Yeni Pc Reset Sorunu
Merhaba arkadaşlar 1.5 aydır bu sorunla uğraşıyorum pandemi dolayısı ile garanti süreleri de uzun olduğu için yollamak istemedim açıkçası lakin sorunun kaynağını da tespit edemedim.şubat başı pc aldım windows kurulu geldi lakin bir süre sonra mavi ekran aldım kodunu maalesef hatırlayamıyorum ardından format attım hikaye burada başlıyor.formatta bir sorun olmuştur diyecekler için bu sorunu aşmak için 3-4 kez daha temiz kurulum yaptım microsoft sitesinden usb kurulum çektim ve durum değişmedi. başlıktaki gibi pc res atıyor.genelde oyun oynarken atıyor bu reseti ve reset atacağı zaman anlıyorsunuz 3-4 saniyelik bir ekran donması geliyor ardından reset atıyor bu esnada tüm fanlar-ışıklar çalışmayı kesmiyor.arada boşta dururken masaüstünde arkada program çalışmadığı zamanlarda da kendini resetliyor.grafikler mi yoruyor diye düşündüm oynadığım oyunlarda grafikleri düşürdüm değişen bir şey olmadı. bluescreenview kurdum belki dedim yine bir mavi ekran vardır ekrana gelmeden reset atıyordur makine diye ama uygulamada geçmişe dönük bir mavi ekran hatası gözükmüyor. 2x ram var ramleri ayrı ayrı memtest e soktum bir hata almadım.ssd ve hdd var ikisinde de badsector taraması yaptım sıfır hata aldım.ekran kartını ve işlemciyi stres testine sokuyorum bir sorun yaşamıyorum. tüm driverlar güncel bios güncel. makineye harici olarak etki edebilecek bir kablo vs bağlı değil tek usb girişi dolu o da kablosuz kulaklık adaptörü. wifi adaptörünü bile söktüm (harici gelmişti kendim takmıştım) o mu bir sorun teşkil ediyor diye yok çözemedim.kasanın tüm kablolarını sök tak yaptım konumlarını kontrol ettim bunlarda da sorun yok. çıkamadım bir türlü işin içinden belki fikri olan vardır diye bir danışayım dedim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 370 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası