Ön siparişe özel çok çok iyi fiyata. Sıvı soğutmanın piridir bu marka zaten bilen bilir. Radyatörü 4cm civarındadır.ALmayı düşünenler mutlaka önceden kasasının ölçülerine baksın.
İnceleme linki:
ÜRÜN LİNKİ :
Crucial Ballistix ram hakkında
Merhabalar.
Arkadaşıma pc topluyoruz. B550 Gaming Plus / 5600x ve 3060ti sisteme ram alıcaz. 32GB ram istiyor 16 yeterli kısmı işin belirtmek istedim.
3600mhz cl16 2x16GB ballistix rgb modeli 1.960₺
3000mhz cl15 2x16GB Ballistix düz modeli 1.440₺
RGB hiç önemli değil. Bir forumda ballistixin tüm ramlerinin aynı olduğu yazılmış. 3000-3200-3600 farketmeden aynı değerlerde oc yapılıyor denmiş. Bu bilgi doğru mudur? Cl15 3000 alsam 3800 cl16 civarında çalışabilir mi acaba?
teşekkürler.
Şu üç ramden hangisi?
Merhabalar.
Ryzen 5600x
Prime Pro X570-p
Rtx 3080'li sistemim var. Şu an 3200mhz ram kullanmaktayım. Yükseltmek istiyorum. Çift kanal 32GB ram ve 3800mhz bandında kullanabileceğim bir ram düşünüyorum. Tüm ekosistemim corsair olduğu için corsair RGB ramlerden 3 tane bulabildim ama hangisini almam gerektiği hakkında bir sonuca varamadım.Google yetersiz kaldı birazda. Yorumlarınızı bekliyorum.
FUT'ta top alma
Çok kısa bir soru. Bu oyunda top nasıl alınıyor? Adamlar beni arkadan çekiyor tutup kenarı atıyor ben hiç ama hiç top alamıyorum her atak kalede bitiyor. Abartma falan yok ben hiç top alamıyorum.Hnagi tuşlarla alınıyor bu top?
Origin hesabı açamama
Merhabalar.
15 gündür onlarca pc,telefon,internet,mail adresi denememe rağmen ne origin.com dan ne origin appten ne de ea.com dan üyelik açamıyorum.VPN ilede denedim yine aynı. Kafayı yemek üzereyim ben neden üyelik alamıyorum?
|
Beylikdüzü THH Kararı.
Merhabalar.
İncehesaptan 29.11.2019 da vermiş olduğum “ 2 adet Corsair ML 120 RGB Pro 3’lü paket “ siparişimle ilgili yaşadığım sorun üzerine Beylikdüzü THH’ne şikayette bulunmuştum. Karara bağlanan bu saçmalık hakkında sizlerinde bilgilendirmek istedim. Öncelikle kısaca olayı özetlemek istiyorum.
⁃ 03.12.2019 tarihli fatura kesildi. “ 2 adet Corsair ML 120 RGB Pro 3’lü paket “ için KDV dahil tutar 844.00₺ ödeme yaptım. Aynı dönemde amazon.co.uk'tan da alsam daha uyguna geliyordu. Ben uğraşmamak adına buradan aldım. Hatta ekstre kesilmesini bekledim bir kaç gün,yani fiyat hatası falan değil şu anki fiyatına bakarak yorum yapmayalım. Firmanın ( Corsair ) bir indirimi mevcuttu,muhtemelen 50-100 tl farkla başka yerde de satılıyordu.
⁃ Yaklaşık 10 gün sonra firmayı aradım. Kargoya vermeyi unuttuklarını söyleyip kargoya vericeklerini söylediler. Bir kaç gün sonra aradım. Aras kargoyla gönderdiklerini söylediler. Yine ulaşmayınca foruma yazmamdan ötürü ismini hatırlamadığım bir beyefendi beni aradı. Kargoda ürünün kaybolduğu bir kaç gün daha beklemem gerektiğini,bulunmazsa yenisinin gönderileceğini söyledi. Daha sonra kargonun ürünü kaybettiğini yeni ürünün tarafıma gönderileceğini söylemek üzere beni aradı. ( Bu arada hala ürün satılıyor. ) Aradan bir kaç gün geçti,tekrar arandım. Bu sefer ürünün stoklarında kalmadığını ve 250₺ çek tanımlayacaklarını söylediler. Yine tamam dedim. Ürün o zaman stoklarında görünmüyordu.
⁃ Daha sonra baktığımda çek yüklenmediği için ve ürün Türkiye’de bulunmasına rağmen tarafıma temin edilip gönderilmediğinden dolayı firmayı THH’ne şikayet ettim. Bir ay hiç siteye bakamadım,özel sebeplerden dolayı.
⁃ Şubat ayı ortalarında baktığımda çek yüklenmişti hala yüklü ama hiç bir üründe geçmiyor. Daha doğrusu her yerde 100₺ olan ürünü firma 200 den 100 e düşürdüğünü iddia ederek satış yapınca çek geçmiyor. İndirimsiz ürünlerde geçiyormuş ki zaten firmanın normal fiyatları hep fahiş.
⁃ Cuma günü karar elime geçti. Ben şükür sonuçlandı diye beklerken dünyanın en saçma kararına imza atmışlar bir de açıkca yazmışlar. “ Aynı ürünün satıcı tarafından farklı bir fiyattan satılmaya başlanmasının,tüketici için hak doğurmayacağı ve herhangi bir mağduriyetin söz konusu olmadığı anlaşılmıştır. Bu sebeple talebim reddine karar verilmiştir. “ Yani kısacası artık firmalar size uygun fiyattan ürün satıp,aylarca sizden aldığı parayı işletip sonra stok yok diyip iptal edebilir ve yüksek fiyattan satışa devam edebilir.
⁃ Söz konusu heyeti cimer üzerinden şikayet ettim. Burada da paylaşmak istedim. Aramızda ekşi yazarı varsa konu açmasını rica ediyorum. Bu ülkede sustukça tepemize biniyorlar artık yeter. Mahkemeler milletin vicdanından,sermayenin kölesi haline gelmiştir. Mahkemeye ver diyenler olucaktır. Bu karar sonrası ben hiç bir hukuk kurumuna güvenipte dava açamam,üstüne masrafları ödetirler. 800 liralık ürün için 8.000 lik olma riskini göze alamıyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Not : incehesap yetkilileri lütfen beni aramayın. Hoş burada benim yazılarımı görüp bana telefondan nasıl ulaşabiliyorsunuz onu da anlamıyorum ama istihbarat enişteden olmalı.
Amazon TR'nin tahtakale esnafı seviyesine düşmesi.
|
|
Sonunda akaryakıta ZAMlar başladı.
|
1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020 |
Ticaretten Anlamayan,18 Yaşından Fiziki ve Zihinsel Olarak Küçük Şahıslarla Alışveriş Yapmıyorum |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.581
İkinci El Bölümü Mesajları: 295
Konularının görüntülenme sayısı: 55.812 (Bu ay: 500)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.061 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor