Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1062 (Bu ay: 10)
Dragon Age [RE] Origins (202~) PC ANA KONU
DRAGON AGE ORİGİNS [REMAKE]
Oyun'un resmiyetine dair bir paylaşim bulunmamaktadır. Mevcut gelicek Dragon age ve Mass effect oyunlarından sonra yol haritası çizilecektir.
Dragon age origins remakesi kesinlikle gelicektir.
Oyunun 2025/2026'da Duyurulması bekleniyor.
Kaynak : ~
Zamanı Gelince Güncellenecektir.
MARKALAR KLASMANI MONİTÖR ÖNERİ [ANA KONU]
Koca sayfada 1 tane öneri postu bulamadigimdan acmak zorunda kaldım.Yakın zamanda konuyu güncelleyeceğim.
Merhaba arkadaşlar , Oyun sistemi toplayıp kuran / yaninda en iyi grafik monitörü alip ondan cok memmun olan arkadaşlara sesleniyorum. Elimde cok cok eski bir monitör var. İş dolayisiyla bir türlü yenisini alamadim , piyasayida dogru düzgün takip edemedim. Pek tv izlemem. Boş vakitlerimde Sistemde zaman gecirir , başka amaclar dogrultusunda kullanir , Ve oyun oynarim. 23.5 inc ila 27 inc arasi Monitör'lar tercihim. 4k özelligi ve 165 hz üstü'de olabilir, bilgi amacli. Mümkünse 4k özellikli öncelik istiyorum.Onun dişinda 2k önerilerede acigim. Bu konuda sisteme sahip olan arkadaşlarimiz öneride bulunursa minnettar olurum.
Not : Kavisli Monitör tercih edermisiniz.
Not : LG 32GP850-B 31.5" 1 ms 2K G-Sync Freesync OHD IPS Oyuncu Monitörü alinmiştir.
The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)
OYUN : THE WITCHER A NEW SAGA BEGINS
TÜR: RYO , RPG
GELİŞTİRİCİ: CD PROJEKT RED
YAYINCI: CD PROJEKT RED
Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Polonyalı popüler video oyun geliştiricisi CD Projekt Red, geçtiğimiz günlerde resmi olarak oyuncuların vazgeçilmez sevdalarından biri olan The Witcher'ın yeni oyununun geliştirildiğini resmi olarak duyurdu.
#TheWitcher serisinin yeni oyununa dair bilgiler paylaşıldı.
#Oyun Unreal Engine 5 ve Epic Games partnerliğinde alınan destekle geliştirilecek.
#Açık dünyada yeni motorun etkisini göreceğiz.
#Ayrıca Epic Games ile birkaç yılı kapsayan partnerlik üzerine anlaşılmış.
~ The Witcher 4 için henüz bir çıkış tarihi verilmedi, hatta hangi yılda çıkacağı da bilinmiyor. Muhtemelen bir süre çıkış yapmayacak. İlk olarak Mart 2022'de duyurulan The Witcher 4 için geliştirici ekip CD Projekt Red yaptığı duyuruda, "Bu noktada oyunla ilgili geliştire süresi veya çıkış tarihi gibi başka bir ayrıntı yok." sözlerine yer verdi.
~ The Witcher 4'ün Epic Games'in sahip olduğu oyun motoru Unreal Engine 5 ile geliştirileceği de biliniyor. Bu nedenle The Witcher 4'ün sadece Epic Games'e özel çıkacağına dair bilgiler paylaşıldı ancak, The Witcher, resmi Twitter hesabında bunun hakkında açıklama yaptı, "Oyunu tek bir mağazaya özel hale getirmeyi planlamadığını" söyledi.
Haber geldikçe güncellenecek.
İlgi Alanları: Teknoloji, Yazılım ,Donanım , Gamer , RPG !
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.894
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 12.652 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.201 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun