Arkadaşlar forumdan uzun araştırmalarım ve incelemelerim sonucu başlıkta belirttiğim 4 modelden birini nasip olursa almayı düşünüyorum. Geçen cumartesi günü teşhir cihazlarından ( Sony 55XH9505 hariç) Vatan bilgisayarda yakından görme ve inceleme şansım oldu. Sağ olsun çalışan arkadaş daha önceden kaydedilmiş karasal kanalların videolarını flash belleğe kaydetmiş. Belleğin içinde çeşitli kanallardan diziler vardı. Kaydedilmiş görüntüleri Sırayla Sony 55XH9096 da izledim. Görüntülerde ara sıra insanların yüzünde titreme gördüm. Ama çok değildi. Ama renk doygunluğu gerçekten çok hoşuma gitti. Renklerin güzelliği beni mest etti. Sonra LG OLED55 CX modelinde izledim aynı görüntüyü. O da çok harikaydı. Görüntülerde akıcıydı titremeye rastlamadım. Sony ile Lg' yi karşılaştırdığımda neredeyse Sony deki titreme hariç hemen hemen birbirine benzer renk doygunluğu gördüm. Video da siyah sahneler hiç denk gelmediği için siyah derinliğine bakamadım. Son olarak SAMSUNG 55Q80T de ise Lg deki gibi görüntü titremesi olmadı. Ama renkleri Sony ve Lg 'ye göre biraz daha soluk ve cansız, yapay geldi. Ama Samsungun özellikleri hiç de fena değil. Özellikle gri metal kumandasını çok beğendim. Samsungu az çok inceledim forumlarda. Standart bir kullanıcı için hiç de fena bir tv değil. OLED tv ler hakkında da logo yanığı olduğunu forumlarda okumuştum. Bu 1,2 yıl içinde olmasa da en sonunda bu yanık illaki olur diyenler var. 3 yıl ek garanti yaptırsam logo yanığına tv değişimi yapar mı Servisler ve teknoloji marketleri? İnsan düşünmeden edemiyor. Fiyatı 12000 TL. Vatan çalışanı da tarafsız olarak bana Samsung Q80T modelini önerdi. Servis olarak daha iyi olduğunu söyledi. Standart bir kullanıcı için bana fazlasıyla yeteceğini söyledi. Televizyon fiyatlarının çok yüksek olduğu bu günlerde bu 4 modelden kullanan arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz hangi model olur. Televizyona günde 5,6 saat arası bakılacak. Büyük çoğunlukla karasal kanallar, ve Youtube ' dan ailece film izleyeceğiz. Oyun oynayacağımız zamanlar da olacak ama. Bel ki ileride bir oyun konsolu alırsak 2 sene sonra. Şu an için oyun oynama gibi bir durum yok. Oyun hastası da değiliz. Televizyonu duvara monte etmeyi düşünüyorum. Koltuktan televizyonu izleme mesafem de takriben 2.20, 2,30 cm olacak. Yardımlarınızı bekliyorum.
INVERTOR-SPLİT KLİMA TAVSİYESİ
|
megane 2 sedan lastik önerisi çok acil
|
megane2 expression fiyat
|
opel astra elegance'mı?ford fokus ghıa'mı?
|
samsung galaxy s2 2.3.6 güncelleme sorunu
|
İPHONE 4S-GALAKSİ S2-HTC SENSATİON XE
|
HONDA CIVIC ES 2006 MODEL
|
TAM SÜRÜM ANTİVİRÜS PROGRAMI TAVSİYE
|
E39 KASA TAVSİYE 5,20i-5,30i
|
Meslek: memur
İlgi Alanları: bilgisayar,cep telefonu,araçlar
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 391
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.265 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar