Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 124 (Bu ay: 1)
-Selamlar, FM21'in duyurulduğu bu günlerde, FM20'yi kapatmadan önce bir Journeyman kariyer yapmak istedim. FM18'te yine bu forumda bir journeyman kariyeri başlatmıştım fakat devam ettiremedim, oyuna devam ettim fakat forumda paylaşmadım. 03/04'ten beri oynadığım menajerlik oyunları arasında yaptığım en keyifli kariyer olmuştu. Şimdi FM20'de benzer tadda bir Journeyman kariyeri yapalım niyetindeyim. Herkese keyifli okumalar.
-Başlangıçtaki menajer özelliklerimiz bunlar. Amatör Lig futbolcusu geçmişi ile başladım ve Uluslararası Pro Lisans'la başladık. Normalde journeyman kariyere Ulusal C Lisansı ile başlarım fakat Uluslarası Pro Lisans'a kasana kadar alt liglerde yöneticilere dilenmek çok hoşuma gitmiyor. O yüzden antrenörlük kursunu sonuna kadar tamamlayıp mezun olmuş, hemen iş piyasasına atılmış bir kurgu olarak düşünün.
-Takım olarak ilk hedefim Türkiye 2. Ligi'nden bir takımla başlamaktı fakat boştaki takımlarla görüştükten sonra anlaşamadık. Hali hazırda devam eden İsveç Ligi'nde başarısız takımların menajerleri kovulmaya başlamıştı. Ben de başlamak için güzel bir yer olacağını düşündüm. Sezonun bitmesine az kalmıştı, bu durum hoşuma gidiyor çünkü bir tam sezon oynamadan önce takımın başında birkaç maç durma ve takımı inceleme şansım oluyor. Bir taktik oturtup, transfer dönemini buna göre geçirebiliyoruz. Tabi bu dönemde başına geçeceğiniz takımlar genelde küme düşme hattında oluyor, küme düşmekten de kurtarmamız gerekebiliyor.
-Küme düşme hattından uzak, üst sıraları hedefleyen ve bu hedefe ulaşamadığı için bizden önceki menajeriyle yolları ayırmış olan Lidköpings FK ile masaya oturduk. Kulüp vizyonu ve sözleşme hakkında birkaç saatlik toplantının ardından 2020'nin sonuna kadar sözleşme imzaladık.
-Takımın başına geldiğimizde takım 7. sırada idi. Yönetimle ligi üst sıralarda bitirme konusunda anlaştık. Bu hedefe yürümek için elimizdeki kadro bu şekilde:
Göze çarpan yıldız oyuncularımızın profilleri:
-Sonraki bölümde sezonu bitireceğiz ve gelecek sezona, yani asıl hedefimize yürümeye başlayacağız.
Edit: Görüntüler mesajda çok kalitesiz görünüyor. Fakat üzerine tıklarsanız net görünüyor. İlk bakışta da tam kalitede gözükmesi için ne yapabilirim, yardım edebilecekler mesaj atarsa sevinirim.
|
İzmirliler ve İzmir'i bilenler toplanın
|
Lenovo Garanti
|
2036 Ygs/lys
|
silinsin
|
Boğaziçi Sosyoloji Okunur Mu ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.841
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 34.164 (Bu ay: 802)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.305 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic