Merhaba, öğretmen eşim için kolay taşınabilir bir cihaz arıyorum. Almışken IPS ekran ve klavye aydınlatma olsun istedim. Birçok model baktım bu modelde karar kıldım sizce nasıl?
Model:
Herkese merhaba,
Seneye evlilik için şimdiden black friday indiriminden yararlanıp televizyon almak istiyorum.
15.000 ile 20.000TL arası bir bütçem var.
Mümkünse IPS panel ve 50-55 inc arası bir televizyon arıyorum.
Yerel kanallardan ziyade film,youtube gibi dijital içerikler tüketilecek.
İndirim ile birlikte bu fiyat bandına düşecek birden fazla model buldum ama kimi IPS değil yada bilgisi belli değil.
Sizin önerilerinize açığım.
Bulduğum modeller ;
Vestel 55QA9700 :
LG 55NANO766QA
LG 55NANO756
Samsung 50Q60C :
Samsung 50CU8500 :
Değerli büyüklerim merhaba, 26 yaşındayım işletme bölümü mezunuyum. 18 yaşından sonra ailenin maddiyat durumu değişince hem okudum hem de çalıştım. ( Perakende teknoloji mağazalarında satış danışmanlığı - promotörlük yaptım. ) 2012 yılında yine yazılıma heves etmiştim ve Bilge adamdan web tasarım ve kodlama eğitimi almıştım bununla birlikte oyun sunucu kurulumları yapıyorum ( Vps / Vds . Sonrasında dediğim gibi aile durumları değişince hem okudum hem çalıştım. Bu senede bölümümden dolayı uzmanlaşacak bir iş bulamayınca polislik denedim kazandım ama bu seferde polisliği psikolojik olarak yapabilir miyim diye bir buhranda kaldım. Şimdi ya haftaya polislik için eğitime katılacağım ya da tekrardan eski merakım olan yazılıma tekrar başlayacağım.
İngilizce seviyem başlangıç denebilir bunun için udemy den derslere başladım , matematik olarakta orta seviye diyebilirim. Yani aslında kendini eğitim olarak çok geliştirmiş birisi değilim, bunuda kabulleniyorum.
Sizce hayatı yoluna koymak veya bir meslek edinmek için 26 yaş çok mu geç ? Yazılıma başlayacağım ama nereden başlayacağımıda tam olarak kestiremiyorum. Daha önce html css bilgim eğitimimden vardı üstünden geçsem hatırlarım fakat html css bilmek ile yazılım dünyasında yer edinebilirmiyim bilmiyorum.
Aklımda java vardı udemy den bir ders aldım java ve kotlin anlatıyor fakat aklımda şu var ben acaba doğru yoldan mı başladım ?
Tabi ki yapılan işe göre farklı diller vs. var fakat bir yandan da matematiğim çok iyi olmadığı için C# denemekten korkuyorum çünkü matematiğim iyi değil.
Kısaca psikolojik olarak hayatımı belirleme evresinde olduğum için bitik durumdayım 2 haftadır uyku yemek vs kalmadı. Parası için polisliğeme gideyim yoksa durayım yazılama tekrar adım atıp ingilizcemide bir yandan geliştireyim diye arada kaldım. Bir yandan mühendislik bölümü mezunu değilim.
Kafam karma karışık ben ne yapayım , yazılım tercih edersem hangi dilden başlayım. Matematiksiz yazılımı çözebilirmiyim ? Bir kardeşiniz olarak bana ne önerirsiniz.
Şu psikolojik olarak sıkıntılı olduğum dönemde bana ışık olursanız çok sevinirim.
Merhabalar , 2 yıl öncesine kadar VOİT marka koşu bandım vardı 10 yıl kadar kullandım ve sonrasında sattım.Sonrasında yeniden almak istediğimde fiyatların inanılmaz yükseldiğini gördüm.Bisiklet sürmeyi seviyorum spor salonunda'da bolca kullanıyordum ama son zamanlarda iş yoğunluğu nedeniyle dışarıda spora gidemiyorum.Kondisyon bisikletine ihtiyacım var fiyat performans olarak önerdiğiniz marka model varsa yazarsanız sevinirim.Çok para vermek istemiyorum f/p ürünü lazım.
600TL Tws kulaklık önerisi 2 Adet Alınacak
Merhabalar , kız arkadaşım ile birlikte iki adet tws kulaklık alacağız.Kişi başı bütçemiz 600TL.Asıl amacımız telefon görüşmeleri olacak dolayısıyla kopma sorunu olmayan ve mikrofonu iyi bir kulaklığa ihtiyacımız var.İstediğimiz kulaklık türü direk kulak içine oturan değil Apple'ın airdost tarzı tasarımlı kulaklık istiyoruz.
İki model gözümüze çarptı ;
1.Huawei Freebuds 3i
2.One Plus Buds Z
Kız arkadaşım seçimi bana bıraktığı için size sorup fikrinizi almak istiyorum.Huawei hoşumuza gitti fakat su geçirmezlik özelliği yok terleyince veya yağmurlu havada bozulur mu sorusu var aklımda , one plus için ise daha önce kullanan var mı çok yorum bulamadım veya siz hangi modelleri önerirsiniz ?
Çok teşekkür ederim.
Modem Önerisine İhtiyacım Var
|
|
Üniversite Mezununa Hayat Yolunda Tavsiyeler ( Yazılım )
|
|
Civic Direksiyon Toplamama Sorunu
|
Meslek: İşletmeci
Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olmayalım. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.830
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 28.563 (Bu ay: 358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware