2 tabloda arama yapıp var mı yok mu görüntüleme
Merhaba;
2 adet tablom var
tablo1 ve tablo2
her iki tabloda da aynı isimde sutunlar var
sutun1 ve sutun2
aynı anda 2 tabloda birden arama yapmak istiyorum.
yapmış olduğum arama tablo1 de varsa 1 yoksa 0 yine aynı şekilde aranan kelime tablo2 de varsa 1 yoksa2 olarak görüntüleyebilir miyim?
Aşağıdaki gibi bir sorgu yazdım ancak sorguda sonuçlar alt alta çıkıyor, ben yan yana yani tek bir satırda çıkmasını istiyorum.
SELECT EXISTS(SELECT sutun1 FROM tablo1 WHERE sutun1='22222') as sutun1_kayit_varmi
UNION ALL
SELECT EXISTS(SELECT sutun1 FROM tablo2 WHERE sutun1='22222') AS sutun2_kayit_varmi
mysql sorgu
Merhaba,
2 tablo var
a tablosu
aid, ad, soyad
b tablosu
bid, userid, tckn
Benim istediğim sorgu
a tablosu ile b tablosunu birleştirip şöyle bir sonuç elde etmek
sorgu sonucu
aid, ad, soyad, tckn
Ancak burada bazı isimlerin tc kimlik numaralara kayıtları yok bunları da görmek istiyorum.
Vodafone net önemli!!!
Merhaba arkadaşlar, aranızda birçoğu gibi bende vodafone net mağduruyum, zannetmiyorum ki aranızda vodafonla sorun yaşamamış kimse olmasın,
Öncelikle benim sorunum taahhüt edilen fiyatın üstüne kesilen yüksek faturalar, defalarca vodafone ile görüşmeme rağmen sorun düzeltilmedi vs... şimdi burada uzun uzun yazarak
vaktinizi almayayım.
Benim burada sizlere bahsetmek istediğim asıl konu şu, bugün Btk yani Bilişim Teknoloji Kurumu ile görüşme sağladım, vodafone firmasını kullananlar bilir, firmada kimsenin kimseden haberi yoktur,
yani kısacası sorununuz olduğu zaman Allah düşürmesin ellerine çözmemek için ellerinden geleni yaparlar, btk ile görüşmemde şöyle bir bilgiye ulaştım, btk ya yapılan ve müşterinin haklı olduğu herbir şikayet için ilgili firmaya ceza kesildiği bilgisidir, benim sizlere tavsiyem yaşamış olduğunuz sorunlar için sikayet var benzeri sitelerde vakit kaybetmeden direkt btk ya yazın.
Ne kadar çok başvuru yaparsanız o kadar etkili olur kanaatindeyim.
İyi günler.
Gigabyte rx 570 rev 1 vs rev 2
|
|
Havuzdan numara atama
|
Javascript yardım
|
Oto Email
|
Mysql sorgusu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 7.032 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası