Instagram'daki fotoğrafları hangi AI ile yapıyorlar?
Okuldan bir arkadaşım var yapay zeka olduğunu anlayabildiğim fotoğraflar yüklüyordu o kadar iyi ki photoshop'ta abartılmış diyordum daha önce gördüğüm AI'lerden degildi. Şimdi başka bir kişide bulunan boydan bir fotoğraf atmış arkaplan saç stili kıyafetler aynı birbirine benziyor onun sayesinde diğer kişinin de AI kullandığını farkettim ama hiç AI gibi durmuyordu çok gerçekçi duruyor. Ben yaptığımda uzun da sürse para da versem o kadar başarılı olmuyor...
Instagram için hangi yapay zeka fotoğraf üretme uygulamaları var bu kadar gerçekçisini görmemiştim bulmak istiyorum bu uygulamayı. Desteğinizi rica ediyorum kullanan varsa :)
Okunmuş 2. el kitapları hangi siteden alabilirim?
Kıyafet satılan dolap gardrop gibi uygulamalar var peki bulunduğum şehirde elden teslim edebileceğim 2. el kitapları nereden bulabilirim nasıl satabilirim, yorumlarınızı bekliyorum...
Burs sitesi buldum öğrenciler inceleyin başvurun
Sitemiz eğitimi için sponsor arayan öğrencileri destekçilerle buluşturmak üzerine kurulmuş, öğrenciysen ve bursa ihtiyacın varsa okulunu hayallerini yazıyorsun onu okuyanlar da beğenirse sana destek oluyorlar. Siteyi inceledim burs taleplerine baktım da yazım yanlışları noktalama yanlışları falan var ama bursunu bulmuş, her önüne gelene burs veriliyor galiba burada pek anlamadım.
Neyse birkaç profil bırakayım da inceleyin, bu hedefler için para toplanıyorsa donanımhaber üyelerinin daha gerçekçi hedefleri vardır başvurun belki burs falan verirler.
Bunu yazan akademisyen olmak için burs almış ama yakında *tutacam yazdığı için yazım kuralları burs talebi açmasını rica ediyorum.
Medium'a üye olmak bedava zaten keşke yazıp gelseydin.
Gelecek ay bir kampanya daha bekliyor ve C1'e ulaşmasını temenni ediyoruz.
Daha hayırlı bir iş olamazdı :)
Oha.
Siteyi eklemeyi unutmuşum link:
Arkadaşlar taa 2015 yılında gece can sıkıntısından mütevellit kağıda büyükçe bir DH yazıp üzerine biraz karalama yaptım ve sevimli bir smiley adam çıktı ortaya. Forumda konusunu açmıştım ama pek tutmamıştı, şimdi Fee (ücret) istemeyen bir site buldum aklıma gelmişken NFT yaptım siteye yükledim bakalım satılacak mı çok heyecanlıyım.
Beyler tıklayın yorum yapın, ileride değerlenir belki zengin bir donanımhaber kullanıcısı milyon TL'ler verir sanat eserime
2015'te foruma açtığım konu da bu.
Bu arada sitenin ismi nafter.io burada ücretsiz NFT fotoğraf video yapıp satabiliyorsunuz sizden kesinti yapmıyor yeni çıkmış galiba.
NewYork Yargıçları ''Türk heykeli geri gönderilmeyecek'' kararı aldı.
Sevgili arkadaşlar Amerika'da bir yargıç 100 yıllık süre dolduğu için artık ülkenizden yasadışı yollarla kaçırılan tarihi eserleri artık size vermeyeceğiz demiş ve heykelciği bize vermeyi reddetmişler. Süre 2017 yılında dolmuş. Müze 100 yıllık süre dolana kadar geri isteyebileceğimizi göz önünde bulunduracak şekilde kaydetmiş ancak süre bitince bu kendi envanterlerine almışlar. Bu kararı yargı içtihatı olarak görüp Osmanlı döneminde gerek padişah eliyle verilmiş gerek kaçırılmış eserleri geri vermeme konusunda diretebilirler büyük ihtimalle de vermezler.
Başlığı ''Bakanlık Türkiye'den kaçırılan heykeli istemeyi unuttu'' şeklinde açacaktım ama malum silivri soğuk.
Haberin linki:
Türkiye'nin geleceği: Yöneticisi Arap Halkı Türk
Yöneticisi Türk halkı arap olan devletler:
Tolunoğulları
Memlüklüler
Yöneticisi arap halkı Türk olan devletler:
Türkiye
Misafir denilen kavim her girdiği mahalleye çöküyor, Türkleri mahalleden atıyor ve kendilerine kurtarılmış bölge yaratıyor. Ülkenin kurucu topluluğu başımızdakiler sayesinde sesini çıkartamıyor tepki veremiyor. Misafir kavimler bu şekilde üremeye ve güçlenmeye devam ederse sonumuz gettolara sıkışmış bir Türk varlığı. Gelecekte azınlık olacağız tebrik ederim.
Dünya tarihini sadece Candaroğulları ve günümüz olarak öğrenebilmiş bir üye. Muhtemelen Türklerin göçebe yaşantısı hakkında bilgisi yok. Araptan afgandan bıkmışken bir de böyle serseri mayınlar çıkıyor ya ne diyeyim ben. Önceki mesajlarında kastamonuyu övüyordu, bir arap gelmiş de bura çok iyi türqi türqi demiş en Türk yer kastamonuymuş.
Ek: Bu mesaj akdeniz ve ege bölgesinde çıkan yangınlar ile ilgili konu sonucunda söylendi, çıkan yangınların bu kişiyi mutlu ettiğini düşünüyorum ama kanıtlayamam.
Baba filminde Michael Coreleone Amerikan devletiyle barışmak isteyen İtalyanlara hitaben;
-Bu devlet sizi istemiyor. İllegale kötü olduğunuz için düşmediniz, devlet sizi dışladığı için düştünüz.
Eskiden devletin dışladığı insanlar mafyatik işlere bulaşırdı ya da mahalle kabadayısı olmaya çalışır devletin gücünün erişemediği boşluğu doldururdu. Günümüzde ise örneğin ülkemizde azınlık haklarından daha kötüsüne mahkum edilmiş Türk gençliği ömrünün en güzel yıllarını sosyal medyada ya da youtube'da başkalarının hayatını izleyerek geçiriyor. Buna mahkum ediliyor. Aşağıda verdiğim videodaki bölümü izleyin dostlar tam da içerisinde bulunduğumuz durumun tespitini yapmış. Farketmediğimiz bir şeyi bize gösteriyor, o da devletin bizi dışlamış olduğu gerçeği. Muhtemelen internetin olmadığı bir dönemde yaşasaydık youtube'da ömrünü geçiren Türk gençleri ülkenin gerçek sahibinin kendileri olduğunu farkedebilirdi ancak durum bu şekilde malesef.
Türk pasaportu ne işe yarar tiktok'u çeken çift
Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Video:
Beni linçlemeden önce bilmenizi isterim ki video ile bağlantım yok ekşi sözlükten gördüm sadece paylaşmak istedim.
Ekşi sözlükte gördüm hatta başlığa gitmek isteyenler için de ekleyeyim başlık bu arkadaşlar: türk pasaportu ile tiktok çeken çift
Konunun eski olması hakkında
Konunun eski olması hakkında ama hiç tahmin etmezdim.
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. Sıkıntı yok link yok merak etme. |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.482
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.994 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.806 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic