Selam arkadaşlar.
1080 Ti ekran kartlı, 8700K işlemcili masaüstü sistemim 2-3 senedir hiç temizlenmediği için mahalle arasındaki bilgisayarcıya götürdüm.
İşlemci termal macununu kendim aldım kaliteli olanlarından, hava kompresörü ile genel temizlik ve işlemci macun değişimi yapıldı. Kule tipi soğutucu olduğundan ve kasa biraz büyük olduğundan bilgisayarcı bayağı uğraştı. En son her şeyi taktığında PC çalışmadı, birkaç şey değiştirdi çalıştı. Kasayı aldım eve geldim.
Fakat eskiye nazaran inanılmaz bir performans kaybı yaşıyorum, örneğin oyundayken tarayıcı açarken işlemci fanı 2-3 saniyeliğine yüksek devire çıkıyor ve ses geliyor. Ramleride boş dolu boş dolu şeklinde takmamış, yan yana taktığı için RAM'lerden tam yararlanamıyordum. Onu fark ettim ve düzelttim.
Ama yine de performans kaybı var. İçinden herhangi bir parça çalmadığına eminim çünkü başında bekledim. Zaten her şey eksiksiz gözüküyor. Isı değerlerim kötü değil.
Konu hakkında fikir sahibi olan var mıdır? Ne yapmalıyım?
Selam arkadaşlar.
1080 Ti ekran kartlı, 8700K işlemcili masaüstü sistemim 2-3 senedir hiç temizlenmediği için mahalle arasındaki bilgisayarcıya götürdüm.
İşlemci termal macununu kendim aldım kaliteli olanlarından, hava kompresörü ile genel temizlik ve işlemci macun değişimi yapıldı. Kule tipi soğutucu olduğundan ve kasa biraz büyük olduğundan bilgisayarcı bayağı uğraştı. En son her şeyi taktığında PC çalışmadı, birkaç şey değiştirdi çalıştı. Kasayı aldım eve geldim.
Fakat eskiye nazaran inanılmaz bir performans kaybı yaşıyorum, örneğin oyundayken tarayıcı açarken işlemci fanı 2-3 saniyeliğine yüksek devire çıkıyor ve ses geliyor. Ramleride boş dolu boş dolu şeklinde takmamış, yan yana taktığı için RAM'lerden tam yararlanamıyordum. Onu fark ettim ve düzelttim.
Ama yine de performans kaybı var. İçinden herhangi bir parça çalmadığına eminim çünkü başında bekledim. Zaten her şey eksiksiz gözüküyor. Isı değerlerim kötü değil.
Konu hakkında fikir sahibi olan var mıdır? Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Superonline fiber kullanıyorum. Evde yaptığım bazı işlerden dolayı internetimin 1 saniye bile kesintiye uğramaması gerekiyor. Bu yüzden modem için UPS aldım. (bkz.)
Fakat elektrikler gidince, UPS modemimi besliyor ancak sanki reset atmışım gibi modem ışıkları kapanıp tekrar açılıyor. 2 dakika sonra internet geliyor.
Dediğim gibi elektrik kesilmelerinde internetin hiçbir şekilde 1 saniye bile kesilmemesini istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Önerisi, fikri olan var mıdır?
Snagit almaya karar verdim. Bu tarz profesyonel bir ekran görüntüsü & video, gif makere ihtiyacı olan bir arkadaş varsa beraber satın alabiliriz. 1 lisans 2 PC'de kullanılıyor. DM üzerinden ulaşabilirsiniz.
Spor salonuna senelik 6.000TL verilir mi?
Merhaba arkadaşlar, mersin sports international'a gitmeyi düşünüyorum. Senelik 6000 tl kayıt ücreti var. Açık/kapalı havuz, stüdyo dersleri vs. var. Tesisi gezdim şu an kış oldugu icin kapalı havuz gerçekten sıcak ve olması gereken gibi yazın açığı da açılıyormuş.
Sizce değer mi? Sizin şehirlerinizde salon fiyatları nedir?
Sports international giden?
Sports international Mersin senelik fiyatları aşağı üstü fiyat bilgisi bilen var mı arkadaşlar?
Sports international giden?
Sports international Mersin senelik fiyatları aşağı üstü fiyat bilgisi bilen var mı arkadaşlar?
Calvin Kleinin bu parfümü alınır mı? (Boyner)
Alttaki linkte ck one edt 770 tl civarı, morhipoda falan 350 tl ama sahte olma olasılığı olduğu için boynerden alayım diyorum. 770 tl verilir mi sizce?
NVIDIA GPU etkinliğinde bilinmeyen uygulamalar
Merhaba arkadaşlar,
NVIDIA GPU etkinliğinde bazı Microsoft servislerinin çalıştığını gözlemledim, hem forum hem YouTube'da araştırdığımda bu tür uygulamaların GPU'da çalışmadığını gördüm. Örnek vermek gerekirse diğer kişilerde oyun veya başka bir büyük uygulama açılırsa görülüyor. Bende ise durum aşağıdaki gibi. Bu arada bilgisayara yeni format attım, sadece driver ve gerekli programları yükledim.
Dip Not: Çalışan uygulamaların zararlı olmadığını, Microsoft'un hizmetleri olduğunu biliyorum; fakat forumda ve videolarda hiç kimsede GPU üzerinde çalışan bu kadar çok hizmet görmedim, yanlış giden bir şey mi var diye merak ediyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
NVIDIA GPU etkinliğinde bilinmeyen uygulamalar
Merhaba arkadaşlar,
NVIDIA GPU etkinliğinde bazı Microsoft servislerinin çalıştığını gözlemledim, hem forum hem YouTube'da araştırdığımda bu tür uygulamaların GPU'da çalışmadığını gördüm. Örnek vermek gerekirse diğer kişilerde oyun veya başka bir büyük uygulama açılırsa görülüyor. Bende ise durum aşağıdaki gibi. Bu arada bilgisayara yeni format attım, sadece driver ve gerekli programları yükledim.
Dip Not: Çalışan uygulamaların zararlı olmadığını, Microsoft'un hizmetleri olduğunu biliyorum; fakat forumda ve videolarda hiç kimsede GPU üzerinde çalışan bu kadar çok hizmet görmedim, yanlış giden bir şey mi var diye merak ediyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.140
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 38.955 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 531 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar