Hd 7350 ile hdmi 2560x1080p çözünürlük alabilirmiyim?
Ofisteki eski bilgisayara ultrawide monitör alacaz.Araştırdım max çözünürlük 2560 x 1600 yazıyor bu vga ile kesin. Hd 8350 için DVI: 1920 x 1200 diye bir bilgi buldum hdmi bilgisi yine yok.Deneyimlemiş olan var mı acaba?
Pc tam açılırken kapandı açılmıyor.
Ön panel ses jacklarını pc yi ilk toplarken kasa küçük olduğu için takmak zorlamıştı bende takmamıştım.Simdi lazım oldu takayım dedim.Takarken kasanın içinden metal çıtçıtlı kalem ucu ile anakarta düşen kablo toplama zımbırtısını almak durumunda kaldım.
Pc yi yeniden başlattığımda elektrik geldi yarım saniye sonra gitti.Şimdi açılmıyor.Bunun nedeni sizce statik elektrik mi dır,kısa devre mıdır?Yoksa başka birsey mi.
Türk Telekom tarifeye ek 3gb internet 3,06 Tl
Alıntı
metni:Tarifenize ek Aylik 3GB mobil internet sadece 3,06 TL! EVET yazip 2122'e gondererek Super 3GB Paketinden hemen yararlanmaya baslayabilirsiniz. Paketiniz iptal etmediginiz surece otomatik olarak yenilenir. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderebilirsiniz. B001
Böyle bir mesaj geldi.Yazdım gönderdim tanımlandı.
Resimdeki harika kazağı bulabilirmiyiz?
Şeffaf arka planlı android iconları hangi program ile yapıyorlar?
Monoic İcon Pack isimli android icon paketinde sadece uygulama ikonları var ve kendim bu ikonlardan medya ikonları türetmek istiyorum.
Mesela şu volume iconundan mute iconu yapmak istiyorum ama paintte mute olacak şekilde çizgileri kaldırdığım zaman kaydederken saydamlar kaybolacak diyor ve olmuyor.Paint 3d deki yönetimi de denedim yine olmadı.
Masaüstünde şöyle gözüküyorlar ve telefonda da saydam olmuyor.
Hem çizgileri kaldırıp hem nasıl saydam yapabilirim?
|
Windows Powershell Scriptte yardım lazım
Ekran kartı Power Target hakkında
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
İlgi Alanları: basketbol,oyun,dizi
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.906
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 32.748 (Bu ay: 314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.992 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar