Bozulan hoparlör için anfi?
sunny soundbar diye bir aletim vardı. düzensiz elektrikten midir sürekli açık olduğudan mıdır nedir anakartı yanmış. tamire gitti 3 aydır haber yok.
Edit///
alette 4 adet 8ohm 15w hoparlör var.
bu alete bir sürücü devresi yapamaz mıyım?
anfi mi lazım ne lazım hiç bilmiyorumda gerçi.
şimdi gidip aynısını alsam 600tl çöp olmasın hoparlörler istiyorum.
pc dijital piyanoya dönüşebilir mi?
sistemsel ve elektronik olarak sadece bir klavye ile pc nin dijital bir piyanoya dönüşebileceğini düşünüyorum.
kısaca 88 piyano tuşlu tuş hassasiyetli bir klavyeyi pc ye bağlayıp ses kitaplığını yükleyerek bir dijital piyano elde etmek istiyorum. Bu tip bir ürün yok mudur?
Kablolu kulaklıkları nasıl bilirsiniz
Bu bir kablolu kulaklık tavsiye isteme konusudur.
Evet aradığım özellikler
Kulak içi yada baş üstü olabilir. Enseden bağlananlar olmaz acıtıyor.
Kablosu 2metre civarı olmalı (kasa uzakta)
Mic tarafı iyi olmalı
Oyun sadece haftada bir cs go oynuyorum. Benim lg telefon kulaklıklığıyla bile ses kasıyorum 7.1 kulaklık olursa neler olur, olmalı mı farkında değilim. Old um teknoloji gelişmiş.
YouTube video editliyorum sesi iyi duyarsam iyi editlerim diye düşünüyorum. Seside iyi olur heralde 60liralık kulaklıktan.
Bütçe fp ürünü olsun 300tl civarı olabilir.
300-400tl veriyorsamda sağlam olmalı. Bir yılda bozulursa üzülürüm
Beyler bayanlar. Halihazırda telefonumun kulaklığını pc ye takıp YouTube videolarımı editliyorum. Dedim şunu bir yenileyeyim kulaklıklar hakkında genel fikrim öyle altın uçmuş yada bas şöyle tiz şöyle pek kulak hassasiyetim yok. Yani illa ki benim dandik kulaklıktan iyi olacaktır ama 1500liralık kulaklıkla 500liralık arasında ses olarak fiyat farkı kadar çok fark hissedeceğmede inanmıyorum.
Bu kısmı şu yğzden yazdım. Şimdiki gençler herşeyi kendi açılarından değerlendiriyor. Pc toplarkende ne sorsam onda oyun oynanmaz. Fps düşük olur vs çok eleştiri aldım. Ryzen 3600 ve 1080ti sistem topladım. Aşırıdan bir tık az memnunum. Çünkü intel işlemci almadığımdan yan odadaki tv ye chast yapamıyorum. Olsa iyi olacaktı. İhtiyacıma göre düşünürseniz. Kaliteli uygun fiyatlı f/p önerilerinizi beklerim.
.
Döviz alım satımı için nere kullanılabilinir?
Sorunum şu. Doların kaça çıkıp kaça inebileceğini biliyorum. Misal 8.66 da satıp 8.48 lerden alırım diyorum.
Forex 8.66 gösterirken bankama 8.56 dan satabiliyorum. (Makas 8.56-8.66)
Arada fark aslında baya fazla.
Ama gelin görün ki forex satışı 8.48 olduğunda halkbank 8.54 dan gıdım aşağı inmedi. (O an 8.54-8.44 gibi bir makas vardı.)
Derdim anlaşılmıştır umarım.
7/24 işlem ve bu yaşadığım durumda madur etmeyecek zımbırtının adı nedir?
Forex falan araştırdım. Nereye baksam kaldıraçlı işlem anlatıyor.Ben normal paramı değerinde alıp satayım istiyorum. Mümkünse emir de verebileyim dolar iğne atınca satsın mesela.
Ve aracı kutum gibi birşey heralde sistemi tam anlamadım. Garantili bir kurum olsun.
ev normalde 160m2 süpürülebilir alan 100m2
çocuk var oyuncak ekmek krıntısı vs ortalık hep.
dağınıklık da cabası.
mobilyalarımın yüksekliği 8cm-10cm
Eşim ve ben çalışıyoruz akşam geliyoruz. hafta sonlarıda temizlikle geçiyor bıhtım bıhtım.
İsteğim şu ben bu zımbırtıyı ayarlayayım biz evde yokken evi çekip çevirsin süpürsün. silsin(heralde halılar varken silme işi randımanlı değil hafta sonu halıyı kaldırıp ben kahvaltı yaparken o silse de kabulüm)
yada uzaktan mutfak pistir şimdi akşam misafir gelecek dediğimde gidip mutfağı ben gelmeye temizlesin.
Bu süpürgelerin garantili olanı galiba yok piyasayı incelediğimde. lan acaba bu parayı riske atmasam mı dedim. (SON 3 telefonumda xiaomi)
İNCELEDİĞİM Makinelerden 3 tanesi şöyle...
xiaomi vacuum mop pro 2+3d
xiaomi dreame mop f9
roborock s5 max
aralarında fiyat farkı var fiyat açısından en makulü dreame modeli haritalamada ve uzaktan yönetme ile planlama konusunda destekliyor mu çok bilgi alamadım.
s5 max sanki içlerinde en iyisi gibi geldi. ama buyu 9.2cm 10cm lik yere girer mi bilemedim.
mop pro 2 + 3d hakkında şikayet çok ya millet teknolojik alet kullanmayı bilmiyor. yada alet hakikaten sorunlu. (işte duck a dönmemeler. harita çıkaramamalar. kenarları süpürmüyorlar)
bilenler üstadlar hocalarım ocağınıza düştüm
Asgari ücret zaten fazla.
Daha öncede yazdım yine yazıyorum.
Asgari ücret gayet iyi. Aranızda kim alelade bir çalışanı işe alıp 3000tl verir (sigorta dahil)
Alelade diyorum çünkü en vasıfsız işçinin maaşıdır asgri ücret.
Tartışılması gereken kıdem tazminatı, kıdem maaş farkıdır.. Bilgisiyle görgüsüyle tecrübesiyle iş yapanların asgari ücretle çalıştırılmasıdır. (Ülkenin %43 ü asgari ücretliymiş. Ne yani 15 milyon adamın yarısı vasıfsız mı? )
Mühendis, tekniker, usta, 10 yıllık deneyimi asgari ücrete çalıştıran iş verenler size yazıyorum bu kısmı. bu bilgili adamın yanına yeni yetme biri geliyor kimseyi takmıyor ve aynı parayı alıyor. Bu sefer o bilgili adamda banane mk ben mi kurtaracam bununla aynıyım madem diyor. Dibe böyle böyle batıyoruz... İşçiyi çalışanı koru. Çalışanda seni korusun.
Başkanlık sistemi meclis ütopyatik düşüncem
başkanlık sisteminden öncede ben bakanların komple işinin ehli olan millet vekillerinden bağımsız "işinin memuru" olması gerektiğini düşünüyordum. Cb aslında gereksizdi şuanlık böyle düşünüyorum.
Başkanlık sisteminde bakanlar kurulunun khk çıkarma yetkisi olmadan (meclise öneri verebilir) genelgelerle yürütmeyi sağlaması gayet kullanışlı. Biz cb nını seçeceğiz. Cb bakanlarını. Partili olabilir, kanun koyamadığı sürece, meclise karşı sorumlu olduğu sürece sorum yok.
Gelelim asıl ütopyama. Meclise millet vekili seçimlerinde parti diye birşey olmamalı. İllere olduğu gibi ilçelere mv sayısı ayrılmalı ve o yörenin halkı kişiye oy vermeli. Baraj falan yok. Belli sayıda imza toplayan aday olabilir. Böylelikle parti başkanlarının hegomonyası belki kırılır. Meclis (yasama) üzerindeki etkiler azalır. Çöp olan bir çok oy gerçek temsilini bulur.
yüksek ping sorunu? (anlık 200-300 lerde)
ryzen 3600 işlemci ve 1050ti ekran kartım var. 3200mhz 16gb işlemci var. 24megabit ttnet vdsl kullanıcısıyım.
speed test verim: 16ms ping 20Mbps İndirme 5.6 Upload. hızı çıkıyor.
nalet oyunda fpsm 300 lerde pingde hakeza öyle. özellikle evde biri telefonuyla sosyal medyaya giriyorsa hiç oynanmıyor. tüm aletleri internetten çıkardığımda yine 120-90 pingler alıyorum.
ilacım nedir doktor.
fps max ile limit koydum ve oyun grefiklerini düşürdüm yine aynı gıdım gelişme yok.
Telegramda metin yada resim paylaşabilen bot?
Telegram gurubumda belirlemiş olduğum metin listesinden yada resimlerden günlük belirli bir saatte rastgele paylaşım yapan bot var mıdır?
vardır zor birşey istemiyorum :)
Rehberlik öğretmeniyim. Sınav sürecinde hemen sorularınızı yanıtlayabileceğim. Yeni bir telegram gurubu kurduk.
Süreç içerisinde konu ve net hedefleri yayınlayıp aylık program paylaşıyoruz.
Günlük farklı derslerden 15-20 soruluk quiz şeklinde denemeler yapıyoruz.
Sınav odalık sohbetimizde var.
Gurup sizin isteklerinize göre
Sınav çalışmanızı aksatmayacak şekilde kullanabilecekseniz. bekleriz.
https://www.youtube.com/channel/UCU2O2vDI59IMN1gQwSKSl8Q?sub_confirmation=1; [url]TIKLA Youtubeden takip et[/url] |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.995
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 66.253 (Bu ay: 405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic