Değerlendirme için işaretlenenler??
Arkadaşlar hesabımı bazen takip ediyorlar ve değerlendirme için işaretlenenler kısmına düşüyor. Özelliği kapatmama rağmen hala aynısı oluyor. Görmek için içine giriyorum dönüyor dönüyor dönüyor altta "Kullanıcılar yüklemedi diye uyarı çıkıyor" ve göremiyorum. Tümünü kaldır desem kalkıyor ama bu sefer takipçim de düşüyor. Düşmesin istiyorum. Bu özelliği nasıl tamamen devre dışı bırakabilirim ? ve bu takipçileri nasıl görebilirim onaylayabilirim ?
Instagram mavi tik alma
Merhaba,
Hesap adım ingilizce bir nickname. Ben müzisyenim . İşletme profili(Sanatçı) olarak seçili. Meta verified abone oldum para karşılığında. Fakat uyarı geldi kimliğindeki isimle nick uyuşmuyor diye. Şimdi ben nickname'imi değiştirmek istemiyorum. Ad soyad yapmadan nasıl alabilirim ?
Monitör önerisi (3'leme yapacağım)
Merhabalar. Elimde dell marka 2 tane 27" monitör var.İkisi de 1ms 144 hz gsync monitör(intel kullanıyorum) Çok fazla oyun oynuyorum ve peşin fiyatına 9 ay taksit imkanı görünce karıncalandım. Ortaya 1 monitör daha ekliym diyorum.Bendekiler 27" . 32-34 " falan alırsam sizce kötü durur mu yoksa bu ortaya koyacağımı da 27" mi almalıyım ? VA panel alma IPS al diğerleri IPS çünkü bunu VA alırsan renkte sıçar dediler ne diyorsunuz ?
Beğendiklerim bunlar hangisini önerirsiniz ? Veya onu alma bunu al diyeceğiniz bir model var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Windows XP yüklü bir makinamız var. Kendi bilgisayarımdan(windows 11 yüklü) o bilgisayara uzaktan bağlanmak istiyorum. AnyDesk ,Teamveawer vs ne denediysem olmadı. Bana önerebileceğiniz bir program var mı ?
wow private server önerisi
Arkadaşlar merhaba. Güncel wow gibi aynısı olan fakat free olan bir server arıyorum. Eskiden Molten vardı baya iyiydi o. Hemen kapanmayacak düzenli kasabileceğim server var mı acaba ?
TWD Bluetooth kulaklık önerileri
Bix X1 ANC SOUNDCRAFT almayı düşünüyorum. Yüksek ses ve bass istiyorum. Özellikle motor kullanıp(chopper kullanıyorum yüksek sesli motorum var) , spor yaparken dinlemek için. Rock ve metal müzik dinlerken nasıl olur sizce ? JBL TUNE 500T kulak üstü kulaklık kullanıyorum onun gibiyse iyidir. 2. tercihim de Philips SHB2515 . Hangisini almalıyım ?
Bix x1 : 630 TL
Philips SHB2515 : 590 TL
Merhabalar,
İnstagramda profesyonel hesap kullanıyorum. Benim takip ettiklerimden hangileri beni etmiyor , ya da beni takipten çıkıyor mu vs şeklinde uyarı veren programlar vardı androite. IOS'a yeni geçtim . Instagram şifremin çalınmayacağı , kullandığınız güvenilir bir takipçi takip etme uygulaması var mı ?
iPhone 14 için Türkiye'de E-sim kullanmak
Merhabalar,
Amerikadan iPhone 14 alacağım. Fakat oradaki modeller e-sim olarak çıkmış. Sim kart girişi yok. Tr'de kullanırken sorun yaşar mıyım ? E-sim ülkemizde düzgün çalışıyor mu ?
Tecmo World Cup 98
Bu ataride en çok sevdiğim oyundu fakat şimdi hiçbir yerde bulamıyorum. Bulduğum çoğu linkler de kırık zaten. Sizden ricam direkt web sitesinden oynayabileceğim bir yer varsa yoksa da nasıl oynayabilirim biri anlatsın lütfen :(
Xiaomi mi 12 pro vs Oneplus 10 Pro
Bu 2 telefon arasında kaldım. Hangisini almamı tercih edersiniz ?
Meslek: Müzisyen
Extreme worLd of rock |
Die for metal |
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 18.638 (Bu ay: 545)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar