Telefonu gamepad olarak kullanmak
|
|
Sigorta Şeması Hakkında
2012 model mk6 jetta için araç içi kamera aldım kameranın sürekli kayıt özelliğini aktif edebilmem için gücü sigorta panelinden almam gerekiyormuş. Aracın içindeki sigorta bölümünün kapağında sigorta şeması yok.
Sigorta şemasını nereden bulabilirim yada sürekli enerji veren bir sigorta (mesela dörtlü flaşör) ve kontağı takınca enerji verilen sigorta (mesela cam kaldırma) sigortaları hangileridir?
Meta System EasyCan Alarm hakkında yardım
Merhaba 2012 model jetta aracım var.
Aracımda sigorta bölümünde üzerinde 'Meta System EasyCan' yazan bir modül ve ön camın yanında yanıp sönen bir led var. Netten araştırdığım kadarıyla aracımda alarm taktırıldığını öğrendim ama detay ve özelliklerini bilmiyorum. Örneğin tekere sert bir şekilde tekme atınca alarm ötüyor ama geçenlerde park halinde ön cama taş gelmesi sonucu cam kırıldı alarm sesi falan duymadım, cama veya kaportaya elimle vuruyorum yine ötmüyor.
Bu alarm sisteminin hassasiyet ayarı var mı? varsa nerden yapılır ? (cam kırılınca ötmeyen alarmı ne yapayım ben.)
Türkçe kaynaklardan yeterli bir video veya bilgi bulamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
şimdiden tüm forum üyelerine teşekkürler.
Sarı yay ikaz lambası
2012 model 1.6 Tdi dsg jetta otomobilimin yağını ve filtrelerini özel serviste Bosch marka filtreler ile değiştirdim. Yakıt filtresini değiştirirken araca hava yaptırttılar ilk başta araç çalışmadı daha sonra takviye ile çalıştırdılar. üstüne birde motoru su ile yıkadılar.
Serviste sorun yoktu ancak yaklaşık 10km gittikten sonra sarı yay ikaz lambası yanıp sönmeye başladı. Aracı stop edip tekrar çalıştırınca sönüyor yaklaşık 10-15 km sonra tekrar yanıyor. Araç devirden ve çekişten düşmüyor ayrıca ayağımı gaz pedalından çekince lamba yanıyor. Normal devirde giderken yanmıyor.
Sorun ne olabilir? fikirlerimiz için şimdiden teşekkürler.
|
İos için zip ve rar uygulaması
|
|
40d6500 acilmadan kapaniyor
|
reeder a7s
|
Jetta MK6 1.6 TDİ DSG Galatasaray samsung ue40h6270 HP |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.047 (Bu ay: 1.149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası