2 ADET M2 SSD Yİ MSİ PRO B550 M e NASIL TAKARIM ?
Öncelikle herkese merhaba. Geçtiğimiz ay hazır sistem aldım ve içinde Wd Blue 512 Gb lık M2 ssd var. Yetmeyeceğini düşündüğüm için aynı Ssd nin 1 Tb lığını aldım. Ama anakartım da ( MSİ PRO B550 M ) 1 tane m2 ssd yuvası olduğunu öğrendim. M2 ssd çevirici leri gördüm. Fakat anakartımda bulunan Pcle yuvalarının maksimum 500mb ya da 1 gb okuma veya yazma hızları alabilmeme ihtimalim varmış. Fakat benim aldığım ssd 3500/3000. Ben bu hızları alabiliyor muyum, alamıyor muyum ? İlk sorum bu. Ana kartımın kendi sitesinde
Pcle yuvasının bunlar olduğunu gördüm, ama şöyle bir tablo gördükten sonra ne kadar okuma yazma hızı alabileceğimi kafamda oturtamadım. O da şu
Eğer benim anakartım, satın alacağım m2 ssd çeviricisyle pcle yuvasında, ssdim tam potansiyelini kullanabilecek isem eğer, bir diğer sorum da şu.
Ekran kartım rx 6800 ve oldukça büyük bi kart, pcle yuvaları da tam ekran kartının hemen altında. Ben o yuvaya onu nasıl takacağım ?
Şimdi den herkese teşşekür ederim.
Not: şuan memleketteyim, 2 gün sonra eve döneceğim.
MSİ Rx 6800 OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM
Herkese merhaba öncellikle, daha önce hiç hız aşırtma işlemi yapmadım. Yeni hazır sistem aldım 1 hafta önce ve ekran kartıma hız aşırtma işlemi yapmak istiyorum ama nasıl olur ve riskli bi işlem olduğunu öğrendiğim için yardımlarınızı bekliyorum. Yüzde 20 gibi bi artış olursa ve kart sıcaklığı 70 leri geçmez ise çok memnun olurum. Daha önce bu karta bu işlem yapılmış ve bende yapmak istiyorum. 70 dereceyi geçmesini istemediğimin sebebi ise monitör üm 2k ve oynadığım üst düzey oyunlarda 2k ultra ayarlarda 61 dereceleri geçmemesi. Şimdiden teşekkürler.
AMA BEN SİZDEN CEVAP İSTİYORUM, KUZENİME GÖSTERMEK İÇİN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
Arkadaşlar herkese merhaba, dün gamingen den bu sistemi sipariş verdim.
Sizce nasıl ? Ekran kartı xt modeli değil, ama bu sistem youtube da incelendi ve fps değerleri xt serisindeki rakamlarla eşdeğer ve youtube da direk msi radeon rs 6800 gaming z trio modelini arattığımda, karşıma çıkan videolar xt modeli. Bu konu da da yardımcı olacak cevaplar verirseniz sevinirim. Kolay gelsin herkese.
8 Bin ₺ ye kadar Oyun sistemi toplama tavsiyesi
8 Bin ₺ ye kadar monütör ile beraber sistem tavsiye edecek babayiğitlerden yardım bekliyorum
FİFA 15 ORJİNAL PC KASIYORRR
|
|
2500e oyun için aldım samsung np550p5c-s02tr
|
SAMSUNG 550P5C-S02TR i7-3610QM SİZCE NASIL
|
3500 e sistemi sipariş ettim,görüşleriniz
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 298
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.581 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun