Selam dostlar,
Son haftalarda kulaklık ses seviyemin düştüğünü farkettim. Arıza kulaklığımdandır diye düşünüyordum. FlipBuds Pro model kulaklığımı değiştirdim. Anker Soundcore Liberty 4 NC model kulaklık aldım. Ses/bass seviyesinin yüksekliğiyle popüler markanın sesi çok az! Eşimin iphone 14 plus modelinde ve annemin mi note 8 pro model telefonlardında denedim, benim telefonumdan 2 kat daha yüksek ses alıyorum.
Gugıllayınca son güncelleme sonrası ses seviyesinin düşürüldüğünü hatta bir yorumda arkadaşın yaptığı geri bildirime ülke politikası nedeniyle bunun yapıldığı geri dönüşü yapılmış.
Bu ne demek, ne saçmalıktır, neden bileniniz, sizlerden de yaşayanınız var mıdır?
|
5600x Isınma Problemi - Yardım!
Merhaba dostlarım , 5600x işlemcimi yeni aldım. Stok fan ile kullanıyorum. Termal macun olarak Arctic mx-4 kullanıyorum. Anakartım aorus b450 pro.
İşlemcim yükte 92-93'leri görüyor. Bu normal değildir herhalde ?
Stok fanı sıkı ve düzgün şekilde monte ettiğimden eminim. Sebebi ve çözümü hakkında önerisi olan olur mu?
Edit: Arctic Freezer 50 aldım, sonuçları paylaşırım.
|
BIOS Virüsü Olabilir Mi?
|
MSI Optix MAG241CR Model Monitör Kullanıcıları
|
|
|
Xbox One S'e Bluetooth Kulaklık Bağlama?
|
RGB Hub / Anakart bağlantısı
Meslek: Mühendis
· Niteliksiz insanlar ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler. · Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimin-dedir. · Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da acizdirler. · Eğer nitelikleri, belli bir eğitimle artırılırsa, aynı niteliksiz insanlar, niteliksizliklerinin farkına varmaya başlarlar. |
· Niteliksiz insanlar ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler. · Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimin-dedir. · Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da acizdirler. · Eğer nitelikleri, belli bir eğitimle artırılırsa, aynı niteliksiz insanlar, niteliksizliklerinin farkına varmaya başlarlar. Ücretsiz hizmet ve ürünler, Alışveriş kuponları, Büyük indirimler, Aktüel ürünler, Sıcak fırsatlar... www.instagram.com/herteldenfirsat/ |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 628
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 19.647 (Bu ay: 439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 430 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun