Honda Civic vs Peugeot 508 Bütçe 1.400.000 TL
Malum bayilerde 0 araç olmadığı için , 2.el araç alıcam. Aklımda Chery Omoda 5 vardı fakat oda 2.el fiyatları 0'ından 200k daha pahalı ve markanın piyasaya biraz daha girmesini bekliyorum.
2022-2021 Model 15.000-25.000 km yeni kasa 1.5 Executive Plus 182 bg
2020 Model 508 GT Line 60.000-80.000 km 1.6 Puretech 180 bg
bu 2 araç arasındayım. 2 side hatasız boyasız . 2 side temiz kullanılmış.
Kendim şu açıdan bakıyorum
Civic +'ları
-Piyasası çok hızlı ve altın gibi değer kazanıyor
-Daha yeni model ve garantisi mevcut
-Japon sorunsuzluğu
508 +'ları
-Çok Yüksek Donanım
-Güçlü Motor
-Şık tasarım
4000-5000 tl arasi telefon tavsiyesi
Oyun oynamıyorum, sık sık telefonla görüşürüm, ekran kalitesi , görüşme ses kalitesi , video foto kalitesi ve arayüzün donmamasi lazım aynı anda 4-5 işlem yapıyorum.
Redmi note 10 pro ya karar vermiştim ses ahize ve yakınlık sensörü sıkıntısı var diyorlar
Oppo realme 7 pro kafama yattı ondada ekran 60 hz ve oppo nun yazılımı biraz kötü gibi.
Samsung S20 FE kafama yatıyor fakat oda 5500 tl bu fiyatlara çıkmaya değer mi bilmiyorum.
Redmi note 10 pro da ahize sıkıntısı olmasa yarın alıcam tam istediğim gibi bir cihaz.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Tasarımdan Anlayanlar Yardımcı Olabilirmi ?
Arkadaşlar Çelik,Yangın ve İç Oda Kapısı işiyle uğraşıyorum.
Profesyonel tasarıma gerek olmadan internet kartelasında bulduğum bir ahşabı elimdeki kapı resminde değiştirmek istiyorum bunu hangi programlarla yapabilirim ?
Örnek verecek olursam Elimdeki beyaz renk iç oda kapısı'nın altını maun üstünü koyu ceviz rengi yapmak istiyorum. Bu şekilde basit çaplı ürün tasarlıycam
Dolandirildim lütfen yardım edin
Kısaca özet geçeyim yurtdışından laptop getirtecektim daha önce telefon aldığım facebook grubundan birini buldum. Laptop 5000 tl ; 1000 tl kapora istedi daha önce böyle ürün aldığım ve sıkıntı çıkmadığı için gönderdim. Ondan sonra bk kaç kez daha ücret istedi karşı firmaya ödemem gerekecek vs diye göndermedim. Sonra siparişi iptal edelim dedim. Tamam dedi kargo parasını ödedim onu düşüp kaporanin kalanını göndericem dedi. 10 gündür oyalıyor bu pazartesi güya kesin verecekti firma ücreti iade etmedi çünkü ürünü kargolamis yarın Türkiye de dedi. Sonra birisine saticam kaporani vericem dedi hala vermedi oyalıyor bu şekilde.
Aklımı kurcalayan şu genelde böyle dolandiriciliklarda parayı aldıktan sonra direk engelliyorlar. Bu beni engellemedi ama telefonla nadir ulaşıyorum. Para gönderdiğimde açıklama kısmına ürünün seri numarası kodunu vs yazıp sipariş ödemesi yazdım WhatsApp konuşmaları da duruyor. Bu konuda bişey yapabilirmiyim ?
Edit: Dolandırıcı şahıs Türkiye de yurtdışında değil
RCZ Alınır mı ? veya 100.000'e kadar tavsiye
|
Üniversite için Mat2 bilgisi olan varmı ?
Calcülüs 2'den 5 adet ödev sorum var sorular zorlayıcı. Yardımcı olabilcek varmı ?
Ücret konusunda özelden konuşuruz
Çift Monitör Yayın açmak için ne gerekli ?
|
Ryzen 3 ile Ryzen 5 arasında çok fark varmı ?
|
Yeni Sistemmi yoksa Upgrade mi etmeliyim ?
|
Bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi (Sistem toplama)
|
Meslek: Öğrenci
3c0f7b2b161627f6114fc7f09836eeadB.jpg 126 Yıldır Prestijin diğer adı Bundan İyisini ancak Tanrı Yapar-Mercedes-Benz SL600 Brabus
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.448
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 60.327 (Bu ay: 744)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic