Lambo Door ve Cam Tavan yapan yer tavsiyesi
Arkadaşlar aracıma Lambo Door ve Cam tavan yaptırmak istiyorum yapabilecek bir yer bulamadım web üzerinden, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
ÖZELLİKLER:
- MUX Switch
- 2,88 KG
- Metal Arka Yüzey
- 4 Bölge RGB Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye
- 90WH 4 hücreli Akıllı Lityum İyon pil
- 17.3¨ FHD IPS Ekran
- 2x RAM Yuvası
- Stereo Hoparlör
- 1 Adet Dahili HD Web Kamerası
- Aynı anda desteklenen depolama biçimleri; 1x M.2 NVMe SSD
- Portlar;
- 1x Type-C USB 3.2 Gen 1/ DP
- 2x Type-A USB 3.2 Gen 1
- 1x Type-A USB 2.0, 1x HDMI (8K@60hz)
- 1x Audio combo Jack 1x RJ45
- Boyutlar: 398mm*273mm*27.2mm
Gram Sponsorluk almıyorum. Ekonominin bu kadar kötü olduğu bu durumda ülkemiz gençleri bu güzellikleri bulsun diye açıyorum bu konuyu. Önümüzdeki günlerde detaylı inceleme yüklemeye çalışacağım. Bu süre zarfında aklına takılan soruları bütün arkadaşlarım DM aracılığı ile istediği sorabilir.
Yengeçten Anlayanlar?
|
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, kafadan konuya gireceğim yıkılan evimizin sebebiyle sigortadan alacağımız cüzi paranın üzerine bir şeyler koyup eşimle beraber bir araba alalım diyoruz ilk aracımız olacak ve hem ihtiyacımız var hem de yatırımlık olacak bizim için. 250k-350k arası fiyata Golf 5'ler mevcut ağır hasarsız 2004-2005 model fotoğrafta güzel görünen honda civiclere de denk geldik favorilerim arasına bir iki tane de megane 2 ve ford focus 2010 modeller var çıtır hasarlı denecek seviyede. Tavsiyeniz nedir bu fiyata ne alsam beni üzmez. Şimdiden teşekkürler.
Windows 10'dan 11'e geçmeli miyim? Beklemeli miyim?
|
Orjinal Zippo bakım bilgisi #Çözüldü
|
Merhabalar arkadaşlar elimde LG HT353SD Model bir sinema sistemi var fotoğrafta gördüğünüz gibi dvd oynatıcısı var ve bütün ses sistemi bu oynatıcıya bağlayıp çalıştırıyoruz. Ben ise dvd oynatıcıyı iptal ederek sadece ses sistemini kullanırsam daha verimli olacağını düşünüyorum, bunu yapabileceğim bir donanım var mıdır? Bu aşamayı geçersem "TT-BA09 PRO ve TT-BA07" bu ürünler ile ses sistemini kablosuza çevirmeyi deneyeceğim.
|
iPhone'a geçmeli miyim?
|
Bluetooth Açılınca Sürüş Uygulaması Açılıyor Nasıl Kapatırım
[simage][/simage]
#BenceYalnizlik Türk Olmanın Gururu İle Şehit Olan Kimsenin Kanı Yerde Kalmadı, Kalmayacak.! Babamı Olacam? Teknolojiden Anlayan Kız Var mı? Discovery Hayat; "İşini bitirdikten sonra ustaya gidip "usta dinlenip soluklanabilir miyim, biraz oturabilir miyim" diye aval aval izin istersen hayır yanıtını alırsın. İşini bitirdikten sonra geçer köşeye oturur biraz soluklanırsan usta gelip sana neden oturuyorsun diye sorduğunda işimi bitirdim soluklanıyorum dersin usta olursun.." (Sen güçlüsün kimseden izin almamalısın, sadece Örnek almalısın. Ben bunları söyleyebiliyorum Çünkü Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek alıyorum.) |
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.754
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 149.408 (Bu ay: 1.801)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 450 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic