Samsung led tv Duman lekesi
herkese merhabalar. başlıkta da yazdığım gibi tv'de duman izi var. yeni çıkan bir şey değil 5-10 yıllık tv sorunun ne olduğu ile ilgili bir kaç kez araştırmama rağmen google görsellerde buna benzeyen bir foto göremedim. herhalde benim duman diye tabir ettiğim olay başka şekilde telaffuz ediliyordur. bilen arkadaşlar mutlaka sorunun kaynağını açıklayacaktır. belki sorunun cözümü kolaydır ve sizlerle beraber sorunu çözebiliriz. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. umarım konuyu doğru yere açmışımdır
4000-5000 toplama kasa tavsiyesi
Herkese iyi forumlar. başlıkta da yazdığım gibi 4000-5000 arası toplama kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. hazır kasa veya sizlerin dediği parçaları tek tek de toplayabilirim. monitör, klavye ve fare var sadece oyun için güçlü bir kasa lazım simdiden cevap herkese teşekkürler.
Herkese merhabalar iyi forumlar. witcher serisinde sayılır veya sayılmaz bence gayet güzel strateji tarzı bir oyun. daha önce bu konudaki https://forum.donanimhaber.com/arsiv-the-witcher-adventure-game-100-turkce-yama-v1-0--123091247 arkadaş cevirmiş oyunu galiba ama bazı sıkıntılar cıkmış ve harry potter'ın nah cektiği bir şey yüklemişler tr yama uygulamasına ve hala bir utanç olarak forumda duruyor bu konu. 600 700 mb'lik bir oyun umarım translate olarak veya normal olarak birileri el atar.
Xbox 360 NETFLİX
|
XBOX 360 Mass Effect 3
|
Güç kaynağı tavsiye
VEGA 64 vs GTX 1080
|
Xbox one s fifa 20 türkce
Ekran kartı önerisi
|
pil deşarj ünitesi
|
Meslek: Turizm
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 289
İkinci El Bölümü Mesajları: 60
Konularının görüntülenme sayısı: 12.900 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware