Mevcut tek klimayı çift klimaya çevirmek mümkün mü
2 tonluk dikey su deposu -su seviyesi
Merhaba. 2 tonluk su deposu yerleştirdim arsaya. Yerdende 1,5 m yüksekliği var kendi yüksekliği haricinde.
İçine suyu koydurduk ancak mavi renk olduğu için ne kadar su kaldığını yukaru çılıp bakmadan anlayamıyoruz. Bunun basit pratik bir yolu var mıdır?
Çıkışa sayaç takma geldi harcamayı ölçmek için ama bilemedim
Goat simulator 3 yardım
Oyunu oğlum oynuyor ancak 2 gündür oyunda herşey ağır çekim şeklinde. Herşey çok yavaşladı neden olduğu konusunda fikri olan var mı??
Server kaudı hakkında
Merhaba
Merkezi sistem de digitürk izliyordum. Geçen fırtınada yayın gitti. Ama sadece benim dairede gitti.
Sonra mutfaktaki uydu çıkışını denedim normalde orda tv yok. Ordaki hattan alınca sinyal geldi.
Bizim mütahit her daireye 1 çıkış verip daire içi dağıtım yapmış.
Anladığım daire içinde dağıtımda mutfaka yayın gidiyor salondaki iptal. Bu dağıtım yerini bulamadım nere koymuştur sizce
Gta5 xbox yardım talebi
Merhaba
Ekrandaki sağ aşdaki yazıları nasıl kaldırabilirim. Nasıl geldiği hakkonda hiç bir fikrim yok
Buzdolabı Motor yanması
Merhaba
8 yıllık arçelik buz dolabının derin dondurcu kısmın kapağı gece açık kalmış. Normal kapa açık kalınca uyarı veriyor ama derin donrıcu için sesli uyarı yok.
Ertesi gün kırmıxı ünlem hatası verdi. Fişi çekip taktım uyarı gitti ama buzdolabı soğutmuyor. Bugun servi geldi ve motoru yanmış 3250 tl yeni motor demiş ben evde yoktum.
Sizce bu sebepten motor yanarmı bu ücret yüksek değilmi tam sıcaklar bastırdı kaldık ortada
Ankastre ocak turuncu yanıyor
Merhaba
Termikel marka ankastre ocak 2 gündür turuncu yanıyor.
Ara ara mavi ye dönüyor.
Ocak kısmındaki minik enjektçrleri söktüm temizledim biraz düzeldi ama tekrar turuncuya dönüyor sizce neden kaynaklıdır
klima montaj acil
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 361
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.118 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri