Arkadaşlar selam, daha önce sadece 1 satış yapmıştım ve bu problemi yaşamamıştım, 2. el bölümünde tüm bilgileri giriyorum, telefon numaramı giriyorum, doğrulama kodu geliyor, onu da giriyorum.
''Girdiğiniz doğrulama kodu doğrudur, işleme devam edebilirsiniz.'' bilgisi ekranda çıkıyor, fakat ilanı oluşturmak istediğimde ''GSM numaranızı onaylamanız gerekiyor'' uyarısı. alıyorum
Profilimde telefonum kayıtlı zaten. ekstra bir ayar mı yapmam gerekli?
Tüp hortumunun ankastre fırınla temas etmesi
Arkadaşlar selam,
dün kumtel ankastre fırın taktırdık, fakat bugün aklıma geldi bu olay, tüp hortumu ocağın altından çıkıp boydan boya ankastre fırın yerinden geçip yan dolaptaki tüpe bağlanıyor, servis elemanı da uyarıp bişey demedi fırını takarken, şu anda muhtemelen tüp hortumu ve fırın arkada temas ediyor, fırın ısınınca hortumun erimesi vs gibi bi olaya yol açar mı? Herhangi bir tehlikesi olsa takan servis ona göre işlem yapardı veya uyarırdı diye düşünüyorum, internetten de fırınların arkaya ısı vermediğini önden attığını okudum. Konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaş var mı acaba?
ankastre ocak borusu fırını engeller mi?
arkadaşlar selam,
şu anda takılı bir ankastre ocağım mevcut, gaz girişi sağda fakat bağlı olduğu tüp solunda kalan dolapta olduğu için gaz borusundan çıkan hortum ocağın altında sol tarafa gidip dolabın yanındak delikten tüpe bağlanıyor, sorum şu, ankastre fırın almayı planlıyorum, fırın kısmında sağdan sola giden ocağın gaz hortumu bu fırın girişini engeller mi?
3060ti sistem toplama
birkaç gündür 3060ti lı sistem toplayayım diyorum ama fiyat 10000 TL iyi hep geçmekte, sonra sinerji de şu hazır sistemi buldum; https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-lunaspia-v1-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-37897
şu anda stokta yok fakat dün 9.999 TL idi, muhtemelen bir kaç güne stoklara gelir.
sorum şu, aslında hem bu kadar para vermek istemiyorum hem uzun yıllar idare edebilecek yeni nesil bir ekran kartı istiyorum, acaba 3060 ı beklesem 3060ti ile arasında ne kadar fiyat farkı olur? 7500-8000 TL arasına sistem toplayabilir miyim ve performans çok fark eder mi? Yoksa bu fiyattan tekrar stok açarsa 10000 tl 3060ti lı sistemi alıp geçsem değer mi?
Telefon programı interneti kesiyor
Arkadaşlar selam, 1 yılı aşkın süredir Vodafone fiber kullanıyorum ve internette bir sorun yaşamadım, yaklaşık 2 ay önce evden çalıştığımız için bilgisayarlarımıza bir telefon uygulaması kurdular ve bu program üzerinden telefon görüşmesi yapıyoruz. Fakat program kurulduğundan beri aktifken yarım saatte bir internetim kopuyor ve modemi resrtlemem gerekiyor günde bunu 5-6 kere yapıyorum. Akşam çalışmıyorken ise bir sorun yok internetimi kesintisiz kullanmaya devam edebiliyorum. Bu sorunun çözümü var mıdır sabit ip vs falan mı almam gerekir?
Telefon programı interneti kesiyor
Arkadaşlar selam 1 yılı aşkın süredir Vodafone fiber kullanıyorum ve internette bir sorun yaşamadım, yaklaşık 2 ay önce evden çalıştığımız için bilgisayarlarımıza bir telefon uygulaması kurdular ve bu program üzerinden telefon görüşmesi yapıyoruz. Fakat program kurulduğundan beri aktifken yarım saatte bir internetim kopuyor ve modemi resrtlemem gerekiyor günde bunu 5-6 kere yapıyorum. Akşam çalışmıyorken ise bir sorun yok internetimi kesintisiz kullanmaya devam edebiliyorum. Bu sorunun çözümü var mıdır sabit ip vs falan mı almam gerekir?
bilgisayarın kafasına göre kapanması
|
Meizu ep52 mi xiaomi redmi airdots mu
|
windows 10 klavye dili değişimi
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 185
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 14.578 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware