L1 üçgen-Gerrard Belgeseli
Ufuk kaan karacanin youtube sayfasinda daha once yayinladigi ancak sonradan ulasilamayan bu video elinde olan ya da nasil bulunabilecegini bilen var mi?
tiktokta cok kucuk bir kesiti kalmis sadece
|
Lenovo Yoga 7 uyku modunda şarj bitmesi
kolay gelsin. 2 ay once aldigim laptop uyku modunda sabaha kadar sarji bitiyor maalesef. pil ayarlarini kontrol ettim, ekran kapanma, ekran uyku modu hepsini kontrol ettim. bazen usbye elektrik gidiyor diye bir bilgi okudum geceleri dokunmatik kalemini de cikardim (usb yerine takiliyor) ancak sorunu cozemedim maalesef. bilgisayari tam kapamadan sarj korunmuyor gece. benim de bir suru sekmem oluyor her seferinde sifirdan acmakla ugrasmak isemiyorum. bu bir sorunmudur sizce yoksa normal mi?
Lenovo Yoga 7 Evo 12.Nesil karar veremiyorum
herkese merhaba. yaklasik 5 yildir macbook pro kullaniyorum. cesitli sebeplerden macosa isinamadim simdi bu konuya girmeyecegim. bunu satip eski aşkım lenovoya donmek istiyorum. ancak uzun suredir windows piyasasini takip edemedigimden ve malum kur el yaktigi icin ince eleyip sık dokuyorum. suanda su 2 iki urunden birini almayi dusunuyorum ancak bir de size sormak istedim. gunluk kullanim disinda ekstra rutinde lightroom ve bazen camtasia tarzi grisi seviye video editor falan kullaniiyorumş hem pc hem tablet olarak kullanmak istedigim icin bu urunlere bakiyorum. vatan uygulamada 2500 lira da indirim var. ne dersiniz alinir mi?
Google drive para birimi sorunu
Merhaba. Google drive'i yukseltmek istiyorum. Paketlerde lira olarak gorunuyor ama ilerledigimde dolar bazinda cikiyor. Bu isi nasil cozecegim bbilemiyorum. bunu daha once eksi sozlukte arattim ve soyle bir post buldum ancak aynisini yaptim yine degisen birsey olmadi
ilgili eksi sozluk postu:
''bu önemli mevzu için yazarlık orucuma es verip konuya giriyorum:
2tb'lık plana geçmem için yıllık fiyatı 289.99 tl olarak gösteriyor
https://prnt.sc/om790x
sonra üzerine tıklayınca 99.99 usd diyor
https://prnt.sc/om79mi
iyi de arkadaş 289.99 tl nere 99.99 usd nere?
ikincisi an itibariyle 555.91 tl'ye geliyor.
hani derler ya, ya dayak yememiş ya hesap bilmiyor diye.
edit: google müşteri şeysinin yardımıyla abd adresli payment profilimi kapatınca nihayet 289.99 tl olarak geçebildim''
Yurtdisindan gelip yazin 2 ay bodrumda konaklayacak geniş bir aile tanidigim var. Vito, caravelle tarzi bir arac kiralamak istiyorlar bu surede kendileri kullanmak uzere. Bu işi bildigimiz kurumsal firmalardan mi halletmek lazim? Boyle 1-2 aylin kiralama yapan firmalar var mi? Yoksa sahibindenden falan mi bakmak lazim?
İspanya vizesi
şuanda İspanya vizesi veriliyor mu? Veriliyorsa kac gunde cikiyor. Normalde 5 gunluk bir egitime gitmem gerek ancak daha onceden 1 yillik 2 kere schengen almistim tekrar hangi vize turune basvurmam gerekiyor? Hicbir yere ulasamiyorum bilgi almak icin tesekkur
|
Buzdolbından anlamayana buzdolabı tavsiyesi
|
100-115bin arasi otomatik suv
|
Mercedes A180 kaça satarım?
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 174
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 34.734 (Bu ay: 673)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası