Icloud Yedekleme Problemi
Arkadaşlar merhabalar, Iphone xr 64 gb kullanıyorum, icloud kullanmıyordum ve fotoğraflar telefonda saklanıyordu ancak fazla yer kapladığı için dün iclouda yükleyeyim dedim ve 50 gb'lik icloud aldım .
20 küsür gb fotoğraf vardı ancak hepsini karşıya yükleyemedi ve baktığımda aşağıdaki gibi bir manzara ile karşılaşıyorum. (Icloud'da gri olan şey nedir anlamadım)
Ayrıca icloud.com'a girdiğimde aşağıdaki gibi gözüküyor ;
Telefonun hafızası da aşağıdaki şekilde gözüküyor ;
Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum, çok teşekkürler.
Audi a1 1.4 tfsi kontak anında ses sorunu
Arkadaslar merhabalar,öncelikle arac 2011 model ve benim ilk aracim, yaklasik 1.5 yıldır kullanıyorum ve sizlere iki sorum olacak,
birincisi araci ilk çalıştırdığım zaman motordan dizel gibi ses geliyor, bakıma soktuktan sonra da değişmedi hala ara ara yapiyor bu sesi. Biraz bekleyip yeniden kontagi calistirinca olmuyor. Motor suyu veya yağına baktigimda bir eksiklik veya sorun göremedim.
ikinci sorum ise bunu son zamanlarda farkettim, önceden olduğunu düşünmüyorum böyle bir ses farki olmamıştı diye düşünüyorum. araç ile 70-80-90 hıza çıktığımda normalinden daha yoğun bie ses geliyor gibi hissediyorum, sanki gaza çok köklemiş gibi ancak devirde normal düzeyde oluyor.
Video eklemeye calistim her iki sorun içinde, umarim
derdimi anlatabilmişimdir, şimdiden teşekkürler.
Sizce ekteki laptop nasıl?
|
Maksimum 5000 TL'ye Laptop Tavsiyesi
|
Audi A1 Göstergede Lamba isareti
Anadolu Üni AÖF tek Ders
3500-4000 Arası Sistem önerisi
Client Acılmıyor
|
Audi A1 Kilitlerken Gelen Ses
|
Gem Biriktirmek Kolay mı?
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.274
İkinci El Bölümü Mesajları: 111
Konularının görüntülenme sayısı: 47.780 (Bu ay: 425)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 232 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO