Lanet
beşinci sınıfın ikinci dönemi yaklaşık iki üç aylığına cinselliğim çalışmaz olmuştu ben okul çıkışı bunu sekizinci sınıf bir kız üzerinde denemeye karar verdim ve sekizinci sınıf kızın arkasına dayaya dayaya gidiyordum kız bunun farkına vardı ve arkama geçti kulağımdan çekmeye başladı müdür yardımcısının odasının yanından geçiyorduk ben müdür yardımcısı kulağımı çekiyor zannettim kız kapıdan dışarı çıktı ve ben alnımı kapıya çarptım her ne hikmetse ön dişimin yarısı kırılıp elime düştü dişçiye gittik dişçi yaşı biraz büyüsün öyle gelsin dedi yedinci sınıfta on iki kasımda on kasıma binayen resim öğretmenine atatürk hakkında espri yapmak istedim ve dedim ki hocam atatürk öleli yüz sene olmuş hala kahrını çekiyoruz dedim hoca da senin ağzının dediğini kulağın duyuyor mu oğlum dedi geldi bir tokat patlattı tırnağıyla boğazımı çizdi ve dedi ki oğlum sana bu sınıftan iki şahit tutarım seni sallandırırlar dedi bu laf seni ipe götürür dedi bunu kimseye anlatmadım ve asılacağım korkusuyla yemek yemeyi azalttım besin artı oksijen eşittir enerjidir ve insanın bedenini bu enerji çalıştırır bu enerji azaldığında insan kendisini halsiz hisseder ve zekası ve gücü iyi çalışmaz bir sene boyunca az yemek yedim sekizinci sınıfta dişçiye gittik dişçi tavsiyem böyle kullansın dedi diş büyük ihtimalle tutmayacak dedi ben baba yaptırmayalım dedim babam bir dişi gedik mi gezeceksin oğlum dedi yaptıralım dedi sekizinci sınıfın ikinci dönemi yeni eve taşınmıştık yeni evimizden servis almadığı için sabahları kahvaltı yapamıyordum özel okulu kazanmıştım duvarda şöyle yazıyordu her gün yedi bardak su içmek insana kendini daha zinde hissettirir yedinci sınıfta kendimi halsiz hissetmemi buna bağladım ve yemekhanedeki kadının yanında dedim ki ben bu sıralar kendimi halsiz hissetmeye başladım yemekhanedeki kadına söyleyelim de bize az yemek versin kendimizi daha zinde hissedelim dedim kadın bunu duydu kadına yemeği bana az koy dedim o günden beri bana az yemek koymaya başladı enerjiyi az üretince enerjimde azalma olunca suyu bol içmek için biraz da yemek yemeyi kendim azalttım arkadaşlarıma ve öğretmenlerime kendimi halsiz hissetmeye başladığımı gücümde ve zekamda bir azalma olduğunu söyledim bunun neden olabileceğini sordum kimse besin artı oksijen eşittir enerjiden kaynaklı olduğunu bilmiyordu herkesle aram bozuldu dişçiye gittiğimde enerjik olabilmek için dişçiye elindeki dişleri kestiği aleti bütün dişlerime sürt dedim dişçi sürtmem dedi sürt diye bir bağırdım ağzımdaki iki üç diş hariç bütün dişlerimi kestirdim anadolu lisesini kazanmıştım lisenin başlamasına iki gün kalmıştı dişçiye gittiğimde dişçi ağzıma tükürük emen bir madde koydu ben azalan sıvıyı geri alabilmek için gece yatmadan önce içebildiğim kadar su içtim gece çok çişim geldi kalkıp işeyememiştim gece bende rüyalanma oldu meni çıkarken aynı anda ben işedim meni idrar yolunu tıkamış olacak ki sabah kalktığımda işeyemiyordum idrar içerde bir yere girdi sandım işeyebilmek için bir içebildiğim kadar su daha içtim artık işeyemiyordum işeyemeyince su içmeyi bıraktım sonra da susuz kalınca ağzım kurudu yemek yemeyi bıraktım yemek yemeyi bırakınca da besin artı oksijen eşittir enerji olduğundan dolayı kendimi halsiz hissetmeye başladım bir iş yaptıkça kendimi daha da halsiz hissediyordum gücümde ve zekamda azalma oldu bir sene böyle yaşadıktan sonra sekizinci sınıfın ikinci dönemi biyoloji öğretmeninin tahtaya yazdığı besin artı oksijen eşittir enerji olduğu aklıma geldi ve bu enerjinin insanın bedenini çalıştıran enerji olduğunu anladım yemeği çok yemeye başladım işeyememem geçmişti anneme ve ablama enerjisi az kişiler olduklarını düşündüğümden dolayı çok kötü davranıyordum onlara sürekli hakaretler ediyor onları aşağılıyordum iki ay yemeği her öğün üç tabak yedikten sonra bir tabak yiyeyecek kadar iştahım azaldı iştahımı arttırmak için boynumu kıracaktım ve omurgamın şeklini bozacaktım böylelikle sinir sistemini bozacaktım yedinci sınıfta enerjisizlikten dolayı sinir sistemine tam çalışamamıştım omurganın omurilik olduğunu ve omurgadan beyne ve vücuda sinyal şeklinde sinir gittiğini sanıyordum omurgamı kafatasından çıkaracaktım ve böylelikle beynime az kan gidecekti omuriliğimden az sinir çıkacaktı ve başımı döndüremeyecektim başımı dik tutayacaktım ve stres yaparak iştahımı arttıracaktım boynumu kırmak için bir sene boyunca boynumu aşağı eğdim ve boynum aşağıdayken başımı iler baktırdım yani boynumu öne aldım bazen de boynum aşağıdayken elimle çenemi ileri ittirdim bu hareket boynumu zerre kırmamıştı bir sene sonra annem kendisine kötü davrandığım için beni psikiyatriste götürdü psikiyatrist ilaç yazdı ilacı bir kaç kez kullandım tam boynumu kırmaktan vazgeçiyordum ilaçtan aldığım psikolojik destekle boynuma bu hareketi yaptırırken boynumun arkasına sopa dayadım ve boynumun arkasına sopayla vurdum ve boynumu sakatladım boyun düzleşmesi sırtta tümseklik ve belde çukurlaşma olmuştu ikinci lise birde bende her gece üç defa rüyalanma olmaya başladı küçükken bir akrabam bir kere rüyalanmayla harcanan enerji sabahtan akşama kadar koşup yüzmekle harcanan enerjiden daha fazladır demişti ben de bu enerjiyi gün içinde stresle kaslarıma harcatabilmek için ve iştahımı arttırabilmek için bana kötü davranmaları için ve stres yapabilmek için bizim sınıftakilere güçsüz olduğumu ve kavga edemeyeceğimi söyledim sonra da bunu kendime unutturdum okuldaki beni tanıyan herkes bunu duydu bir sene boyunca bana çok kötü davranıyorlardı bizim sınıftakiler ben konuştuğum zaman sus kes diyorlar okulda kimse benimle konuşmuyordu ben bir şey dediğim zaman cevap vermeden geçip gidiyorlardı çok fena stres yapmıştım depresyona girmiştim bir keresinde arkadaşın birisi arkamdan bana yapışmış şekilde duruyordu onu iyi bir yumrukladım sonra ilerde voleybol oynarken o koştu ve belime uçan tekme attı belimden çıt diye bir ses geldi eve gittiğimde iki buçuk saatliğine felç oldum okula geldiğimde bizim sınıftakiler bana kavga ettiğimi söylediler hani sen kavga edemezdin dediler ben de felç olmanın yaptığı psikolojik etkiden dolayı onlara kavga edemediğimi bir kere ettiğimi ama bir daha edemeyececeğimi söyledim bu psikolojik etki bir iki hafta boyunca devam etti ioride ve kratosta da boyun düzleşmesi olduğu için iorinin ve kratosun beni anlatmak için yapıldığını düşünüyordum boyun düzleşmesinden dolayı beynime az kan gittiği için kafamın şekli kratosun kafasının şekline benziyordu iori de kratos da lanetliydi lise bittikten sonra bana nazar değdirdiklerini düşündüğüm için bir internet kafeye gittim sahibi ve arkadaşlarıyla tanıştım lise birde bana kötü davranmalarından bıkan ben onlara sürekli her gün masturbasyon yaptığımı anlatıyordum en sonunda onlara bana kız ayarlamalarını söyleyecektim ayarlayacakları kıza arkadan girerim diye düşünüyordum önce aynada kendi arkama bakim dedim çekiştirirken çekiştirirken aklıma içine sokmak geldi lanetten kurtulmak için gururu düşünmeyecektim ve parmağımı içine soktum bir hafta boyunca böyle soktum mutasyona uğramıştım beynimin yüzde yüzünü kullanmaya başladım bir anda bir milyon şey düşünüyor telepati kurabiliyor ve hayvanlarla konuşabiliyordum bu mutasyon bende şiddetli zaman geçirememe anlamında can sıkıntısı yaptı benim bir iki santim göğüslerimi çıkardı sesim kadın sesi gibi çıkıyor kıvırtarak yürüyor ve kendimi kadın gibi hissediyordum zekam artarken gücüm azalmıştı bir gün gücüm azaldığı için mutasyonla ilgili değişiklik yapim derken ellerimle arkamı araladım ve bacaklarımı açarak yürüdüm bacaklarımdan çıt çıt diye sesler çıktı ve her çıkışında acıyordu tendonlarımı kırmıştım tendonlar göz kapağına bağlı olduğu için göz kapaklarım kısaldı ve gözlerim psikolojik hasta gibi bakmaya başladı ve gözlerim aşağıya bakıyordu mutasyonla artan zekam geri azalmıştı gözlerimin bakışının bozulduğunu gören annemle babam beni psikiyatriste götürdüler psikiyatrist psikoz teşhisi koydu iki sene hap kullandım kas gevşetici akineton da kullandım bu sırada masturbasyon yaptım boşalma anında vücuduma kasılma geldi yumruğumu sıktığımda vücuduma kasılma geliyordu bu sırada zekam bir anda yirmi otuz tane şey düşünecek kadar geri arttı ve gücüm de arttı gözlerimin bakışı biraz düzelmişti ben daha iyi düzelsin diye parmaklarımla göz kapağımı iki kenarından sıkıştırdım çıt diye bir ses çıktı gözlerimin bakışı daha da bozulmuştu ve göz kapağı kırıklığından dolayı saçlarımı uzattığım zaman yanları havaya kalkıyordu iki sene sonra iğneye geçtik iğneler beynimde sızı şeklinde bir sinir yaptı beynimde zehir dolaşıyormuş gibi hissediyordum beynim ölmüş gibi hissediyordum beynim acıyordu ve zeka geriliği yaptı sinirli saldırgan hiperaktif sadist mazoşist kendini değersiz hissetme ve hayattan zevk almama hastası olmuştum gözlerimin bakışı bozulmuş ve sesim bozulmuştu yumruk atışlarım çok hızlanmıştı iğneyi beş sene daha kullandıktan sonra ilaçları bırakmak için istanbula babamın yanına gittim günde altı tane kas gevşetici akineton içiyordum yengem dondurmama bir sürü akineton ve antipsikotik attı kullandığım bu ilaçlardan dolayı hızlı hızlı nefes alıp veriyor ve koltukta doğru düzgün oturamıyordum bu halimi gören babam beni bakırköy acile götürdü ve bu sefer kas gevşetici iğne vurdular mersine geri geldim bir daha kas gevşetici iğne vurdular istanbula geri gittim babam beni bakırköye götürdü ertesi gün yurt dışına gidecekti psikiyatrist benim çok sinirli olduğumu söyledi ve bir kas gevşetici iğne daha vurdu evde yalnız kalamayacağımı söyledi ve beni bakırköye yatırdı on beş gün kapalı ortamda kaldım hemşirelerden bol azar işittim on beş gün sonra çıktım bir aylığına daha ilacı bıraktım bakırköy acile geri gittim beş gün daha yattım iki üç gün sonra bakırköye babam beni getirdi yirmi iki gün yattım bu süre zarfında hasta bakıcılardan bol azar işittim ve sinir oldum sonra mersine geri gittim ilaç kullamamak için anneme dayak attım beni ekrem toka yatırdı 32 gün yattım hasta bakıcılardan bol azar işittim hasta bakıcılar bana deli diyorlar çık dışarı diye bağırıyorlardı altı sene iğne vurulduktan sonra iğnenin beni böyle yaptığını anladım iğneyi bıraktım beş yedi sekiz aydır hap kullanıyorum ve lanetliyim
Enerji
Besin artı oksijen eşittir enerjidir insanın vücudunu bu enerji çalıştırır ancak enerji hücrede üretilen bir şeydir ve besinin fazlası hücre dışında kiloya dönüşüyormuş
Enerji vücutta azaldığı zaman halsizlik güçsüzlük ve zekasızlık oluşur
Ben enerjiyi kanda üretilen bir şey sanıyordum kiloyu da enerjiden oluşan bir şey sanıyordum
Psp emülatörü god of war sorunu
Psp emülatöründe gow oynuyorum analogu çevir diyor çeviriyorum bölümü geçemiyorum
Lanet
Deccal beni lanetledi psikoz hastası olmadığım halde on iki yıldır psikoz ilacı kullandırıyorlar ilaçlar beynimde sızı şeklinde bir sinir yapıyor beynimde zehir dolaşıyormuş gibi hissediyorum beynim ölmüş gibi hissediyorum beynim acıyor zeka geriliği sinirlilik saldırganlık hiperaktivite sadistlik mazoşistlik kendini değersiz hissetme ve hayattan zevk almama yaptı bunların hepsini dünyanın en şiddetli boyutunda yaptı gördüğüm herkese sinirleniyorum ve saldırmamak için kendimi zor tutuyorum rapçi rockçıyken arabeskçi oldum vücudumun her yerinde zehir dolaşıyormuş gibi hissediyorum net göremez ve duyamaz oldum mizacım bozuldu ve sesim bozuldu kalbim yüz atmış atıyor spor yaptığım zaman beynimdeki acı daha da artıyor her gün sabah beşte altıda yatıp akşam beşte altıda kalkıyorum her gün kalkana kadar kabuslar görüyorum ilaçlar kabızlık yaptı karnım şişti
Prince of persia 4 kaya adam
|
Pop 4te kaya adamlı bölüm
|
usb format
|
Dürzilik
|
Ps2 emülatöründe usb kolla gow
|
mobil uygulama
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 18.713 (Bu ay: 367)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic