Herkese sevdikleriyle mutlu nice bayramlar.
Arkadaslar merhaba. Turk telekom alt yapisinda turksat kanlo fiber internet baglattim. Verdikleri modem zte hxhn h298a. Bu modemden bir turlu ppp kullanici adi ve sifreyi elde edmeedim. Kullanici adi gozukuyor ancak sifre alamadim. Xiaomi routerdan import isp from existing router secenegini denedim, bilgisayardan sanal makine secenegini denedim hicbiri calismadi. Baska modeme gecmis arkadaslar yardimci olabilir misiniz?
Kurban bayramımız mübarek olsun, Allah nicelerine erişmeyi nasip eylesin inşallah.
Herkese sevdikleriyle mutlu bayramlar.
Getirbuyukte 399 TL, bu tutara illa ki kupon da vardır hesabınızda, sepette uygulamayı unutmayın. Trendyol da kampanya ile 250ye düştüğü bile olmus ama geçen sene.
Getir 1 Alana 1 Bedava
Normal getirde 1+1 kampanyası var arkadaşlar.
Edit: Teknosa bitti, vatandan devam 5129 lira
Teknosanin kendi sitesinde de 5129 lira. Teknoquizden kupon almis olan varsa zamaninda 5029 lira oluyor. Cek satistan bulabilirsiniz herhalde.
Fiyati hic bu civarlara dusmemisti sanirim.
Dipnot: Trendyol linki uygulamadan paylas, kopyala denilerek alinmistir, referansli degildir.
Acer 31.5" FHD 144hz Monitör 2049 TL
Diger yerlerde 2500 civari fiyati var, hbde 2049 lira olmus. FHD olmasi kotu olmus ama ihtiyaci olan vardir belki.
Epicgames Mudrunner + 3 DLC Ücretsiz
|
World mobilden katilin kampanyaya.
Uygulama ekran goruntusune izin vermiyor, ekleyemedim gorsel.
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Overclock,Android Cihazlar,Bilgisayar Donanımları
<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.101
İkinci El Bölümü Mesajları: 308
Konularının görüntülenme sayısı: 87.629 (Bu ay: 508)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.702 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar