Pc normal çalışıyor hiçbir arıza belirtisi yok ama Bios ekranına girmek istersem görüntü alamadığım için giremiyorum. Ekran kartı driver ini kaldırdığımda yada driver setabını durduk yere tekrar yüklediğimde bios a girebiliyorum ekranda problem olmuyor ama sonra gene gidiyor ne yapmalıyım. Sistem imzada mevcut.
Anlaşıldı Kablonet'e Geçemicez
Bir süredir araştırıyordum 14 yıllık TTnet kullanıcısıyım neredeyse hiç problem yaşamadım alışkında değilim. Fiyatların artması ve taahhüt süremin bu ay sona ermesi ile Kablo net'e geçiş yapma kararı almıştım. Dairemin yanı başında kutusu mevcut hatta ben talep etmiştim.
Her neyse bu kadar problemden bizde nasibimizi almayalım diye vaz geçtim verdikleri modemin beş para etmemesi net varken yaşanan internet problemleri ve hiç fikir sahibi olmadığım değişik protokoller , modemler vs. yüzünden soğudum vaz geçtim vazgeçerek hatamı yapıyorum bilmiyorum. Acaba servis sağlayıcısı olarak iyiler de modem yüzünden mi harcanıyorlar yoksa gerçekten kötümü uzun yıllardır kullananlar farklı modemlerle deneyimlemiş kişiler yazabilir mi ?
Ufak bir değişikle ne kadar gerekli olduğunu anlatayım. Malum Marmara denizi ile Karadeniz'i birleştirmek üzere planlanan maliyeti 10 Milyar doları geçeceği tahmin edilen bu proje kesinlikle yapılmalı , yalnız Marmara ile Karadeniz su bağlantısı yapılmadan büyük çukur kazılmalı ve bekletilmeli asla su ile doldurulmamalı.
Çünkü o çukur Büyük Marmara depreminde toplu mezar olarak lazım olacak. Bütün jeofizikçi bilim adamlarının önümüzdeki 10 yıl içinde veya her an gerçekleşebilecek 7.5 ve üzeri şiddetinde deprem beklentisi ve ölecek olan yüzbinlerce hatta milyonu bulabilecek ölülerimize mezar gerekecek , Kanal İstanbul çukuru toplu mezar olarak kullanılmalı ve Dünyanın en pahalı mezarı olarak Guinnes Rekorlar Kitabına geçmeli.
Malum Belediye CHP de İktidar ise AKP de her kez birbirinin ayağına çelme taktığı iş yaptırmadığı bu günlerde kentsel dönüşüm kimsenin umurunda değil. 10 Milyar dolara bütün riskli binalar güçlendirilebilecekken Rant bunlar için daha önemli yani sizin hayatınız değil !!!
Aşağıdaki videoda İmamoğlu " Her kez birbirinin ayağına basıyor iş yaptırmıyorlar , Kentsel dönüşüm için bakanlarla görüşmek istediğimi belirtiyorum ama benimle görüşmüyorlar" diyor. Gerisini siz düşünün.
Ekonomik çöküşün gerçek sebebi ...
Orta ve alt düzey zengin varlıklı insanları (25 milyon tl ila 10 milyon tl ) ülkeden kaçıyor.
Düşünün bir şekilde işleriniz yaver gitti borsa ticaret vb. yatırımlarınızla 10 milyon Türk lirası biriktirdiniz ve rahat bir hayat sürmek istediniz. İlk yapacağınız şeyler Ev ve araba almak yurt dışı seyahati yapmaktır, Önceliği yurt dışı seyahatine verdiniz ve bir çok şeyi kıyaslama şansınız oldu.
Mesela Türkiye'de vavvv dedirtecek bir Lamborghini almak istediniz 10K km de ikinci eli 5 milyon tl iken aynı araç yurt dışında 1 milyon tl olduğunu gördünüz. Ev almak için güvenli nezih bir semt istediniz ve Suadiye'yi seçtiniz 8 milyon tl civarı fiyatı gördünüz oysaki aynı nezihlikle bir evin fiyatı Almanya'da daha ucuz.
10 milyon tl'niz Avrupa'da lüks alım için yeterliyken Türkiye'de yetmediğini fark ettiniz ne yapardınız ????????
Varlıklı insanları aşırı vergilerle kaçırdılar. Fakir insanlar fakir olduklarından verdikleri yüksek oranlı küçük vergilerden çok da şikayetçi olmayabilir fakat zengin insanlar asla buna müsaade etmez alır başını gider çünkü parası olana her yer güzel. Kimse sizin köleniz değil bir ürüne öyle X5 vergi alırsanız bunu sonucu olur elbet.
Sonuç olarak Bu ülkenin kaynakları sayesinde eline 10M tl üzeri para geçiren kişiler bu parayı yatırıma dönüştürmek yerine alım yapacaksa alım yapacağı yer X5 vergilerin olduğu bir ülke olmaz. Daha mantıklı akla mantığa yatkın bir ekonomi yönetimi gerek. Kimse Milli duygulara sığınmasın parası olan kim olursa olsun parasını korur milliyetçilik yapmaz paranın dini imanı olmaz.
Avrupa Ülkelerinde Cumhur başkanları bisikletle dolaşırken metro kullanarak işlerine giderken Türkiye'de Cumhurbaşkanımız bir şehire ziyaret yapacak diye o şehirde resmen hayat duruyor. Yamaç paraşütü yapan iki kişiye polis helikopteri ile müdahale edilirken az kalsın helikopterin sert rüzgarının etkisiyle öldürülüyorlardı. Millete hizmet edicez ayağına yük olmayın.(Milletin canıyla kıyaslandığında) O kadarda önemli değilsiniz illaki bu Ülkeyi yönetecek kişiler bulunur siz yokken de bu ülke vardı siz yokken de var olacak her kez bunu bilsin.
Videoyu sonuna kadar izleyin Yamaç paraşütünü kullanan kişi ne gerek var, zaten iniyorduk. az kalsın bizi öldürüyordunuz diyor.
Yamaç paraşütünde herhangi bir motorlu itme kuvveti olmadığından istese de havada kalamayacağını bilmiyorlar galiba.
MSI B450 Gaming Plus Max RGB Program sarunu (yardım plsP
|
|
2 adet 1080ti takılacak Amd anakar önerisi
|
İ7 7700 Ram frakans desteği
AMBULANS'A YOL VERMEYEN MAGANDA VOL2 (videolu)
|
(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.096
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 30.669 (Bu ay: 282)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.193 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic