Samsung A34 dosya aktarımı yapılmıyor
Merhaba, telefonu bugün aldım. Eski telefondaki dosyaları aktarmak için bilgisayara bağlıyorum ancak bağladıktan sonra USB ayarlarından dosya aktarımı seçili olmasına rağmen bilgisayar görmüyor. Kabloda bir sorun yok Xiaomi, Lenovo vs. denediğimde dosya aktarımı yapabiliyorum. Ayrıca A34'te ayarlardan görüntü aktarımı seçersem DCIM klasörüne erişebiliyorum. Ek olarak *#0808#'i tuşlayıp MTP seçmeyi denedim ama zaten seçiliydi. Yüklemem gereken bir sürücü mü var acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Monitörde bulutlanma tarzı çizgi
Selamlar. Birkaç hafta önce Amazon'dan AOC AG275QXN model monitör aldım. Birkaç gün önce gözüme resimdeki gibi siyah karaltı takıldı. Sadece düz koyu gri arkaplanda belli oluyor aslında çok rahatsız edici bir durum değil. Bulutlanma olduğundan da tam olarak emin değilim. Bu sorunun ne olduğunu, herhangi bir şekilde giderme yöntemi olduğunu bilen var mıdır?
Ekran kartı durduruldu Kod 43
Herkese merhabalar,
Şu an yavaş yavaş bilgisayar topluyorum. Biraz tersten başladım ve ilk önce PSU ve ekran kartını aldım, elime para geçtikçe birkaç hafta içinde tamamen toplayacağım.
Evde 2009'da aldığımız, Q9400 işlemcili bir kasa vardı. PSU ve ekran kartını bu kasaya taktım. Windows 10 yüklü ve bilgisayarın kullanımında herhangi bir sorun yok, AMD sürücülerini de sorunsuz bir şekilde yükleyebiliyorum ve ekran kartı Aygıt Yöneticisinde tanımlı (modeli gözüküyor), fakat yine aygıt yöneticisinde ekran kartının yanında ünlem var ve "aygıt durduruldu kod 43" uyarısı geliyor.
Monitörüm HDMI ile ekran kartına bağlı, görüntü alıyorum sorunsuz bir şekilde ve ekran kartının fanları da dönüyor.
Open Hardware Monitor yazılımında ekran kartının adı gözüküyor fakat altında hiçbir değer yok, sadece ismi var (Ekran kartını aygıt yöneticisinden kapatıp tekrar açınca, buraya değerler de geliyor fakat ekran kartı hemen durdurulduğu için sabit kalıyor).
Ekran kartını bir arkadaşımın bilgisayarında denemiştim önceden sorunsuz çalışıyor.
Sizce PSU'nun arızalı olma ihtimali var mı veya anakart uyumlu olmayabilir mi?
(Anakartım MSI G31M3, PCIE versiyonu 1'miş MSI'ın sitesinde yazdığına göre)
PSU modeli bu: https://www.incehesap.com/fsp-fsp750-50aaa-750w-power-supply-fiyati-52305/ yani güç yetmeme gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Ekran kartım da 6600 XT
Fanlar için hangi kabloyu almalıyım
Herkese iyi günler,
Geçen hafta kasa toplamaya başladım. Hayatımda ilk defa böyle bir işe giriştiğim için bir sıkıntıyla karşılaştım. Kasam Thermaltake G33. Kasanın arka tarafında, eklediğim fotodaki gibi bir board var. Alt kısımdaki led out çıkışı hariç fotoda gözüken tüm kablolar takılı olarak geldi. Led out'u takınca ışıklar da geldi, fakat fanlar dönmüyor.
Tahminimce üstteki GND DI 5V yazan portu kasaya takmam gerekiyor fakat ya kablo kasayla birlikte gelmedi ya da ben kaybettim. Anakart ve kasanın kurulum kılavuzunda bu boardla veya fanlarla ilgili bir bilgi bulamadım.
Sorum ise, bunun için ne tür bir kablo almalıyım ve anakartta nereye takmalıyım? (Anakartım MSI)
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yönlendirme
|
Bilgisayarı TV'ye bağlama
|
Ekranda bir problem
|
Ağ üzerinden video paylaşımı
|
Ses sistemi
|
Araç için ses sistemi
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 142
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.567 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar