Merhaba, uzun zamandır logitech G300s kullanmaktayım. Yaklaşık 3 ay önce farenin kablosundan kaynaklı bağlantı sorunu yaşamaya başladım. Sorunu kendim çözeyim derken kabloyu tamamen kullanılmaz hale getirdim. Eylül ayının son haftası teknik servise gönderdim. Garantisi olmadığı için önce inceleyip sonra ücret bilgisi vereceklerini ilettiler. Ardından 30 eylülde ücret onay formu geldi ve istedikleri ücret 130 TL idi. Halbuki 30 Eylül tarihinde bu ürünün sıfırı hepsiburada üzerinde 150 TL satılmaktaydı. Buna istinaden aşağıdaki şekilde bir mailleştik.
Tek istediğim farenin kablosunun değişmesiydi. Farenin kablosunu araştırdım ama maalesef Türkiye'de satan yer bulamadım. Bu yüzden aliexpress'ten siparişini verdim ve yaklaşık 26 gün sonra kablo bana ulaştı. Takması çok basit olduğu için 5 dakika içinde hallettim. Şuan tertemiz çalışıyor.
Kabloyu 2$ fiyata aldım ücretsiz kargo eşliğinde 16 TL tuttu. Kargo gelince 16 TL civarı da gümrük vergisi verdim. Toplam 32 TL sorun çözülmüş oldu. Halbuki ben ürünü servise gönderirken ortalama 60-70 TL bir değişim ücretine razıydım. Neyse ki yüksek fiyat çektiler daha uyguna halettik.
Bu konuyu açma sebebim şu; benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa veya olursa, bu şekilde uygun fiyata kendileri halledebilirler. İnternette araştırma yapanlar bu konuya denk gelir diye düşünüyorum.
Kabloyu sipariş ettiğim yerde fiyat güncellenmiş ve kargo ücreti eklenmiş o yüzden link koymadım.
Muayeneden Kaldım
|
Modern Tokatçılık
|
|
İlk araba için yardım arabalardan anlamıyorum
|
|
Çok Şükür Bitti. Van/Erciş
|
Suriyedeyim Soruları Alim [SS'li]
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.137
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 20.424 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic