Allah'ını seven doğru söylesin Shaggy öldü mü?
Lütfen rica ediyorum doğru bilgi verin. İnternette bir öyle yazıyor bir böyle yazıyor.
Oto Pazarında Artışı Artis Anlayan Amca
Muhabir soruyor pazarda atış var mı diye. Adam da artiz anlıyor
Fenerbahçe'mizin paldır küldür şampiyonluğa yürümesi
Bonba gibi ilerliyoruz h adi inşallah
Türkiye'nin en yanlış taraftarı
Bugün göstermiştir ki dünyanın en büyük takımı Fenerbahçe'dir.
Başka da büyük yoktur.
Fenerbahçe aslında görünmeyen bir şey
Geçenlerde düşündüm Fenerbahçe'yi rüyamda görsem ne görürüm diye. Bunu baya düşündüm. Sarı Lacivert bir şey görsem belki Ankaragücünü görmüşümdür nereden bilicem? Alex değil. Ali Koç'u görsem o da Fenerbahçe değil.
Markette yaşadığım sıkıntı. Rezalet. Acil fikre ihtiyacım var.
Akşamüstü haftasonu da olmasıyla marketçiye kasaya gittim. 10 - 15 parçaydı. Sepetin içinde. neden sepetin altı tuttu burası Çünkü ikiye bölmüşler. Markette kasada duran olmaz diyor. Kızı çağırdı o daha önce ikiye bölmüştük olabilir dedi. Sonra kız benim yanımda fikrini söyleyince bunlar içeri gittiler. 10 dakka sonra geri geldiler. Kız bu sefer olmaz bölünmez diyor Sepette durmuyormuş hiçbir şekilde. Ben sinirlenmeye başladım. Az önce dedim kız olur dedi herkes bölüyormuş. Herkes demedi dedi. Tamam dedim herkes demediyse de birileri dedi. Sonuçta bu oluyor. Bunun altında da yok üstünde de yok. Benimle dalga geçer gibi geç geç dediler. Arkamdaki müşterinin işlemini yaptılar. Simdi benim bunu bir şekilde ispat edip fişi götürmem lazım. Hepsini iade edicem
Bu örümceğin türü nedir? zehirli mi?
Beyaz bir örümcek. İnternette baktım bunu bulamadım ama çok zehirli bir tür falan dedikleri beyaz örümcekler var. Sağa sola zehir bırakıyorlamış. Bu da onlardan mıdır? Ben kene zannettim önce ondan yakalayayım dedim ama ağ atınca sağa sola anladım kene olmadığını. Bunu yakalamaya çalışırken anladı onu yakalamak istediğimi yavaşladı ölü taklidi falan yaptı. Aklı sıra beni kandıracak. Yakaladım tabi bana yedirebilir mi?
Baksanıza bir dakika
Ekonomi kötüye gidiyor sanki. İnsanlar çok acayip acayip davranıyorlar. Ben ekonomiden olduğunu düşünüyorum bunun. Bir de halkın içinde çok büyük bir bölüm var şizofren bunlar. Tespit edilemedikleri için bir arada yaşıyoruz. Gerçekten çok sıkıntı veriyorlar hayatımızı çok zorlaştırıyorlar. Bunlarla iletişimi kopartalım diye düşünüyorum ama bu da çözüm değil.
Mahallede öksüren bir kişi yakalıyorduk
Serpil teyze var 1. katta oturuyor o söylüyormuş hep birisi geçerken parçalı parçalı öksürüyormuş. Oğlu yiğit var. atmden para çekerken birisini görmüş bizim mahalleye girmiş öksürmüş. Azim tekelin oraya kadar kovalamış ama yaklayamamış. Biz de aradık bulamadık adamı.
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.605
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 323.041 (Bu ay: 66.852)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic