 3 4 saniyeyi buluyor. Gruplarda çok mesaj video var ama hafıza yüzde 30 boş yine de donma yaşıyorum bazen bu da bana sıkıntı oluyor mesajlar önemli olduğu için sıfırlama deneyemedim.
Şimdi Samsung S23+ dikkatimi çekti Android ekosisteminde arayüzü sebebiyle en çok yakın gelen telefon bana değişim kampanyasında iPhone 13'ü 25-bin sayıyorlar üzerine ek takas +4 bin desteği veriyorlar. Huawei almayı da düşündüm P50 Pro mesela ama Google muhabbeti yüzünden vazgeçtim.
Sizce geçiş yapmak mantıklı mı?
55 İnç OLED TV Tavsiyesi
|
İrobot i7
İrobot j7
Roborock Q7 max
Roborck S7
Miele RX3
Hangi Robot süpürgeyi tercih edersiniz?
DAV Uzantılı Dosyaları Açmak
Güvenlik kamera görüntüsünden alınan 10 saatlik görüntü izleyeceğiz anca uzantı dav Potplayer ile Elecard ile açtım ancak hızlandırma yapılmıyor bu dosya türlerini açıp hızlı izleyeceğimiz bir program varmıdır.
Hangi yazıcıyı almalıyım ?
bu 3 yazıcıdan birini almak istiyorum özellik olarak Dublex baskı olması ayrıca Wifi olmasını seçtim fakat bunlarda toner dolumu oluyormu onu bilmiyorum sizce hangisini almalıyım ?
22.5 W Xiaomi şarj Adaptörü ile İp 11 Şarj Etmek
İphone 11 i 22.W Xiaomi Şarj adaptörü ile şarj ettiğimizde (Normal USB lightning kablo ile ) olduğundan 5W a göre hızlı şarj olurmu İphone desteklediği kadar verim alırmıyız ?
yoksa Apple kullanmıyoruz diye bataryaya zarar verme şansı varmı ? Spingen bile alsak hızlı şarj için dünya para sonuçta sırf kablosu 179 Tl yazmış kendi sitesinde herşey uçmuş
2.nesil airpodstan proya geçiş ne kadar mantıklı aradaki farka değermi ?
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 338
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 46.303 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar