suriyelilere ayar vermem
karşımda 2 katlı bir ev var.üst katta oturan önceki kiracı eşyaları bırakıp kaçtı.yeni gelen'de sürekli müzik açıyordu.bu gece dayanamadım bende 3+1 balkona çıkardım,sonra kendim balkona çıktım önce balkonu kapattılar,sonra salon pencereyi kapattılar.ben sürekli bunlara ayar vermek zorundamıyım ? ben yakında suriyeye gidicem.ben varoş bir semtte ikamet ediyorum.etmiye lütfen laga luga yapmasın.izmirdeyim.sağım solum karşım hepsi suriyeli.
League Of legends vs Rocket league
Ben aradığıma göre başkalarıda aramıştır.Türkçe bir konu bulamadım.
Direk sorunun cevabını vereyim sonra detay yazacağım.Kazanan rl.
Lol oynarken 5 kişi giriyorsun ve hayvan gibi şamp havuzu var.en kral lol oynayan adamı tr bronza koy dia ya çıkması aylar alır.ama rokette 3 vs 3 oynanıyor.(şimdi bazıları 2 vs 2 1 vs 1 var diyecek.bu oyunun temeli 3 vs 3 tür.turnuvalar bile 3 vs 3 oynanıyor.)
lol de sürekli meta değişiyor.sürekli takip etmeniz gerekiyor.ama rokette öyle birşey yok.cs gibi.ne kadar iyiyseniz o ligte oynarsınız.çok detay var ama yazmama gerek yok okumayacaksınız.
sonuç:şahsen lol ün verdiği tatmin hissini roket vermiyor.belkide 1600 saat oynadığım içindir.(magnum opus)
tek oynayanlar için önerim aram oynayın.dereceli için bildiğiniz biri ile duo girin.
Yaşım 34.sezon 1'den beri lol ve roket oynuyorum.İyi günler.sorusu olan alta yazsın.
acı sos yada biber
Sizde izlemişsinizdir youtube'da çok çeşitli yabancı kaynaklı video'lar var.
Tr'de bildiğiniz sos yada biber satan ancak acı değerleri hakkında bilgi veren site yada siteler varmı ?
kedi yardım
kedim ile 2 senedir beraberiz.ben hariç eve gelenlere kendini elletmiyor.çok yaklaşana hafiften saldırıyor.
tek bir istina vardı,babam geldiği zaman tek ona kendini sevdiriyor.
neden acaba ? sizce sahiplendiren kişilerde bu yüzden yapmış olabilirmi ?
Ne zaman ölürüm ?
34 yaşımdayım,10 yıldır düzenli alkol alıyorum,son 2 senedir'de düzenli sigara ve ot tüketiyorum.
sizce tahmini ne zaman ölürüm,yatalak olurmuyum ?
suriler
tam karşımda süriler yaşıyor.2 aile,10+ çocuk var.ev kira.hepsinin elinde tel var.aile büyüklerinde.erkekler çalışmıyor.
ve her hafta sonu et mangal yapmayı nasıl beceriyorlar ?
suriye baharat
beyler,arka komşularım suriyeli.pişirdikleri yemeklerin kokusundan dolayı kötü oluyorum.çok acayip kokular geliyor.
varmı bunların kullandıkları baharatları bilen ?
rx 470 macun yenileme
|
Kime oy vereceğiz ?
Yıllardır mevcut hükümete karşı aklı başında bir muhalefet gelmediği için oyumu hep boş atıyorum.Neden bir rakip çıkmıyor ?
Karşımdaki suriyeliler
adam çalışmıyor.annesi evde.2 3 kadın var.3 4 tane çocuk var.benden çok mangal yakıyorlar.nasıl oluyor ?
Meslek: Esnaf
İlgi Alanları: Diğer Oyunlar
Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642 |
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.894
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 18.258 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 512 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun