Yerleştirmek isteyenler buyursun
5.senemde tıp kazanmak
Heyecandan ne yazcağımı bilmiyom 3.sınıf diş hekimliği okuyordum. 30k korumayla 11kya çektim herkese başarılar soruları olanları gece cevaplayacağım
31900 koruma 26k ya çekmiş sayısal 11k
Fizik 13 1 bekliyodum 10 a 4 gelmiş diğerleri aynı
Triger kayışı koptu
2005 vectra c 1.6 geçen sene 300binde motoru sıfırladım. Bugün yolda araba boşta 50 ile seyrederken alttan bir ses geldi araba stop etti. Sağa çektim hafif yığılma yaptı. Kontağı çevirdiğimde çalışmadı. Sizce sadece triger setiyle kurtulabilir miyim?
Objektif sınav tahminim
selamlar arkadaşlar bu sınava 5.girişimdi birkaç gündür baya bir inceleme yaptım forumda konuşulanlar vs. Sadece sayısal için konuşacağım diğerleri hakkında en ufak bir fikrim yok.
Tytden başlarsak normal bir ösym tytsine benziyordu örnek verecek olursam 2019da türkçe bir tık zordu diğer derslere göre bu sene matematik yani ekstra 30dk muhabbeti olmadığı için diğer 2020 dışındaki tytlerle çok benzeri bir sınavdı.
aytye gelirsek forumdaki trollere aldırmayın matematik gayet sertti. Gerçekten iyi çalışan biri 33-37yi görebileceğini düşünüyorum. 2018-2019da ise 38+ olarak yorumlardım. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim sorular biraz art niyetli hazırlanmıştı ya da bana şu an öyle geliyor. Demek istediğim şıklar birbirine çok yakındı işlem hatasına açıktı. Belki önceden de böyledir.(bu arada bu sene sadece deneme çözerek girdim 2018-2019da köpek gibi mat geo çalışan biri olarak 2018de 37 2019da 36 mat yapmıştım)
Kimya ve biyoloji gayet normal düzeyde sadece kimyanın 1 sorusu meb kitabından detay sorusu gibi geldi onun dışında bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Fizik ise aslında manyetizma modern fizik 2018-2019da da hemen hemen 3-4 soruluk bir yer kaplıyordu. Biraz bundan yakınılmış forumda. 3 tane sert sorusu olduğunu düşünüyorum. Fakat bunla beraber anlamda bir kargaşaya uğratacak 1 soru olduğunu daha düşünüyorum(aydınlık saçak gibi bir şey).
Bunlar tamamen kendi yorumlarım bir fl öğrencisi değildim lisede goygoyla geçmişti her şey. Ama mezun senelerimde gerçekten çok emek veren biri olarak ben böyle düşünüyorum.
ilk 20k için de net sıralamam yaklaşık olarak şöyle olucak
85 tyt
63-64 ayt
umarım dediğiniz gibi yüksek sıralamalar elde edersiniz 2018den çok daha iyi gelir her şey gönlünüzce olur.
Ne olur sizce ?
92.5 tyt 70.75 ayt Obp 93 (sayısal)?
35 dkda türkçeden çıktım diye sevinirken 33/7 yapmışım. Ne olur beyler sıralama?
90 tyt 70 ayt kaç gelir
arkadaşlar sınava 5.girişim son ygs lysden bu zamana kadar hiç girmediğim olmadı. Geçen sene obpm kırık olduğu için fizana attı. Bu sene de ayt matta baya bi göt verdim. Yüksek ihtimalle 37-38 fen 32-33 mat gelicek. Ne diyosunuz ne olur sizce?
HAM 9.8K KIRIK OBP 37K
|
107 TYT HAMDA KAÇ OLUR?
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 191
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.890 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar