Projeksiyon Vga Girişim Arızalı
arkadaşlar projeksiyonumun vga girişinde kısa devre varmış. usta tamir edemem dedi. bir giriş daha var o giriş sağlam. uydu cihazı gibi bişi bağladı ve kontrol ettik. bana dönüştürücü lazım çünkü laptop çıkışım vga , ama hangi parçayı alacağımı anlamadım. vga2av mı av2vga mı? satıcılara mesaj atıyorum onlar da bilmiyor
PS3'de Street Fighter
Arkadaşlar ps3 var. Oyunu nereden indirebilirim... Hiç bilgim yok bu konuda. Özelden de atabilirsiniz... 1gun içinde bulsam satın da alırım. Çarşamba aksam elimde olmalı ( yani bugün)
VA ne demek?
Arkadaşlar güç kaynağı alacağım güvenlik kamerası için sadece cihaza bağlı olacak 650 yada 1000 fark eder mi? İkisine de 9ah 2 tane akü takacağım. Daha uzun süre gitsin diye 1000va mi almam lazım yoksa va süreyi etkilemez mi?
En Ucuz İnternet
yazlık için internet arıyorum arkadaşlar. sadece hafta sonları gittiğim. akıllı sulama sistemi vs kullanacağım telefonun çekmediği yer için. aylık 5-10gb olsa yetecek ne önerirsiniz. böyle bir kota bulamadım. en ucuz internet 100tl civarı?
Wifi kablosu
Arkadaşlar Bluetooth Hoparlör var. Eskiden 20m den çekerken şimdi 2m de çekiyor. Sanırım wifi kablosu koptu yada etkisi azaldı. Sizce nasıl tamir edilir. Bu kablo sıradan bir kablo özel bir kablo mu? 5cm bişi lehimi çıkartıp herhangi bir kablo taksam olur mu?
Vodafone Redbox Kapatamıyorum-Devredemiyorum
arkadaşlar evimde çok iyi çekmiyor kapatmak istedim 900tl cayma bedeli istediler. devredeyim dedim devir yok diyorlar. ne önerirsiniz. en son hakem heyetine gitmeyi düşnüyorum 20 gündür hız testine de gelmediler.
https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-note-20-256-gb-samsung-turkiye-garantili-p-111694673
Belki de GB hatalı girildi... Satıcı reyontek ...
Yazıcı paylaşımı
Uydu Sorunu yada LBN
|
Alışveriş Yaptıklarım: soldierkan, GandZ, blueyed, darkstone78, Kamu Spotu, hakkı1983, mclaren34, turkuaz50, 42_JeoGenc_42, imparatorlak, marlboro___, soguknewale, Müdür42, mucoyaho, Feel Me, hacikemal, bérkay, tbskvk55, xenix41, Rebelyus, Diricans_RM, megtry,superhead,furkandr,dedebaba001,bilisim2222,RAMS3S,sinanmzlm,selcukyontem,braveheartgs43, |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.390
İkinci El Bölümü Mesajları: 486
Konularının görüntülenme sayısı: 20.089 (Bu ay: 273)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El