Mini onarıma girer mi
Arkadaşlar park halindeki aracıma çarpıp gitmişler. Böyle bir hasar olmuş. Bu hasar mini onarım kapsamında yapılabilir mi sizce yoksa kapsama girmez mi ? Kaportacı 5 bin lira istedi , ne yapmamı önerirsiniz ?
Hangisi mantıklı ?
Ps 5 Hangi Seri
Merhaba arkadaşlar , konsol alma arefesindeyim. Bir kaç gün içerisinde almayı düşünüyorum , Xbox ile Ps arasında çok gittim geldim , Xbox almayı düşünme sebebim Game Pass ama sanırım Ps alacağım . Bu sebeple size sormak istediğim bir soru var. Konsolun hangi seri olmasını öneriyorsunuz, 1216A serisi buldum, bu seri alınır mı ya da siz yeni konsol alacak olsanız Xbox mı alırdınız Ps mi ?
Iphone - Macbook arası ekran aktarma
Merhaba arkadaşlar , iphone’daki netflix uygulamasından indirdiğim filmleri macbook’un ekranına yansıtmak istiyorum , burda sormak istediğim soru şu , her iki cihaz da aynı wi-fi ya bağlı olmak zorunda ya, ekran aktarımı yaparken internet yer mi bu işlem , bulunduğum yerde internet bağlantısı yok başka bir telefondan mobil ağ açıp cihazları bağlayacağım.
Iphone kargo dağıtımı hakkında
Merhaba arkadaşlar , apple sitesinden İphone sipariş ettim fakat şu an köyde olmak durumunda olduğum için köyün adresine sipariş verdim. Fakat öğrendiğim kadarıyla köye kargo kurye gelmiyormuş. Şimdi apple ürünü dağıtıma çıkardığında neyle karşılaşacağım ben, beni arayıp gel şurdan al mı diyecekler, beni hiç aramadan iptal mi edecekler , ne yapmalıyım sizce ne dersiniz ?
Addon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar , güncel olarak kullandığınız addonların isimlerini paylaşır mısınız , aynı işi yapan bir sürü addon olduğu için sizlerin görüşlerini merak ediyorum
steam oyun aktifleştirme
Muhabbet Kuşu
Merhaba arkadaşlar, muhabbet kuşları ne kadara satılıyor bilginiz var mı?
Pro mu Air mi?
arkadaşlar merhaba. macbook alma arefensindeyim , aklıma takılan bir karşılaştırma var. sizin fikrinizi merak ediyorum.
8. nesil macbook pro mu aynı fiyat aralığında 10. nesil macbook air mi tercih etmeliyim?
10. nesil macbook air
https://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook-air
8. nesil macbook pro
C4 Cactus
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.900
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 96.847 (Bu ay: 1.125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 913 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic