Diablo 4 High-End Hesaplar Arıyorum
Diablo 4 high-end hesaplar arıyorum. Satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
Web: www.BERAccounts.com
Discord: BERAccounts.com#1111
Whatsapp: +90 537 592 80 18
Websitemin üst kısmında bulunan, tıklanıldığı zaman otomatik olarak discordu kopyalayan kısma farklı bir discord adresi ekleyebilecek birisini arıyorum. Aciliyeti mevcut, teşekkürler.
Websites: beraccounts.com
İletişim: 0537 592 80 18
Prestij True Damageli Hesap Arıyorum - Tercihen Unranked
Prestij True Damageli Hesap Arıyorum - Tercihen Unranked
Duo Kiralamak İstiyorum - P1 - Win Başı 10-15 TL
Selam, Platin 1 liginde duolayabileceğim kaliteli bir oyuncu arıyorum. Win başı 10-15 TL ödeyeceğim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz, ne kadar hızlı o kadar iyi.
Uzun lafın kısası, sitenin (üçüncü parti bir satısı değil, kendilerine ait olan) otomatik teslimat bölümünden 2 adet 1600 RP satın aldım. Şunu belirteyim, kodlar sadece TR sunucusunda kullanılabiliyor ve ben de TR sunucusunda oynuyorum. Sonrasında kodları kullanmaya çalıştığım zaman 'Kullanılan kod senin ülkende işleme konamıyor. Lütfen oyuncu destek ekibi ile iletişime geç.' hatasını aldım.
Sonrasında belki yanlışlıkla farklı kod vermişlerdir, düzeltirler diyerek site sahibi ile iletişime geçtim AMA kendisi tam anlamıyla bir gerizekalı olduğu için durumu çözemedik. Aşağıya ekran görüntülerini ekleyeceğim, bu konuyu da İtemsatiş.com sitesine karşı dikkatli olmanız için açıyorum. Muhtemelen tek dolandırdıkları kişi ben değilimdir, tekrar tekrar söylüyorum dikkatli olun.
1470 Üzeri Lost Ark Hesapları Arıyorum
WEB: https://www.BERAccounts.com
DISCORD: BERAccounts#1111
WHATSAPP: +905375928018
Smurf Kasacak Adam Arıyoru
Discord: BERAccounts#1111
Moderatör arkadaşa sesleniyorum. Şu oyun hesapları konusunu ayrı, oyun süresi ve altın alım satım konularını ne zaman ayıracaksın? Ben ayrı bir karakter alım satım konusu başlattığım zaman ise konuyu siliyorsun. Ya izin ver karakter alım satımına dair yeni bir konu başlatayım, ya da bu sorunu düzeltin.
Üst Düzey Photoshop Yapabilen Birisini Arıyorum
Üst Düzey Photoshop Yapabilen Birisini Arıyorum
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.145
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 18.333 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 299 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO