4 sene once aldigim aleti degisim kampanyasiyla degistireyim dedim, s24+ forumundaki arkadaslarin telefonu yere goge cikaramamasini da goz onunde bulundurarak siparisi verdim, bir test yapayim dedim. Default ayarlarda, yan yana cektigim iki resimi sizin yorumlariniza birakiyorum ve aleti iade ediyorum.
m2 air 13' icin kilif tavsiyesi
Gecenlerde diz hizasindan kaft canta icerisinden yere dustu ve govdesinde ok tuslarinin alt tarafinda bir gocme oldu malesef ve YIKILDIM. Bunu onlemek icin en etkili yontem saniyorum sleeve yani kilif almak. Var mi tavsiyeniz guzel bir urun?
Macbook air icin alt tarafi destekli minimal sirt cantasi
Boyle bir sirt cantasi bulan, kullanan varsa tavsiyelerinize acigim. Gecen sene kaft'tan tasarimini cok begendigim bir canta aldim fakat herhangi bir padding i yok, diz hizasindan dustu yere ve macbook'un bir tarafi icine goctu. TR'de resmen boyle bir urun yok..
Superonline hem internet hem telefon kullaniyoruz, teyzemin evi, eski bir telefon var, arada sirada birileri ariyormus. Yeni modemde de DSL girisi yok (gerci yeni hicbir modemde yok.)
Sorum baslikta oldugu gibi, telefonu tekrardan nasil kullanilabilir hale getirebilirim? Yeni-Eski modem arasinda LAN baglamayi denedim olmadi. Var midir bir cozumu acaba?
ABD Apple.com'dan bir isteginiz var mi? (işlemeli kulaklık vs.)
2 haftaya bir tanidik geliyor. Macbook aldirdim, yaninda 150 dolarlik hediye ceki var. Bu sene harcamazsam seneye harcayacagim. Kulaklik ihtiyacim falan yok, ama kucuk bir urunu USA fiyati neyse getirebilirim. Burada yapilmayan engraving var onu isterseniz mesela mantikli olur.
ABD den kuzenime getirtmistim. Kozmetik olarak sikintisi yok denecek kadar az. USB-C girisinde bir hata var saniyorum oraya anakarttan elektrik gitmiyor algilamiyor. Tamirde yapilir belki. Bu ikisi disinda bi sikintisi yok. Gunluk isler, coding, photoshop, premiere icin kullaniyorum hicbir sikinti cektirmedi, sarji da baya gidiyor bi 7-8 saat.
Ikinci el s21 ultralarin fiyati neden bu kadar dusuk?
Kac ay boyunca piyasadaki "en iyi akilli telefon" siralarinda birinci geldi, youtubeda kamera, batarya, performans, 2020-21 in en iyi telefonlari listelerinde ilk sirayi zorladi. Millet sahibinden'de 10.000 TL den asagi koyuyor, gecen forumda bir arkadas 7500 e satmis, 2-3 nesil onceki apple ile ayni fiyata gidiyor. Bu telefon neden bu muameleyi goruyor :D
2. el s21 ultralarin fiyati neden bu kadar dusuk?
Kac ay boyunca piyasadaki "en iyi akilli telefon" siralarinda birinci geldi, youtubeda kamera, batarya, performans, 2020-21 in en iyi telefonlari listelerinde ilk sirayi zorladi. Millet sahibinden'de 10.000 TL den asagi koyuyor, gecen forumda bir arkadas 7500 e satmis, 2-3 nesil onceki apple ile ayni fiyata gidiyor. Bu telefon neden bu muameleyi goruyor :D
Bir oyunu oynamak icin spesifik bir driver versiyonu gerekiyor da, baska partition acip, ona istedigim driveri kursam 2 partitionda farkli driverlar calisir mi?
2. Monitoru acinca otomatik olarak goruntuyu extend etme
Eskiden oluyordu, ayni zamanda, 2. monitoru kapatinca otomatik olarak yine tek monitore donuyordu, simdi bir sey oldu, her seferinde ayarlamak zorunda kaliyorum, aradim bulamadim. Bilen var mi?
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.006
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 28.286 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic