Evangelion ile başlamış birine Anime tavsiyeniz nelerdir?
Hayatım boyunca onlarca belki yüzlerce yabancı dizi binin üzerinde film izlemiş biriyim ama anime dünyasına bir türlü giriş yapamamıştım. Popüler One Piece, Bleach, Naruto gibi onlarca sezon binlerce bölümlük animeler hep gözümü korkutmuştu. Youtube'ta ara ara Can Sungur yayınlarını izlerim Evangelion muhabbetine denk geldim bir kaç sefer baktım 26 bölümlük bir anime hemen başladım, açıkçası çok beğendim özellikle son iki bölüm tokat gibi vurdu, altmetni çok kuvvetli izlemeyen varsa kesinlikle tavsiyemdir.
Kendime bir kaç anime listesi yaptım Cowboy Bebop, Death Note, Steins;Gate, Serial Experiments Lain bunları izlemeyi düşünüyorum bunların dışında eski yeni farketmez 2 sezonu geçmeyen max 40 bölümlük anime tavsiyeleriniz varsa önerilere açığım.
Leverage: Redemption (2021 - )
Leverage: Redemption
IMBD: https://www.imdb.com/title/tt12197698/
Alıntı
metni:Zengin ve güçlüler her şeyi alır. Leverage ekibi ise onları alaşağı etmek için geri dönüyor. Sophie Devereaux, Parker, Eliot Spencer ve Alec Hardison, son 8 yıldır dünyanın değişimini gözlemliyor. Zenginlerin daha fazla zengin olması, güçlülerin de yoluna çıkan her şeyi ezmesi için zamanla işler kolaylaşıyor ve hatta bazen yasal hale geliyordur. Leverage ekibi aralarına Harry Wilson'ı katar. Harry, tüm kariyeri boyunca yanlış yerde olduğunu farkeden ve kefaretin peşine düşen bir avukattır. Breanna Casey ise Hardison'ın üvey kız kardeşidir. Breanna, bilgisayarlar, robotlar ve başını belaya sokma konusunda uzmandır. Bu kez ekip güçlerini yeni bir tür kötüye karşı birleştirecektir.
Baktım konusu göremedim ben açıyım dedim yıllar sonra Leverage sessiz sedasız tekrar başlamış hemde kısmen aynı kadro ile sadece Timothy Hutton (Nathan Ford) yok. imdb 8.7 şuan öncekinden bile yüksek bana biraz abartılı geldi puan ancak 16k oy var ve Rottentomatoes'ta %93. Henüz 1 bölüm izleme fırsatım oldu o yüzden yorum yapmak için daha erken izledikçe yazarım, eski versiyonunu severek izliyordum aynı tadı verir umarım.
İlk sezonu 16 bölüm ile tamamlanmış imdb üzerinde 2. sezon görünüyor sanıyorum 2. sezon için onaylanmış.
Denizbank kredi kartı yapılan işlemin hemen yansımaması?
Maaş hesabım denizbankta olduğu için 3 kez kapatmama rağmen Denizbank 4. kez kredi kartı yolladı bende kapattırmaktan bıktığım ve kart aidatı olmadığı için dursun bir kenarda dedim. Geçen gün ufak bir harcama yaptım ancak ne deniz mobil nede deniz kartım uygulamasında işlem görünmüyor 1 gün geçtikten sonra onay bekleyen işlemlere düşüyor.
Şimdiye kadar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum farklı bankaların kredi kartlarını kullandım ve işlem yapıldığı anda mobil uygulamada limit güncelleniyor ve bekleyen işlemler kısmında yaptığım ödeme görünüyor. Denizbankta ne limit güncelleniyor nede yapılan ödeme gözüküyor belki hesabımdan yanlış tutar çekildi nasıl bileceğim ancak 1 gün sonra görebiliyorum. Ben mi yanlış yerden bakıyorum yoksa böyle mi eğer böyle ise direkt kapattıracağım.
Acer SA230Abi mi ViewSonic VA2419-sh mı Tercih Etmeliyim?
|
Isaac Asimov Kitapları Okuma Sırası
|
Bilim Kurgu Klasiklerinden Önerileriniz?
|
LG 42LB580N Philips 42PFK5209 Hangisi Kararsızım ?
|
Machine Gun Preacher (2011) | Gerard Butler - Michelle Monaghan
|
In Time (2011) | Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Justin Timberlake
|
Super (2010) | Liv Tyler, Ellen Page, Kevin Bacon
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.725
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 24.645 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.712 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap