Sıfır kombi kaçak akım
Herkese selamlar. Evin kombisini değiştirdim. Sıfır Buderus marka kombi takıldı. Kombi değişiminden sonra kaçak akım rolesi 2 3 saatte bir atıyor. Bu süre bazen 1 saat bazen 12 saat sürüyor. Ama 1 günü geçmeden hep kaçak akım atıyor. Kombiyi kapattım sigortadan, 2 gün bekledim. Kaçak akım atmadı. Şimdi Buderus yetkili servisi gelecek ama telefonda bana diyor ki "sorun kombiden değildir, evdeki elektrik tesisatı veya başka cihaz attırıyordur."
Belki de benim elektrik tesisatında sorun vardır emin değilim, kombi değişimine denk gelmiştir belki de. Dışarıdan başka kombiciyle görüştüm, ısı pompası dedi sanırım, o arızalıdır bir süre sonra ısınıp kaçak yapıyordur dedi.
Benim düşüncem 2 gün kombi sigortası kapalıyken kaçak akım atmıyorsa ve eski kombideyken de atmayan kaçak akım yeni kombi de atıyorsa sorun kombidedir. Kaçağı hangi cihazın yaptığını en kolay nasıl anlayabilirim. Benim elektrik tesisatında sorun yoksa servis geldiğinde sorunu tesisata atmaması için ne yapabilirim.
Herkese selamlar.
Binada Superonline fiber var. Eve cam optik kablo geliyor. Gpon cihazından çevrilip wandan modeme internet veriyor.
Evimde 100mbps Vodafone fiber kullanıyorum. Superonline fiber altyapısını kullanıyor. Bu interneti iptal etmeden Superonline kendisinden 1000mbps internet başvurdum. Gelen ekip bir eve iki tane fiber kablo çekilmesinin yasak olduğunu belirttiler. Mecburen Vodafone modemi çıkarttım, Superonline modemi taktılar.
Yapmak istediğim şey, iki modemde aktif olsun. Hem Vodafone hem Superonline. Gpondan gelen wan kablosuna Vodafone modemi takınca Vodafone interneti çalışıyor, Superonline modemi takınca Superonline çalışıyor.
Aklıma gelen seçenek, Gpondan gelen Wan portunu çoğaltmak. İki modeme de wan takmak. İki modem aynı anda çalışır mı bilmiyorum.
Elimde 2 tane gpon cihazı var. Ama tek fiber kablo var.
Tavsiyede bulunursanız sevinirim.
xiaomi mi wifi pro menzil genişletici
Merhaba, mi wifi pro menzil genişletici cihazı modemle hep aynı kanalda yayın yapıyor ve bu durum hızın çok fazla düşmesine sebep veriyor. Modemin kanalını değiştiriyorum mi wifi pro da aynı kanala geçiş yapıyor. İkisini farklı kanallarda nasıl yayın yaptırabilirim. Mi wifi pro yu kapatınca modemde hız sorunu yaşamıyorum. Aynı kanalda olmasından dolayı çakışıyorlar
MIUI Optimizasyonu Aç Sorunu
|
samsung s6 şarj sorunu
|
Laptop batarya sorunu
|
Telefondan Her An Para Kazanma - Globus İnter
|
bc vc giriş yapamıyorum
|
VPN programı tavsiye
|
Laptop aniden kapanıyor
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.051 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware