2 takim yani 4 adet 16 cm midrange 300 watt
1 takim 10 cm tweeter 200 watt
1 adet jbl 1000 watt baslikta yazili amfiye baglanir ise verimli sonuc alinir mi yoksa bass icin bir mono anfi sart mi
Merhaba a4 tech fb35 blue. Mouse unu aldim mi stick icerisine giriyorum imlec ile menude herseye tiklayabiliyorum youtube ta da sorun yok kaydirma tiklanma da sorunnyok fakat netflix icerisinde mouse calismiyor sebebi nedir duzeltilebilir mi
Mi stick icin dongle siz bir mouse ariyorum
Merhaba mi stick uzerinde bir usb girisi bulunmadigi icin mecburen dongle siz bir mouse almaliyim cunku uzun film isimlerini yazmak sorun olabiliyor 169 ve 249 a iki urun buldum acaba 75 80 civarinda da boyle bir urun var midir ? Ekonomik klavye mouse set te olabilir ! Bluetooth mouse cok fazla var fakat hep doongle li
100 m2 studyo icin sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaslar ortalama 300 m2 bir alan kiralayip 3 e bolmeyi dusunuyorum bir studyo yoga bir studyo pilates diger oda hiphop jazz funk tangi salsa vb danslar icin kullanilack yani her oda da farkli muzik calacak 3 tane alacagim icin cok cok pahali urun istemiyorum sadece dans egitimi yapilacak odaya daha iyi bir sistem olabilir bass in da hissedilmeyi icin belkide biraz gosterisli guzel gorunmeside gerekiyordur henuz bilmiyorum her uc oda da neredeyse tamamen esyasiz ve bos olacak ne onerebilirsiniz acaba isi bilen arkadaslarimin tavsiyelerini bekliyorum
Citoren c2 vtr vitese gecmeme sorunu
|
Nissan note 2010 aksesuar yardim
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.620 (Bu ay: 730)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası